Филорга-красива всеки ден-тема 2

• 76 336
  • 743
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Момичета, искам да попитам, има ли някакво по специално поставяне на Deep Fill Rolling Eyes? Предполагам се нанася само в областа на бръчките...., самата тубичка е с малко по специфичен накрайник, и затова се чудя newsm78.... С него ли да масажирам, или с върхът на пръстите?

Нанася се върху бръчката и се потупва леко с пръст - все едно искаш да запълниш бръчката и да загладиш отгоре Simple Smile крема

# 496
  • Пловдив
Момичета, искам да попитам, има ли някакво по специално поставяне на Deep Fill Rolling Eyes? Предполагам се нанася само в областа на бръчките...., самата тубичка е с малко по специфичен накрайник, и затова се чудя newsm78.... С него ли да масажирам, или с върхът на пръстите?

Нанася се върху бръчката и се потупва леко с пръст - все едно искаш да запълниш бръчката и да загладиш отгоре Simple Smile крема
  bouquet  bouquet

пп. Охххх, новият(стар) интерфейс на сайта, много ме дразни Crossing Arms.

# 497
  • София
Аз да се похваля. Днес си получих поръчката от фармашопа и съм много доволна. Поръчах си:
1.Filorga Age-Peel;
2.TIME - FILLER ;
3.SERUM ANTI AGE MESO +
4.LIP STUCTURE;
5.MESO - MASK;
6.SLEEP & PEEL;
7.OPTIM EYES

newsm18 newsm18 newsm18

# 498
А от дийп фил има ли осезаем ефект при редовна употреба?

# 499
Някой ползвал ли е домашния пилинг на Филорга Age Peel и има ли резултати от него?

# 500
  • Пловдив
А от дийп фил има ли осезаем ефект при редовна употреба?

Не съм го започнала още серума, но много се надявам да има ефект. Това ми е последна надежда, преди филър с ХК. На мен проблем са ми назолабиалните бръчки Rolling Eyes.
Не, че на другите места положението е идеално, но като за 36г. бива Mr. Green, търпи се.

# 501
  • София
При мен ефект от Deep Peel = 0 Sad

# 502
  При мен-също.Явно имам дълбооооооооока бръчка...

# 503
За назолабиална не ми се вярва само с крем да се попълни, независимо на каква възраст Peace. Понякога и след една ампула хк пак си остава лека бръчка Peace

# 504
  • Варна

FILORGA - ГЛИКОПИЛ .Някой ползвал ли е този продукт.Козметичката ми го препоръча горещо.Ще се радвам ,ако някоя от вас сподели опит  bouquet
Извинявайте ,че пак се натрапвам,дали няма да има някой да сподели отзив по въпроса ми Sad

# 505
За пръв път ще пробвам марката.   bouquet

Правилно ли съм разбрала, че маската се нанася и около очите? Че малко ми е странно.

# 506
За пръв път ще пробвам марката.   bouquet

Правилно ли съм разбрала, че маската се нанася и около очите? Че малко ми е странно.
Да,нали е анти-ейдж,затова и около очите обезателно,
само почистващите не се нанасят там.

# 507
  • в 1001-та нощ
За назолабиална не ми се вярва само с крем да се попълни, независимо на каква възраст Peace. Понякога и след една ампула хк пак си остава лека бръчка Peace

Аз съм на същото мнение - при мен многократно съм писала какъв е ефектът - когато отслабвам рязко - при боледуване например, кожата ми изведнъж се изпайдушва в опр. зони и става като отпусната мембрана, не стои сочна и стегната  Peace С прилагане на продукта за около 10-15 дни - всичко се оправя - кожата се уплътнява, става по-стегната - ефектът се вижда буквално за няколко дни, но аз винаги продължавам още малко  Peace

В зоната между скулите и очите ми заглади фини линийки  Peace

За дълбоки бръчки - дермален филър  Peace и ХК на дражета  Peace

# 508
  • Пловдив
Да, то ясно, че няма да стане само с крем Wink, идеята ми е поне малко да заглади бръчките. Това, което Алена описва ме устройва като действие, да "напомпа" мястото Peace.
Шайн, правила ли си си назолабиални бръчки? Предвиждам и такава процедура, но реших да пробвам и крема, като по-бюджетен вариант Whistling...

# 509
А върху този серум след това слагате ли дневен/нощен крем?
Вчера пробвах ББ - крема и много ми допадна. Под него ползвате ли друг  дневен или само той е достатъчен? А SPF  му не е ли малко нисък за лятото?

mamaden, направих една ампула хк преди около 4-5 месеца Peace. Всъщност самите филъри са по-бюджетен вариант Peace. Аз и преди в темата съм писала, че за миналата година несполучливата ми козметика почти се равнява на една ампула филър Wink.

Общи условия

Активация на акаунт