Филорга-красива всеки ден-тема 2

• 76 522
  • 743
  •   1
Отговори
# 195
неоциката има ефект - докато е рана - да на стане белег - за регенерирането на епидермиса  Peace
  Ами , явно тук сте по-наясно с действията на продуктите им .....
  Или става въпрос за повече честност , понеже тук никой нищо не пробутва , за разлика от консултантите по аптеките .  Rolling Eyes

# 196
Записвам се да следя темата. Тази седмица получих няколко продукта на марката, които обаче така и не съм опитала - нека свърша с вече започнатите.
Насочих се към FILORGA SLEEP & PEEL, FILORGA TIME-FILLER и FILORGA MESO-MASK. Надявам се да ми харесат и да се отразят добре на кожата ми.

# 197
  • при Arctic Monkeys
Аз правявтори курс, този път с Изо структур и отново Слип енд пиил и Мезо маск. Хубавка е козметиката, но честно казано, не съм се отказала от идеята за филъри, чието действие е доста по-категорично...

# 198
  • София
върху самите устни и около тях  Peace
Е аз това питам- кое върху устните и кое около тях Simple Smile преведох си "peri" като периферия и ползвам черната страна около, а бялата върху усъните. Ако бъркам моля, поправете ме Simple Smile

# 199
  • в 1001-та нощ
точно така  Peace около устните (черното) след дневния крем, а по устните (бялото) - преди червило, т.е. след това може червило  Peace

# 200
  • София
Alena   bouquet

# 201
Записвам се в тази тема, която незнам как не съм открила по рано. Фен съм на козметиката от половин година. Ползвах sleep and peel, iso age and optim eyes.  Сега имам time filler и meso mask. С последната поръчка ми изпратиха и разни мостри от които само meso + не съм ползвала.

Искам да ви питам тъй като съм на 39 със склоност за ходене без грим, но с леко изразени назобиални бръчки, които много ме дразнят,  time filler ще ми помогне ли за тях или какво друго бих могла да ползвам по-силно?
 Simple Smile

Последна редакция: нд, 15 сеп 2013, 09:57 от jo-jo

# 202
  • в 1001-та нощ
можеш да включиш и deep fill  Peace при мен имаше много добър ефект, но е индивидуално как ще подейства  Peace

# 203
много ти благодаря за отговора и аз към него се бях ориентирала, но не бях сигурна. сега се сетих да питам и за ББ крема, тъй като съм с по тъмна кожа 02 ли да избера?  Аз съм ползвала на Ести Лаудер и там си взех 01лайт и ми беше перфектен като цвят, но ми изсушаваше кожата и затова слагах и крем отдолу. 

# 204
  • в 1001-та нощ
от моите впечатления в темата - и споделения опит и на други момичета - deep fill не е за дълбоки врязани бръчки, но компенсира и изпълва зоната, ако започват да се образуват бръчки и не се стига до дълбокото врязване - при мен беше така  Peace

за дълбоки и врязани бръчки  филър и след това поддръжка с козметика и добавки, можеш да въведеш и ХК на дражета  Peace за усвояване в кожата и да съобразиш други добавки и интервенции, които може да спомагат за бързото й разграждане  Peace

например, ако ползваш някакви мултивитамини - гледай да е с ниско съдържание на вит.Б2 - той спомага ензима, който разгражда ХК .....т.е. да не стане - с едната ръка градиш, а с другата рушиш  Peace също да се избягват фото-подмладяващи и лазерни процедури на лицето (например), сега няма да претендирам за изчерпателност  Peace

deep fill някак и уплътнява тъканите, ако има известно отпускане - сякаш подпълва и стяга  Peace аз имах подобен проблем след рязко отслабване - доста килограми за броени дни след боледуване - кожата се изпайдушва ..... е тогава - много ми помогна, ефектът беше - веднага  Peace

Последна редакция: нд, 15 сеп 2013, 11:37 от a.l.e.n.a

# 205
  • Варна
Аз съм се насочила последно към този pack и това. Пак да напомня Simple Smile 35 год., суха кожа.

Отделно мисля и за тзи и това.

Правилно ли съм се насочила според вас? Да не е много хард? Uriage серията е за после....след Филоргата.

# 206
  • в 1001-та нощ
iso age - дали няма да ти е слабичък  Blush

# 207
  • Варна
Хм.... ако е към мен въпроса Изо ейдж не поръчвам...

# 208
  • в 1001-та нощ
комплектът, който посочваш съдържа:

SLEEP AND PEEL
OPTIM-EYES
ISO-AGE

Peace

# 209

например, ако ползваш някакви мултивитамини - гледай да е с ниско съдърбание на вит.Б2 - той спомага ензима, който разгражда ХК .....т.е. да не стане - с едната ръка градиш, а с другата рушиш  Peace също да се избягват фото-подмладяващи и лазерни процедури на лицето (например), сега няма да претендирам за изчерпателност  Peace

много ти благодаря. това с витамините пак ми е мъгла, защото незнам какво се разбира под ниско съдържание на витамин Б2. сега пия Макси хеър. тъй или иначе аз ще ги изпия докато ми дойде поръчката, но да знам какво да си взема.
 Peace

Общи условия

Активация на акаунт