Филорга-красива всеки ден-тема 2

• 76 337
  • 743
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Не съм писала в темата, но я поглеждам понякога. Рещих да се влюча по въпроса с "липсващото" фолио. Водих много дълга кореспондеция със сайта, в която те ме увериха, че не съм първата клиентка с подобен въпрос. Бяха задали запитване към Филорга, твърдяха, че поради някаква съставка в крема, той не можело да бъде запечатан с алуминиево фолио. По тази причина се произвеждал без.
Благодаря ти.  bouquet

Моят също беше без фолио, /за разлика от другите/ получих го преди 3-4 дни

# 331
  • при Arctic Monkeys
А някой инжектирал ли си е филър с ХК на Филорга? Смятам да го направя. Кремчета хубаво, ама си е друго запълването с разтвор...

# 332
Благодаря Селма.

# 333
Слагам крем по лицето само, сутрин на върха на една малка дървена шпатулка.
(Големината е като на дървените бъркалки за кафе в Старбъкс.)
За шията е деколтето ползвам друг крем, а Слиип енд пийл го редувам с други нощни.
И така - около година изпразвам бурканчето... Blush Blush Blush

# 334
Момичета Iso Age появи ли се? Иска ми се да опитам и него

# 335
Здравейте! Прегледах от тук от там темата и останах с впечатление, че за тази козметика само положителни отзиви има.

Искам да пробвам околоочния крем Optim eyes.
Дали ще се справи успешно с торбичките под очите и бръчиците?
Искам да посъбера малко мнения за него преди да реша да го пробвам.

# 336
Здравейте, преди около час щях да се разпиша с въпросът по-евтини ли са кремовете, когато са поръчани от чужбина, но след като сравних цените се убедих, че е така. Ако може да ми помогнете с избора, за да не взема нещо, което няма да е за кожата ми. На 33 години съм, скоро всъщност ставам на 34, като цяло ми е добре кожата, но имам някакви бръчици около очите. Почистващата пяна е ясна. За дневен крем нещо друго, освен Time filler подходящо ли е за мен? Под крема и в момента слага серум и Meso C+ ли е серумът на Филорга? Нощният крем, който от прочетеното избрах е Sleep and peel. И околочният крем. Моля ви да ми кажете тези кремове подходящи ли са за моята кожа, която е леко суха през зимата, а лятото нормална. Пуша и започна да ми личи.

Също така какви са цените за доставка през различните сайтове. Някой беше дал линк към http://www.cocooncenter.co.uk/?search=filorga+

Поръчвали ли сте от там? В момента имат намаление и цените от това, което проверих май са най-ниски там. Длъжна съм и да попитам, конкретно за този сайт - предполагам, че всичко е запечатано и кремовете са оригинални?

Наистина не мога да се ориентирам за другите два сайта, които са на първа страница на темата какви са им цените за доставка. Директно до България ли доставят или се ползва превозвач и посредник някакъв? За колко време идват, че търпението не ми е силната страна?

# 337
Аз поръчвам от този сайт http://www.cocooncenter.co.uk/?search=filorga
Вчера поръчах на обед, днес нещата са в БГ, утре ще са при мен. Поръчката над 149 евро е безплатна.

За другия сайт не мога да кажа нищо.

# 338
Здравейте, някой може ли да сравни Sleep and Peel с High peel на Lierac? От последния бях доволна миналата зима, но сега се колебая като ви чета:)

# 339
  • София
Слагате ли Слийп анд Пийл върху околоочната зона?

# 340
  • в 1001-та нощ
Аз не  Peace

# 341
  • София
Така ще направя и аз Peace

# 342
Кой от двата куриера се избира? По пощата ли идват нещата?

# 343
Maxima, как пристигат пратките от coccon - по куриер или по пощата? Питам, защото дадох адреса на свекърва ми, защото у нас през деня рядко има някой, и да я предупредя жената да се ослушва за звънеца.

Иначе аз поръчах кремовете, за които питах и се надявам да ми паснат на кожата.

# 344
По DHL за два-три дни. Преди да ги донесат на адреса има обаждане от кол центъра и можеш да си пренасочиш адреса. На мен ми ги донесоха на работа.

Общи условия

Активация на акаунт