Филорга-красива всеки ден-тема 2

• 76 341
  • 743
  •   1
Отговори
# 315
Може ли някой да коментира дали при употреба на Pigment Perfect се налага нанасяне на слънцезащитен продукт? Много се двоумя. Също така ще се радвам на отзиви, ако някой го е използвал в комбинация с Sleep and Peel/ Meso White.
Поръчах подобна комбинация: Pigment Perfect, Sleep and Peel/ Meso Mask.
Но отлагам за декември, когато и слънцето ще грее по-малко. Отзиви мога да споделя по-нататък.
Аз ще ползвам защита 50-ти фактор след нанасянето на Pigment Perfect.

Благодаря ти, Фран. Аз го наченах без слънцезащитен. Отгоре нанасям ББ кремчето. Ще докладвам за резултати след известно време:)

# 316
  • София
Момичета,
дали някоя от Вас има информация новия серум Skin Structure на Филорга дали ще го има скоро във Фармашоп.

# 317
Получих си поръчката от 20.10. Пристигнала е за 10 дена. Shocked
Много съм доволна.
Питам се и аз обаче, защо  Sleep and Peel е без фолио.

Някой купувал ли е Sleep and Peel от български магазин за да сравним дали и тук нямат защитно фолио.

# 318
  • Пловдив
Първият крем на Филорга който си купих беше слийп енд пий и е купен от Пловдив- нямаше защитно фолио Peace

# 319
Аз пък друго се питам... newsm78
И на двата ми крема има обозначение, че са добри за използване до 6 месеца след отварянето, което би трябвало да значи, че трябва да са запечатани.

Единият не ми беше и на мен запечатан, не помня кой точно.
И сега?
Да си ги ползвам ли, или са компрометирани?
И можете ли да изхабите крем 50мл. за 6 месеца?
На мен обикновено ми отнема около година... newsm78

# 320
  • в 1001-та нощ
Аз изхабявам може би и за по-малко  Peace

# 321
Значи трябва да се кооперираме!
 Laughing Laughing Laughing

# 322
Melany99, не се притеснявай ! Отворените продукти обикновено издържат много по-дълго от посочения срок . Последния е вид престраховка от страната на производителите и най-вероятно и изпълняване на някакво изискване от контролиращите сферата органи .....

# 323
  • София

И можете ли да изхабите крем 50мл. за 6 месеца?
На мен обикновено ми отнема около година... newsm78

Това значи ли че слагаш крем 1-2 пъти в седмицата  newsm78

При нормално ежедневно използване, един крем 50мл., отива за 2 месеца, ако се слага повече месец, по-малко максимум 3, ама за 6 месеца  newsm78

По-скоро маските са проблемни, на мен ми е трудно да използвам 50мл. за 6м., защото рядко се сещам да ги използвам.

# 324
Леле, блазе ви, много сте икономични. Когато ползвам само единия за сутрин и вечер си отива за месец и толкоз! Ако имам два удържам за два месеца и малко...

# 325
Здравейте дами! Изчетох темата и мисля и аз да пробвам тази козметика. Не ми се иска да поръчвам от сайтовете. Бихте ли ми казали къде в София се предлага. Иска ми се да опитам първо тестери и после да купя.
Иначе какво бихте ми препоръчали -  на 30 години съм със съха кожа?

# 326
  Има я по аптеките Ремедиум .  Peace

# 327
Получих си поръчката от 20.10. Пристигнала е за 10 дена. Shocked
Много съм доволна.
Питам се и аз обаче, защо  Sleep and Peel е без фолио.

Някой купувал ли е Sleep and Peel от български магазин за да сравним дали и тук нямат защитно фолио.

Не съм писала в темата, но я поглеждам понякога. Рещих да се влюча по въпроса с "липсващото" фолио. Водих много дълга кореспондеция със сайта, в която те ме увериха, че не съм първата клиентка с подобен въпрос. Бяха задали запитване към Филорга, твърдяха, че поради някаква съставка в крема, той не можело да бъде запечатан с алуминиево фолио. По тази причина се произвеждал без.

Аз съм купувала филорга само онлайн, който е купувал от аптека, нека сподели дали е същото.  Peace

# 328
  • Пловдив
Аз моят Iso Age го ползвам от месец май и имам за още поне 2- 3 месеца. Обаче не винаги слагам и вечер, по врата и деколтето също не слагам и не плескам обилно.

# 329
Не съм писала в темата, но я поглеждам понякога. Рещих да се влюча по въпроса с "липсващото" фолио. Водих много дълга кореспондеция със сайта, в която те ме увериха, че не съм първата клиентка с подобен въпрос. Бяха задали запитване към Филорга, твърдяха, че поради някаква съставка в крема, той не можело да бъде запечатан с алуминиево фолио. По тази причина се произвеждал без.
Благодаря ти.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт