Филорга-красива всеки ден-тема 2

• 76 347
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
  • в 1001-та нощ
Аз ползвах козметиката в края на зимата и пролетта. В този период - при дълго боледуване - рязко отслабнах, та .... мейо казано Филорга ме спаси  Blush След това лятото си доизхабих други започнати леки кремове, също бях на море - с малкия - все по плажа  Blush но нямаше поражения  Blush

Предполагам по-зрялата кожа се нуждае от по-сериозни и постоянни грижи, затова, като се спре с козметиката се усеща. А по-малко зрялата - взима доброто от козметиката, но и няма толкова нужда от нея. Аз съм на 37г., не съм много по-млада, но и кожата ми е относително доста добре  Blush дори назолабиални нямам, нито на челото ... нямам отпускане все още ...

# 301
  • тук-там
Хм, незнам, ако това на аватара си ти... newsm78
 Аз изобщо нямам назолабиални, съвсем леко при усмивка.. Единствените бръчици са отстрани на очите - но се виждат пак при присвиване...Единствено някак си контура не си харесвам, най-вече отстрани на брадичката...
Както и да е, може би наисина не е моята марка. Peace

# 302
  • в 1001-та нощ
Аз съм на аватара  Peace

Може би за зоната, която те притеснява около брадичката само с козметика няма да стане и вероятно е уместно да се консултираш в някоя добра дерматологична клиника  newsm78 В момента нямам конкретна идея - какво биха ти предложили, но определено имат по-професионален поглед от нас

# 303
   Явно зависи от типът кожа. При мен също е така с бръчиците около очите. При усмивка веднага се забелязват, но реших проблема като се възприех с тях.
   Може ли някой да коментира дали при употреба на Pigment Perfect се налага нанасяне на слънцезащитен продукт? Много се двоумя. Също така ще се радвам на отзиви, ако някой го е използвал в комбинация с Sleep and Peel/ Meso White.

# 304
Може ли някой да коментира дали при употреба на Pigment Perfect се налага нанасяне на слънцезащитен продукт? Много се двоумя. Също така ще се радвам на отзиви, ако някой го е използвал в комбинация с Sleep and Peel/ Meso White.
Поръчах подобна комбинация: Pigment Perfect, Sleep and Peel/ Meso Mask.
Но отлагам за декември, когато и слънцето ще грее по-малко. Отзиви мога да споделя по-нататък.
Аз ще ползвам защита 50-ти фактор след нанасянето на Pigment Perfect.

# 305
Според мен,в градски условия 50-ти фактор е много.Повечето кремове и без това имат някаква защита,без да е упоменато..,заради характерните съставки.Постоянното използване на филтри по-скоро вреди на кожата,защото химичните,а дори и минералните такива,запушват порите и кому е нужно това?Има кремове със SPF 15,да речем,на които пише"дневен и нощен"-още по-озадачаващо.
Изобщо,ако кожата няма някакъв проблем,никаква защита не е нужна,още повече ако се ползва и грим.50 фактор е за след пилинг и други ...агресивни процедури.

# 306
Момичета смятам да си поръчам това след дълго умуване
 http://tiliya.com/index.php?page=shop.product_details&flypag … rt&Itemid=206
Вместо да давам сума пари за процедури като само едната струва 80 лв Rolling Eyes

# 307
Аз да си кажа след съветите да пробвам Филорга, не съм особено впечатлена. Може би трябва да прибегна до някоя клиника вече. Много ме дразнят бръчиците около очите. Явно вече е изпусната работа... Кожата ми е добре, нямам оплаквания, но не виждам осезаема разлика. Може би Ланком си ми е вършел работа Simple Smile Също така съм малко разочарована от френският сайт, от който си поръчах нещата. Единият от кремовете въпреки че кутията изглеждаше запечатана отвън, отвътре беше поскъсана тук там, вътре фолиото го нямаше на буркана и чак след като скоро отворих друг крем и той си имаше фолио, тогава ми направи впечатление разликата.

# 308
  • Плевен
И при мен така с Филоргата от френския сайт. Единият крем нямаше станиолчето отвътре,а кутиите и на трите бяха поскъсани вътре.Иначе запечатани с фолио. Confused
 Добре ми действат засега.

# 309
  • София
И при мен така с Филоргата от френския сайт. Единият крем нямаше станиолчето отвътре,а кутиите и на трите бяха поскъсани вътре.Иначе запечатани с фолио. Confused
 Добре ми действат засега.

Аз не помня Хидрафилъра ми да е имал станиол, нали са запечатани от вън  newsm78

# 310
  • Пловдив
Моят Sleep&peel не беше запечатан, нямаше никакъв станиол. Iso Age пък имаше.

# 311
Аз от около 10 дни ползвам Слип енд Пийл и май разлика някаква не виждам - а от мострата бях много доволна - ег@ти тъпотията  Tired

# 312
  • в 1001-та нощ
Мисля, че и по-рано сме коментирали, че някои кремове имат фолио, други не  Peace

# 313
Да споделя и аз положително мнение за Филорга- от 2 седмици ползвам Sleep&peel и виждам разлика!

# 314
Извинявам се тогава, при мен също   Sleep and Peel беше без фолио. Може да е коментирано в темата, но си признавам, че не съм прочела всичко назад. Основно четох първата страница, защото там са описани всички кремове.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт