Филорга-красива всеки ден-тема 2

• 76 388
  • 743
  •   1
Отговори
# 285
Да споделя моите впечатления от някои продукти на филорга
1. Хидра филър - много ми е твърд, няма да повторя като ми свърши този
2. Пяната - екстра е, ще продължавам да си го снабдявам
3. Крем за околоочен контур - ще се ориентирам към нещо друго като свърши, ще съм благодарна на идеи какво би могло да е. Има ли друг подходящ за същата зона на филорга?
4. Мезо маската - казахте може дасе ползва веднъж седмично, продължавам докато свърши после не знам дали се продължава. Не мога да кажа, че видях някакви резултати, но пък знам ли. Ще се радвам ако някой каже как се процедира, като го свърша продължавам ли със следващия или се спира за определено време и колко?
5. Слийп енд пийл - доволна, ще продължа и напред да го купувам.
Днес гледах сайта, изо ейдж още май го няма или съм го пропуснала? Нали изо структур беше по силен?

# 286
  • в 1001-та нощ
 За мен Неоцика е някак безполезен продукт .
  Може би , би могъл да свърши работа след някой сериозен пилинг ..... Но малко жени си правят такъв .  Peace

наранявания, разранено от пъпки, изгаряния, вкл. третиране с лазер и т.н. ... мисля - най-общо казано беше - при наранен епидермис, когато трябва да бъде възстановен качествено  Peace

# 287
 За мен Неоцика е някак безполезен продукт .
  Може би , би могъл да свърши работа след някой сериозен пилинг ..... Но малко жени си правят такъв .  Peace

наранявания, разранено от пъпки, изгаряния, вкл. третиране с лазер и т.н. ... мисля - най-общо казано беше - при наранен епидермис, когато трябва да бъде възстановен качествено  Peace

Е, точно за това ми трябва Неоциката, но не са пресни  Rolling Eyes Ще подейства ли?

Дайте продукт с подобен ефект?
Селма Simple Smile?

# 288
   Самсара , според мен , този продукт няма действие при "непресните" белези .  Peace
   А за друг продукт не се сещам .....
   Защо не се посъветваш с дерматолог ?  Simple Smile

# 289
  Самсара , според мен , този продукт няма действие при "непресните" белези .  Peace
   А за друг продукт не се сещам .....
   Защо не се посъветваш с дерматолог ?  Simple Smile

Ох, пилинг - нали правих три, ефект почти нулев.

Тук пък да стигнеш до дерматолог има да чакаш 3 месеца Simple Smile

# 290
  Самсара , по-дълбоките пилинги ( с по-голям процент киселина) имат повече ефект ....  Rolling Eyes
  Но и те крият рискове .... Говорили сме  за това .  Simple Smile Hug

# 291
  Самсара , по-дълбоките пилинги ( с по-голям процент киселина) имат повече ефект ....  Rolling Eyes
  Но и те крият рискове .... Говорили сме  за това .  Simple Smile Hug

Знам Simple Smile

Затова все  се надявам на някой крем чудо  Laughing

# 292
  Свиркай , ако откриеш такъв !  Laughing Hug

# 293
  Свиркай , ако откриеш такъв !  Laughing Hug

Непременно  Hug

# 294
Здравейте
направих си първата поръчка , която чакам след добри отзиви в темата
FILORGA TIME-FILLER MAT 50ML - поръчах, мислех че се ползва за дневен крем бихте ли ми разяснили също така поръчах и FILORGA COFFRET DECOUVERTE OPTIM EYES за под очите , моля в за съвет подходящи ли са и точно за какво , защото нещо съвсем се обърках на 32г съм

# 295
  • Пловдив
kler,аз използвам мат крема,даже скоро ще започна втората опаковка.Кожата ми е комбинирана и съм много доволна.Може да го нанасяш и сутрин и вечер- няма проблем- само избягвай зоната около очите.Крема за около очи го дават за превенция Peace Тоест можеш да го използваш дори да нямаш още бръчки около очите Peace

# 296
  • sofiq
Здравейте
направих си първата поръчка , която чакам след добри отзиви в темата
 FILORGA COFFRET DECOUVERTE OPTIM EYES за под очите , моля в за съвет подходящи ли са и точно за какво , защото нещо съвсем се обърках на 32г съм

Аз го ползвах преди няколко месеца (на 29 г. съм) и съм много доволна,много добре хидратира,не е мазен и попива много бързо,много добре се справя с подпухнали очи ,изглажда финните линии.Сега от месец ползвам за около очите професионалния крем на Филорга и също съм доволна.Нямам кой знае колко бръчки,но съм редовна в ползването на кремове за лице ,деколте и около очи по скоро като превантивна грижа Peace.

# 297
  • тук-там
Здравейте и извинете за "нахлуването". Попаднах на темата във връзка с друго...
Моя скромен опит с Филорга - няма да изписвам на латиница - вие си ги знаете.
Започнах през април - мезомаска, слийп енд пийл и изо стръкчър. Маската -  два пъти седмично, нощния почти всеки ден, изо-то за дневен. Около месец. Ефектът беше УАУ!
Разредих. Маската  един път седмично, слийп - два-три пъти, изото - всеки ден. Супер!
Изото попривърши - поръчах тайм филър мат и оптим айс.
Тайм ми хареса - общо взето не видях полза с бръчките, но беше добре за лятото, приятен и лек.
Оптим - изобщо не го усещах. И до сега - 4м по-късно си е почти пълен.
Повторих маската - тя наистина действа, но за момента. След нея кожата наистина светва.
В момента съм на маската, слийп-а 1 седмично, защото свършва и...измиващата пяна, от която нещо не виждам ефект.
Защо написах цялата тирада...
За 6м. "грижата" ми струваше ....около 500лв.
В момента обаче, кожата на лицето ми е в изходна позиция, въпреки че все още ползвам маската, слийпа, пяната и остатъка от изо-то.   Sad

Възможно ли е кожата да привиква и...не е ли по-добре една серия от химичен пилинг за тази сума? newsm78

А, да - на 42, с по-скоро мимически бръчки и мазна в Т зоната кожа. Имам разширени пори около носа, които изобщо не се повлияха.

# 298
  • в 1001-та нощ
И други подобни отзиви има  Peace

Но при мен не беше така  Peace Може би зависи от изходната позиция, но оставам впечатление, че след 40-те повече се случва да няма пост ефект.

Аз в началото на лятото спрях Филорга, за да ползвам по-леки продукти и кожата ми изобщо не се влоши, а се беше подобрила - спрямо изходната  ми позиция с марката:

Старт с Филорга->кожата се подобрява; Спирам филорга->кожата не се влошава и не се връща в изх. положение;

Peace

# 299
  • тук-там
Да, предполагам е така, но нали е уж "тежка" артилерия. А и аз нямам кой знае какво за редукция.
В интерес на истината контурът ми се подобри - най-вече линията брадичка-ухо. Определено имаше стягане. Но... в началото! А може и от лятото да е било - повече тен, малко морска вода.. и отпуски  Mr. Green

Ще дам шанс за 2-3 месеца и на Женифик  и после започвам с пилинга. Peace

Общи условия

Активация на акаунт