Филорга-красива всеки ден-тема 2

• 76 397
  • 743
  •   1
Отговори
# 270
  • Пловдив
Момичета слагам поста тук на Денис от темата за фармашаоп и обяснението и за Мезо+ и Пигмент перфект.Според мен е добре да се сложи на първа страница.
Още веднъж благодаря на Денис Hug

За PIGMENT PERFECT  това е ултра концентриран серум, който:
- намалява съществуващата пигментация
- активно предпазва от поява на нови пигментни петна
- изравнява тена на кожата
Основната му цел са Хиперпигментациите -  резултат от стареене на кожата, излагане на слънце, хормонален дисбаланс, премено- и менопауза, бременност, кожни заболявания вкл. екзема и акне, различни процедури, като химически, лазерна терапия и т.н.

За да се запази младежкия вид на кожата е добре да се ползва редовно след 35 год.
Една кожа изглежда по-възрастна не толкова заради бръчките, колкото заради тена / по-сивкав/ и пигментните петна Smile  / според съвременните критерии за определяне възрастта на кожата/

За FILORGA MESO + ®
 Серумът съчетава най-добрите против стареене активни съставки за максимално действие върху кожата:
-  ХК -  за  дълбока хидратация и заглаждане на бръчките
- NCTF  / комплекс от активни съставки / - подхранва и  насърчава  регенерацията на  кожата.
-  ДНК фрагменти  - за предпазване и антиоксидантно действия.
- Капсулован Ретинол - стимулира клетъчното обновяване и изглаждане на бръчките.

Може да се ползва сутрин и вечер, самостоятелно или под крема
Попива добре, прави кожата гладка и мека. Има лек, приятен аромат
Може да се ползва 2-3 пъти в годината
Това е много добра мезотерапия за подхранване, дълбоко хидратиране и витализация на кожата
Прави кожата гладка, стегната, свежа и видимо обновена.

За петната - може да ползваш вече MESO - C  + Sleep/Peel + MESO  WHITE / koйто  чакаме да се появи отново много скоро/ - петната трудно се повлияват, трябва много търпение.
Пий по-високи дози коластра и Омега 3 DHA

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 12:28 от armira

# 271
... MESO  WHITE / koйто  чакаме да се появи отново много скоро/
Моля, сигнализирайте в темата, ако този крем се появи в сайта. Praynig

# 272
  • Пловдив
... MESO  WHITE / koйто  чакаме да се появи отново много скоро/
Моля, сигнализирайте в темата, ако този крем се появи в сайта. Praynig
Разбира се! Peace Фран Джонсън ти използвала ли си го до сега?

# 273
Разбира се! Peace Фран Джонсън ти използвала ли си го до сега?
Не, не съм. Решила съм тази зима да го пробвам.
Харесала съм и още един крем с избелващ ефект на Clarins.
Първо единия, после другия. Да видим дали пигментните ми петна ще поизбледнеят. Whistling

# 274
Искам да попитам дали след нанасяне на серума Pigment Perfect, лицето трябва да се предпази максимално от слънчевите лъчи?
Нямам предвид ползването на задължителния слънцезащитен крем, а дали и със защита трябва да избягваме излагането на лицето си на слънце?

Последна редакция: сб, 05 окт 2013, 22:21 от Фран Джонсън

# 275
  • София
denis_d много ти благодаря за изчерпателния отговор по отношение на уреда lumiterapist. Ползвам го от две седмици и съм много доволна. Прави ми впечатление обаче, трите програми от по 8 минути са разделени на интервали, като стягащата (Firming) е два интервала червена светлина и един жълта, против петна (Imperfection) - два интервала синя светлина и един жълта, за блясък (Dull skin) е пак два интервала червена и един жълта. Не следва ли логически да е два жълта и един червена. Дали фабрично е настроен така или при мен има някакъв технически проблем. Благодаря ти за отговора предварително.

# 276
  • София
denis_d много ти благодаря за изчерпателния отговор по отношение на уреда lumiterapist. Ползвам го от две седмици и съм много доволна. Прави ми впечатление обаче, трите програми от по 8 минути са разделени на интервали, като стягащата (Firming) е два интервала червена светлина и един жълта, против петна (Imperfection) - два интервала синя светлина и един жълта, за блясък (Dull skin) е пак два интервала червена и един жълта. Не следва ли логически да е два жълта и един червена. Дали фабрично е настроен така или при мен има някакъв технически проблем. Благодаря ти за отговора предварително.

Нещо не разбрах логиката ти, но така са програмите, няма техн. проблем/дефект Simple Smile

# 277
  • София
Искам да попитам дали след нанасяне на серума Pigment Perfect, лицето трябва да се предпази максимално от слънчевите лъчи?
Нямам предвид ползването на задължителния слънцезащитен крем, а дали и със защита трябва да избягваме излагането на лицето си на слънце?

Да, желателно е да избягваш излагане на слънце
Този серум се ползва сутрин и вечер /  под крема/ - и през деня трябва да се нанася и слънцезащитен крем - за да се запазят постигнатите резултати Simple Smile

За по-добри резултати е добре да се ползва със Sleep& Peel - напр. за 2-3 месеца, до постигане на някакъв задоволителен резултат.

# 278
Неоциката има ли поне малък изглаждащ ефект срещу мънички белезчета, някак си да има ефект на шкурка върху кожата Simple Smile? Дори минимален.

# 279
  • в 1001-та нощ
без да имам опит, до колкото съм чела е по-скоро - когато има рана - кожата да се възстанови по-качествено  Peace т.е. да не става неравност  Peace но като пилинг действие - по-скоро не  Peace

# 280
без да имам опит, до колкото съм чела е по-скоро - когато има рана - кожата да се възстанови по-качествено  Peace т.е. да не става неравност  Peace но като пилинг действие - по-скоро не  Peace

т.е. прясна рана? Като след операция напр.?

# 281
  • в 1001-та нощ
да Simple Smile

# 282
  • Sofia

Вита-Мерфен-ът не върши ли същата работа за спомагането на малки ранички, като от електроепилация, например? Дали Neocica е значително по-добър продукт в това отношение, заслужава ли си многократно по-голямата сума?  Rolling Eyes

# 283
  • в 1001-та нощ
за мен са доста различни  Blush

# 284
  За мен Неоцика е някак безполезен продукт .
  Може би , би могъл да свърши работа след някой сериозен пилинг ..... Но малко жени си правят такъв .  Peace

Общи условия

Активация на акаунт