Филорга-красива всеки ден-тема 2

• 76 347
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
В посочените на първа страница сайтове си харесах 2/ един за мен и един за мама/ по 25Е. Доставката не знам колко е. Тук по аптеките са по 105-120лв единия...

# 466
  • Пловдив
Мдаа и аз пяната от френския сайт я взех за 14 евро, а в България е към 50лв мисля.

# 467
Много благодаря за коментарите Peace.
Моите опасения бяха относно мат да не пресуши кожата, защото пресушена мазна кожа =моментални пъпки.
Ще проверя и в Авеню. По принцип пазарувам много често от Субра на главната и козметика , и лекарства, но тестери на филорга нямат.
Ще опитам в МОЛ-а.

# 468
Много благодаря за коментарите Peace.
Моите опасения бяха относно мат да не пресуши кожата, защото пресушена мазна кожа =моментални пъпки.
Ще проверя и в Авеню. По принцип пазарувам много често от Субра на главната и козметика , и лекарства, но тестери на филорга нямат.
Ще опитам в МОЛ-а.
Поискайте си тестерчета и от двата вида-тайм филър и тайм филър мат,за да може да прецените сама.Пяната е на промоция в аптеки Марви,но пак е по-скъпа от френските сайтове.

# 469
  • София
Мдаа и аз пяната от френския сайт я взех за 14 евро, а в България е към 50лв мисля.

34  лв е цената в СФ в Ремедиум т.е само заради пяната не си струва. Иначе пяната не е лоша, но не е и нещо особено. От sleep&peel обаче съм супер доволна, много бързи резултати.

# 470
След толкова суперлативи и аз ще се присъединя към вас Wink.
Искам да попитам има ли някой, който реално е ползвал продуктите за мазна кожа, защото този тип кожа е много по-капризна от към козметика.
Също и дали сте доволни от измиващата пяна Peace.

Аз съм с мазна кожа и, честно казано, очаквах повече от ползваните кремове. Основно- Тайм Филър Мат и Слийп енд Пийл. Пяната им е добра  Peace

# 471
  • София
Здравейте,
Отскоро съм по-активно четяща темите в бг мама и случайно попаднах на темата за Филорга.
Аз използвам продуктите от около година по препоръка на моя приятелка - лекар дерматолог, която прави филъри корекции и др. и съм много доволна. Купувам ги от аптеки Ремедиум, но в тази тема видях, че вие си ги поръчвате от сайтове от други държави и са на по-добри цени, както и че има повече продукти, отколкото има в Ремедиум.
Не съм успяла да прочета всичко, което сте писали - ще се върна назад в тази и другата тема и ще го направя.

Искам само да споделя нещо с вас и да ви питам нещо Simple Smile
Ползвам крема за очи - мисля, че се казваше оптимал аис и пише, че трябва да се съхранява в хладилник след отваряне за по-добър лифтинг-ефект. Е аз го държа в нощното си шкафче. Мислите ли, че е вредно?

И това, което искам да сподела с вас: Моята приятелка, която ми препоръча Филорга, ми препоръча още нещо, което добре се съчетава с действието на кремовете им за лице. Нещо като основа под крема вечер. Крема е Гуна. Универсален е и подпомага пълната регенерация на кожата. Разработен е от италианската мара Гуна, която преви всички най-добри филъри, мезотерапии и др, които се използват в добрите козметични клиники. Та моята приятелка, която е наистина един много добър лекар - дерматолог ми каза, че дори и да нямам никакъв филър този крем е превъзходен и много добре допълва действието на Филорга.

Конкретното действие на този крем е следното:

NATUR 4 - ЛИЦЕ, ДЕКОЛТЕ
Овлажняващ и ревитализиращ крем, подкрепящ ефекта на GUNA MD-TISSUE

Натюр 4 е иновативна козметика, която съдейства за пълната ревитализация на кожата на лицето и деколтето. Предотвратява оксидативните увреди, дехидратацията и остаряването на кожата на лицето и деколтето.

Натюр 4 е овлажняващ крем с лека текстура, приятно усещане при нанасяне и отличен толеранс. Обогатен със специално подбрани растителни и протеинови екстракти, за подсилване на кожата. Кожата става по-гладка, по-стегната и се запазва добре овлажнена.

Натюр 4 е ефективен при самостоятелно приложение, както и за засилване на ефекта от колагеновата мезотерапия.

Начин на употреба: Нанася се старателно върху лицето и деколтето сутрин и вечер, преди нанасяне на грим и след почистване.

Активни съставки
Хидролизиран колаген
Ревитализира съединителната тъкан.

Aesculus Hyppocastanum
Подобрява пермеабилитета на съдовия ендотел

Съединителнотъканен екстракт.
Ревитализира съединителната тъкан

Embryo Extract
Ревитализира кожата, като подобрява васкуларизацията.

Hamamelis Virginiana
Протективно действие върху капилярите.

Плацентарен протеин
Стимулира периферния кръвоток.

Колаген
Стимулира синтеза на автоложен колаген от фибробластите.

Сайта им е www.guna.bg

Споделям това, защото смятам, че хубавите неща трябва да си ги споделяме   bouquet

# 472
  • София
Още нещо момичета,
Някоя от вас има ли представа как действа FILORGA LUMITHERAPIST и как се използва.

# 473
Здравейте,момичета,смятам да си поръчам някои от продуктите,благодарение на споделения от вас опит.Радвам се,че ви открих Hug!Ще помоля за промо код:zvezda_35@abv.bg.Благодаря предварително!

# 474
Още нещо момичета,
Някоя от вас има ли представа как действа FILORGA LUMITHERAPIST и как се използва.

Това е един от коледните подаръци, които си направих сама  Laughing
Ето тук има малко инфо. Ако те интересува нещо конкретно, питай.

# 475
  • София
Здравейте,

От 2 месеца използвам Филорга и ми се струва, че има ефект.

Използвам Sleep&Peel и направих курс с Meso-C.

Имам нужда от съвет какво още от Филорга да избера.

Кожата ми е суха и видимо изглежда без тонус, без блясък, суха, чувствителна, тънка.

Появиха се бръчки през последните години (възрастовата ми група е 35-40) на челото, между веждите и около устните.

Всъщност това заради което се насочих първоначално към Филорга бяха милиумите от които не можех да се отърва, които са рогови образувания (вероятно плод на сухата ми кожа).

Ако някой може де ми препоръча конкретни продукти ще бъда признателна.

# 476
  • София
 Зарибихте ме с Филорга, момичета и си поръчах още преди месеци Мезомаската, от която съм много доволна. Избистри тена ми, омекоти и озари кожата ми. Heart Eyes Втора опаковка стартирам.  Peace

Поръчах преди седмици (и най-накрая получих, за щастие Peace) Тайм Филър-а и ББ крема в цвят Светъл Беж. Какво да кажа- тази козметична линия е уникална! Кадифено и нежно усещане при допир на кожата на лицето след нанасяне на Тайм Филър; безупречен тен с ББ крема- и все пак естествен, свеж вид; няма ефект "маска", няма излишно дехидратиране на кожата, няма лъсване в Т- зона. Свежа, естествено озарена кожа. Heart Eyes За протокола- преди Тайм Филър ползвам Idealist- серума на Estee Lauder, а след него като финиш- Ле Беж на Шанел.

Планирам следващата ми покупка да е Слийп енд Пийл. Какво (друго) бихте ми препоръчали вие?
На 36 години съм, с нормална към комбинирана кожа, през зимата склонна към дехидратиране. Имам леко разширени пори около носа, които предимно аз си забелязвам.
Благодаря и много красиви мигове през 2014-та година ви желая!  bouquet

Последна редакция: ср, 08 яну 2014, 23:47 от Zhiki

# 477
  • в 1001-та нощ
Lila Pause  Peace вземи си тестери на Iso Structure и Time Filler, мисля, че първият е по-удачен, но е хубаво да пробваш, все пак - преди да купиш.

Също с него и Skin Structure  Peace

# 478
Аз съм фен на Тайм филъра,3-та кутийка си поръчах,
бях ползвала тестер на Слийп енд пийла,уникален крем е,така ми избистри тена,
сега за първи път съм поръчала и него.

# 479
Здравейте!За мамите от София може да е полезна информацията.Поръчах си продукт от онлайн магазина на аптеки Адонис,помолих и за тестерчета и ми изпратиха ...14броя.Вероятно са така любезни и с другите си клиенти.На мен лично ми стана много приятно!

Общи условия

Активация на акаунт