Филорга-красива всеки ден-тема 2

• 76 374
  • 743
  •   1
Отговори
# 450
След толкова суперлативи и аз ще се присъединя към вас Wink.
Искам да попитам има ли някой, който реално е ползвал продуктите за мазна кожа, защото този тип кожа е много по-капризна от към козметика.
Също и дали сте доволни от измиващата пяна Peace.
Алена, тези карти за Субра стандартните клиентски карти, за които пише в сайта ли са или се получават след натрупване на определен оборот?

# 451
  • в 1001-та нощ
Няма изискване за оборот, макар, че аз солидни суми оставих в последния месец, заведох и приятелка и на нея й издадоха - без да е пазарувала даже  Peace

За мазната кожа - Тайм Филър Мат  Peace Пяната и на мен ми хареса  Peace

# 452
  • София
По-горе в темата четох все суперлативи за Филорга. Вярно, че е добра козметика, но в никакъв случай не съм съгласна, че е по-добра от Диор. Скоро ползвах Диор и честно казано разликата е огромна в полза на Диор. За мен Филорга е среден клас козметика, дори в момента ползвам Хидра-филър на Филорга и съм доволна. Останах разочарована от околоочния им крем, но въпрос на мнение.

За мен пък Филорга е много по добра от доста кремове от високия клас козметика - Диор, Ести Лаудер, Ла прери, които съм ползвала през годините.
Аз използвам Филорга от ноември миналата година и съм изключително доволна, кожата на лицето ми направо светна, избистри ми се тена , някак лицето ми стои много по свежо.
Започнах с тайм филър и оптим айс, след това вв крема и серума хаял дефънс /бяха в комплект/,  получих като подарък серума за устни лип структур, последно си взех през декември и мезо маската и слийп енд пийл.
На 35 години съм със смесена кожа към нормална, без някакви проблеми.
Всички продукти , които ползвам в момента пробвах първо от тестер.

# 453
Има ли вариант от някъде да се закупят тестери, защото в Субра нямат? Аз съм се прежалила направо за кремовете, но с тестери е по-удачен вариант.
Алена, благодаря  bouquet!
Знам, че ми трябва мат- вариант, но ми се искаше да чуя някой, който наистина го е ползвал. със сухата кожа е лесно, най-много кремът да се окаже недостатъчен. Докато при мазна кожа и неправилен крем в една прекрасна утрин се събуждаш като пубер. И така след всеки следващ опит Wink.

# 454
В големите аптеки, където продават  Филорга трябва да имат  Peace

# 455
Уви, няма такова чудо в Пловдив Confused. От половин година дебна, явно ще стрелям направо с кремовете.

# 456
  • в 1001-та нощ
Виж в аптеки Субра  Peace

# 457
Тук само в Субра има Филорга. Най-редовно проверявам за тестери, но никога не са имали.

# 458
  • Варна
Тук само в Субра има Филорга. Най-редовно проверявам за тестери, но никога не са имали.

Пробвала ли си да купиш нещо - лекарство например и като плащаш на касата да попиташ за тестери?

Във Варна само в Субра имат, но аз все си купувам нещо и после си искам.

В Пловдив има ли Санита? Там също продават Филорга, но във Варна не дават тестери.

# 459
  • в 1001-та нощ
От Субра сме взимали тестери с приятелки и без да купуваме нещо  Peace сигурно зависи и от фармацевта  Peace Аз съм взимала и за приятелки и съм им изпращала по пощата  Peace

# 460
  • Пловдив
Аз в Пловдив взех мостри от аптеката на бул.България, Денонощната (Мара Малеева), също така има в аптека Авеню до Новотела и мисля че и в МОЛ Пловдив също дават.

# 461
  • София
Има ли вариант от някъде да се закупят тестери, защото в Субра нямат? Аз съм се прежалила направо за кремовете, но с тестери е по-удачен вариант.
Алена, благодаря  bouquet!
Знам, че ми трябва мат- вариант, но ми се искаше да чуя някой, който наистина го е ползвал. със сухата кожа е лесно, най-много кремът да се окаже недостатъчен. Докато при мазна кожа и неправилен крем в една прекрасна утрин се събуждаш като пубер. И така след всеки следващ опит Wink.
Моята кожа е смесена и ползвам Тайм филър. Нямам проблеми с лъщене, дори в комбинация със Слийп енд пил ми изчистиха деколтето от едни пъпчици, които ме тормозят от години. В някоя от темите бях чела коментар за мат-варианта, че изсушавал кожата, но най-добре пробвай с тестер.
 В аптеката, след като напазарувам лекарства, разпитвам за козметиката, която ме интересува и искам тестери.

# 462
  • София
Преди да започна да използвам Филорга , отидох и направо казах че имам намерение да си сменям кремовете за лице и консултантката в магазина, която е собственичка ми даде десетина мостри на кремовете,които имаше и пробвах доста неща . Така прецених кои са подходящи за моята кожа.
Втория път отидох да си купя тайм филър , но беше свършил и отново ми дадоха доста мостри, дори се шегувах че мога да карам само на тестери, но аз съм от Добрич, явно в големите градове е по различно.
На мен тайм филър мат ми опъва кожата, но го взех за мъжа ми, той е доволен.

# 463
След толкова суперлативи и аз ще се присъединя към вас Wink.
Искам да попитам има ли някой, който реално е ползвал продуктите за мазна кожа, защото този тип кожа е много по-капризна от към козметика.
Също и дали сте доволни от измиващата пяна Peace.
Алена, тези карти за Субра стандартните клиентски карти, за които пише в сайта ли са или се получават след натрупване на определен оборот?
Аз съм с мазна кожа.След втората ми бременност кожата ми стана ужасна-все едно карах втори пубертет,само дето пъпки не ми избиха,огромни пори и каквото и да сложа след час лъсвах.Използвах тайм филър мат и с него се чувствах комфортно през целия ден.Сега го смених с тайм филър само,така ме посъветваха,че е по-удачно за зимата.Аз лично кой знае каква разлика като усещане не намирам.Обаче пяната е невероятна,толкова хубаво чиста и нежна кожа не съм си представяла,че мога да имам само с едно измиване.Най-добре първо пробвай да намериш отнякъде мостри-стигат за няколко дни,ще можеш да се ориентираш,въпреки че си е малко мисията невъзможна. thumbsup

# 464
И на мен ми дадоха тестери от аптеката в МОЛ Пловдив. Купих и един от комплектите Sleep and Peel, Meso Mask и Optim Eyes, но мостри ми предложиха още докато разглеждах. Доста си поговорих с консултантката и тъй като в момента все още ползвам други продукти не смятах да купувам, но цената на комплекта беше много добра, реално на цената на два взех трите продукта.

Общи условия

Активация на акаунт