Филорга-красива всеки ден-тема 2

• 76 383
  • 743
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Момичета,не съм ползвала на Филорга само МЕзо Це и новия серум,какво да взема първо?

Мезо С  Peace  / подготви кожата като ползваш поне 10 последователни дни Sleep&Peel/

# 436
  • в 1001-та нощ
denis_d, от месец ползвам кремът Skin Perfusion за очния контур - усещането е като Optim Eyes, имаш ли поглед какво ги отличава  Heart Eyes  bouquet

# 437
  • София
denis_d, от месец ползвам кремът Skin Perfusion за очния контур - усещането е като Optim Eyes, имаш ли поглед какво ги отличава  Heart Eyes  bouquet
Този, който ползваш съдържа Ботокс пептид 

# 438
  • гр.София
Точка73,ползвах професионалния слънцезащитен това лято,защото ми го подариха.Не съм фен на тези кремове,мисля,че имат и отрицателни страни,въпреки че съм със светла кожа и правя лунички.Кремът има специфичната миризма на слънцезащитен,леко се нанася,мазничък е,добър е за плажа,а за града сигурно ще върши работа през зимата,защото няма да лъщиш.Но не ми хареса това,че трябва да се нанася периодично през деня.Лично аз просто гледам да не ме пече слънцето .

smile3525

# 439
  • Варна
Неприятно съм изненадана от ценовата политика на аптеки Субра относно Филорга.

В тяхната аптека на летището имат 20% отстъпка и Изо Структур е 95лв.
В аптеката им във Варна, същият крем е само с 10% отстъпка и струва 108лв

# 440
  • в 1001-та нощ
Хм, на мен вчера ми направиха карта за 15% отстъпка на всичко, дори я ползвах  Peace

denis_d  Hug мерси  Heart Eyes

# 441
Запис в темата и да питам дали е ефикасен кремът за пигментни петна за такива появили се вследствие на бременност?

# 442
Денис,благодаря!

# 443
Привет! Моля да споделите има ли продукт от който да сте забелязали реален анти ейдж ефект? Имам предвид заличаване на фини линии.

# 444
Azalea,зависи колко са ти фини линиите,на колко си години,каква козметика си ползвала и какво очакваш от нея,и такива подробности Grinning Според мен ефектът на Филорга е в това,че цялостният вид на кожата се подобрява,докато в детайли...няма такъв крем за толкова пари.

# 445
Здравейте, момичета! Какво бихте препоръчали за околоочния контър за 50г жена? За себе си разбрах, но за мама не успях.
И какво ви е мнението за това?
https://www.parapharmacie-express.com/visage/4122-trousse-decouv … 401340103142.html
 Всъщност за зряла кожа се ориентирах към това https://www.parapharmacie-express.com/visage/2057-gomme-de-combl … 401346975293.html ,
 а за мен- https://www.parapharmacie-express.com/visage/2054-rectifieur-reg … 401361057578.html
 newsm78

Последна редакция: вт, 24 дек 2013, 18:12 от XXX_

# 446
Да споделя впечатления от продуктите на Филорга и аз, въпреки че още е рано за ефект.
Time filler - много бързо попива върху кожата и се оказа идеална основа за фдт. Стои ми малко лепкав върху кожата, но е добър за зимата.
Sleep nad peel - идеалният нощен крем за мен. Не усещам никакво щипане, въпреки че съм с много чувствителна кожа. Освежава много добре.
Optim eyes - стои ми малко сухо върху контура. Ползвам го за през нощта, а през деня слагам Time filler-a.

# 447
  • в 1001-та нощ
Аз отново прибегнах до Deep Fill  Peace В последните месеци кожата ми е повече от перфектна, но в последните дни забелязввам едно "отпускане" около/под крайчетата на устните - все едно има мембрана, която не е изпъната + едно врязване, като нетипична бръчка  Confused

В този период - имам проблем и с китките - отдавам всичко на бременността, та с няколко намазвания на Deep Fill (3 до сега) - кожата се оправи  Peace Ще видим кога ще се изяви пак - сега не мажа  Peace

Предния път имах подобен проблем след рязко отслабване при боледуване  Peace през март  Peace Сега пак съм по-слаба  Peace

Продуктът при мен дава плътност в кожата, все едно отвътре я изпълва  Peace

# 448
Здравейте!Не можах да разбера от сайта на аптеката https://www.parapharmacie-express.com,колко струва доставката до България.Моля,ако има поръчвали от там да споделят.Извинявам се,ако е коментирано преди това,не успях да открия тази информация!

# 449
По-горе в темата четох все суперлативи за Филорга. Вярно, че е добра козметика, но в никакъв случай не съм съгласна, че е по-добра от Диор. Скоро ползвах Диор и честно казано разликата е огромна в полза на Диор. За мен Филорга е среден клас козметика, дори в момента ползвам Хидра-филър на Филорга и съм доволна. Останах разочарована от околоочния им крем, но въпрос на мнение.

Общи условия

Активация на акаунт