Филорга-красива всеки ден-тема 2

• 76 341
  • 743
  •   1
Отговори
# 540
Приветствам ви за търпението относно почистването. Ползвам само мицеларна вода, ако не ме домързи да стана, а пък ако се вдигна от дивана, слагам зехтин (14лв/литър Laughing) на очите си и после водата.
Може да ме порицаете  Embarassed
Сега да питам- като имам изо-структур и тайм филър мога ли да ги ползвам по някаква схема комбинирано или като свърша единия, да ползвам другия.   Thinking

# 541
milanda, понеже съм с мазничка кожа Алена ме посъветва тайм филър мат да ми е дневен крем, а структурата да е нощен.  Peace

# 542
milanda, понеже съм с мазничка кожа Алена ме посъветва тайм филър мат да ми е дневен крем, а структурата да е нощен.  Peace
Моят тайм-филър е другият, аз съм с ултрасуха кожа, а за нощен ползвам дийп енд фийл (не зная английски Embarassed)

# 543
  • София
Sleep&Peel -  ексфолира кожата , докато спиш Simple Smile

# 544
Sleep&Peel -  ексфолира кожата , докато спиш Simple Smile
Да, знам, боря се и с пигментни петна.

# 545
  • в 1001-та нощ
Темата за ритуалите - вечер и сутрин- е много интересна. Може някой да я пусне като отделна-предполагам, че ще се радва на голям интерес.  Peace

Има подобна тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=567105.0 но съм я пуснала преди 2г  Mr. Green наскоро видях, че някой я е качил  Mr. Green

Ще обсъдя с модератор - дали е уместно да стартираме нова тема за ритуалите или да пишем в старата Simple Smile

П.П разгледах последните мнения - коментари за мицеларни води, а такава тема има - специално за мицеларните  Peace

Според мен една нова тема ще е по-добре, дано разрешат  Peace И ще пиша после тук Simple Smile

# 546
Цитат
Сега да питам- като имам изо-структур и тайм филър мога ли да ги ползвам по някаква схема комбинирано или като свърша единия, да ползвам другия.   Thinking

Аз останах да чакам отговор Confused

# 547
...........
Та се замислям дали да не прибавя Хиалуронови таблеки за пиене заради кожата на лицето. Вие използвате ли такива и от къде си ги купувате? Бях мярнала някъде напред в тази или в други теми, че имаше коментари, за по-комплексни грижи  Thinking

Благодаря предварително   bouquet

За ХК табл. - пия тази и съм много доволна / ползвам я от 7-8 год. Peace
Тя е с ниско молекул. тегло - 5000 Da.
ХК с по-високо молекул. тегло не може да достигне до кожата

Благодаря, denis_d   bouquet и на мен ми харесват тези таблетки, много изгодно ми се видя, но не съм пазарувала от iherb досега. Само дрехи и техника съм купувала по интернет. Козметика и хранителни добавки не съм. Да не търся нищо в България по аптеките  newsm78

Темата за ритуалите - вечер и сутрин- е много интересна. Може някой да я пусне като отделна-предполагам, че ще се радва на голям интерес.  Peace

Има подобна тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=567105.0 но съм я пуснала преди 2г  Mr. Green наскоро видях, че някой я е качил  Mr. Green

Темата с тонера накрая, много се смях  Laughing

И за да бъда в темата на Филорта, като ми стои околоочния в хладилника, явно от ниските температури, скапачето на затваряне заяжда. Затваряйки го със завъртане, една струйка крем се изстрелва към левия ми ръкав всяка сутрин. Не знам как го постигам  hahaha

# 548
В последния брой на сп.Ева прочетох ,че е открит anti-age бутик Exclusive в София,в който се предлагат продукти и процедури на Filorga.Някой вече посетил ли го е и знаете ли нещо повече за него?Доколкото разбрах,става въпрос за представителен център ,където всичко е направено по френския стандарт на марката....

# 549
  • в Кошера
Има ли препоръчителна долна възрастова граница за употреба на Тайм Филър?
Кожата ми е нормална към суха, без особени забележки, започна появата на леки фини линии в областта на околоочния контур. Търся хидратация и превенция, както и изравняване на тена и премахване на разни дребни петънца. Мисля да пробвам три продукта засега - Оптим айс, Тайм Филър (ако е за по-зряла кожа, ще взема Хидра Филър) и Слийп&Пийл.
Съвети?   bouquet

# 550
В последния брой на сп.Ева прочетох ,че е открит anti-age бутик Exclusive в София,в който се предлагат продукти и процедури на Filorga.Някой вече посетил ли го е и знаете ли нещо повече за него?Доколкото разбрах,става въпрос за представителен център ,където всичко е направено по френския стандарт на марката....

Аз бях писала в темата по-напред, че имам намерение да пробвам. Има ли адрес в списанието?
Ако става въпрос за същия салон, който се намира на ул. Асен Златаров 15 за София, гледам, че има и Пловдивски телефон, сигурно и в Пловдив има такъв  newsm78 . Адреса е от официалното представителство на Филорга за България, когато си купувах последния път от една аптека техни продукти ми го дадоха. Брошурката е промоционална, лепят се касовите бележки и при закупуване на съответния брой продукти, предоставят различни от продуктите, които сме си закупили или козметична процедура.
Имам намерение в началото на март да ходя, че имам планирани други процедури през февруари. Ако някой отиде по-рано, моля да сподели  Peace

# 551
  • София
Цитат
Сега да питам- като имам изо-структур и тайм филър мога ли да ги ползвам по някаква схема комбинирано или като свърша единия, да ползвам другия.   Thinking

Аз останах да чакам отговор Confused

По-добре комбинирано  Peace
Напр. аз бих ползвала Тайм-Филъра за дневен / заради ботокс ефекта/, а Iso Structure - вечер

Пробвай различни схеми и сама прецени коя ти се отразява най-добре

Има ли препоръчителна долна възрастова граница за употреба на Тайм Филър?
Кожата ми е нормална към суха, без особени забележки, започна появата на леки фини линии в областта на околоочния контур. Търся хидратация и превенция, както и изравняване на тена и премахване на разни дребни петънца. Мисля да пробвам три продукта засега - Оптим айс, Тайм Филър (ако е за по-зряла кожа, ще взема Хидра Филър) и Слийп&Пийл.
Съвети?   bouquet

Тайм Филър е за около и над 30 год. / но пак зависи от състоянието и нуждите на кожата/
Хидра филър е лек крем-гел  и основно хидратира кожата
Ако ти трябва крем за хидратация и подпомагане на липидния слой - по-добрия вариант е Тайм-Филъра

Последна редакция: вт, 28 яну 2014, 12:29 от denis_d

# 552
Цитат
По-добре комбинирано  Peace
Напр. аз бих ползвала Тайм-Филъра за дневен / заради ботокс ефекта/, а Iso Structure - вечер
Пробвай различни схеми и сама прецени коя ти се отразява най-добре
Благодаря, мила   bouquet
Аз съм умно момиче, ама имам нужда от побутване...  Grinning

# 553
  • Sofia
...........
Та се замислям дали да не прибавя Хиалуронови таблеки за пиене заради кожата на лицето. Вие използвате ли такива и от къде си ги купувате? Бях мярнала някъде напред в тази или в други теми, че имаше коментари, за по-комплексни грижи  Thinking

Благодаря предварително   bouquet

За ХК табл. - пия тази и съм много доволна / ползвам я от 7-8 год. Peace
Тя е с ниско молекул. тегло - 5000 Da.
ХК с по-високо молекул. тегло не може да достигне до кожата

Такааа, заинтригувахте ме с тези таблетки...  Flutter Имам няколко въпроса в тази връзка, на които не само denis_d, а всеки, който се чувства компетентен и има желание да ми отговори, може да го направи,  Hug:

1. Подходящи ли са за не чак толкова зряла кожа - 27 г.? Ако се започне от рано с тях, може ли да си навредя по някакъв начин?

2. Има ли смисъл от тях, при положение, че засега нямам филъри никъде по лицето си, а дори и все още не съм започнала да използвам козметиката на Filorga?

3. Мога ли да очаквам някакви осезаеми резултати от приема им и ако да, в какви срокове (осъзнавам, разбира се, че всичко е много индивидуално,  Wink)?

и 4. Конкретно този продукт ли е най-качественият на пазара? Има ли и други алтернативи? Задавам този въпрос, просто защото цената ми се вижда прекалено примамлива,  Crazy.

На който се ангажира да ми помогне с въпросите, сърдечно мерси!   bouquet

# 554
1- да, няма да си навредиш само ще забавиш появата на бръчки
2- има и нищо да не ползваш за кожата си трябва да я "подхранва" отвътре  Peace
 Какви осезаеми резултати на 27г ? Да си на 50 та да чакаш голяма промяна...  Hug
Майка ми пи някакъв колаген и беше много доволна от ефекта, но и дразнеше на стомаха...

Общи условия

Активация на акаунт