КГБ = Клуб на Готините Баби - 137.

• 87 370
  • 712
  •   1
Отговори
# 60
Много ме напъва отвътре да пиша поотделно на вясяка една от вас - тъй както я мисля - ама знам, че "наточа ли перото" - и края му се не види. А трябва да лягам, че си ме тресе. Чоапи, жилетка, ледени крака  #Cussing out

# 61
Ох ето ме и мен да кацна при вас/заразих се от пчеличката/
До сега бяхме на вилата-плевихме поливахме,аз копах едни тряволяци,при мен е трудно да започна после добруджански комбайн ха ха.
Най тежката работа беще на ММ-да опече три пържоли на скара,доматки краставички и пипер от градината и спретнахме вечерята.
Минахме през магазина взех си едит черен шоколад и DANONE FOR MEN

Много сме дискриминирани,за мъжете има данон ,за нас няма. Rage
Вкуса е много хубав-мляко със орехи
Ще си изям шоколад пък каквото ще да става и ще си върна филма Огледален свят-за мен хубавото започва сега.
Пчеличке принтирай и разпращай рецептите
Здравче оздравявай Hug
Хубава вечер

# 62
  • София
Ивлин, за мъжкия Данон четох, че е отговор на Активията. Тя нали била за жени, за плосък корем и т.н. Още не съм го опитала, но според колежки било много нишастяно.
Здравке, почивай си и се лекувай. То сега и да изближеш и подредиш апартамента - като се върне Йо йо пак ще го приведе в сегашния вид. Laughing
Пчеличката, чакам  Hug , когато можеш. Няма да цъкам, защото поне аз не съм домакиня по призвание.
 Embarassed

# 63
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Много ме напъва отвътре да пиша поотделно на вясяка една от вас - тъй както я мисля - ама знам, че "наточа ли перото" - и края му се не види. А трябва да лягам, че си ме тресе. Чоапи, жилетка, ледени крака  #Cussing out

Леле, Мравче! Ми ти верно си болна! Гледай я ти Айша колко е бдителна и зърна емотикончето с термометъра! Пък аз гледам шаренко, веселко и хич не се заглеждам...

Освен да ти пожелая бързо да оздравееш и да ти пращам добра енергия, друго не мога, затова
 fingerscrossed и
  love001

# 64
Чета, чета и току затърся бутона "харесва ми" hahaha
Пустия му Фейсбук  как ми е промил мозъка hahaha

Виц за лека нощ. То като се замисля, по-скоро си е самата истина smile3508
Думите, които жените използват:

«ХУБАВО» - Това е думата, която жените използват за край на спора, когато те са прави, а ти трябва да млъкнеш.

«ПЕТ МИНУТИ» - Ако тя се облича, това значи около час и половина. Но, когато са ти дадени 5 мин. да гледаш мач, преди да се заемеш с домашните задължения, то 5 мин. са си само 5 мин.

“НИЩО” - Това е затишие преди буря. Това означава “НЕЩО” и ти трябва да си нащрек. Споровете, които започват с “нищо”, обикновено завършват с “хубаво”.

“ПРОДЪЛЖАВАЙ” - Това е закана, а не позволение. Не го прави!

“СИЛНА ВЪЗДИШКА” - Всъщност, това не е дума, то дори не е словесно изказване, но често бива погрешно разбрано от мъжете. “Силна въздишка“ означава, че тя те мисли за идиот и се чуди защо си губи времето с теб. Използва се с “Нищо“.

“ВСИЧКО Е НАРЕД” - Това е едно от най-опасните изказвания. “Всичко е наред" означава, че тя иска да обмисли нещата внимателно преди да реши как да си платиш за грешката.

“БЛАГОДАРЯ” - Жена ти изказва благодарност. Не задавай въпроси и не припадай. Просто кажи – “Пак заповядай!”.

# 65
 newsm75 ....

Последна редакция: сб, 17 авг 2013, 15:18 от ЗъзБъз...

# 66
Как  сте по нощите  принцеси !!  Laughing

Аз не пиша нощем ,но тази вечер си имаме един гост от София колега на  ММ и сега си гукат
на двора и си пият бирата . Дойдох да ви навестя!

Здравче ,не се отпускай изпращам ти една  Hug да те стопля .
ФУРИ , да  обиколите красивата България. Аз съм запазила за август на язовир Кърджали.
Ще се наслаждавам на залеза и изгрева над язовира.
Иве шоколад а ,после Дюкан  newsm78
И тъй като днес ме споменавахте с моите сто компота да ви кажа ,че ги правим много
бързо. ММ и синчето ми помагат ,а самото варене е наведнъж в голям казан на ток .
И ще ви оставям ,вземам книгата.

# 67

Привет, златни мои, ненагледни! wavey
Не си мислете, че сме с дядо Стефчо в басейна, защото не сме!   tooth
Имаме технически проблем, който се надявам утре дС да отстрани и дано го монтираме най-после! Mr. Green
Изнадявах се, ама дС ходи на "нагревки", ходи в читалищната библиотека за книги, после си ги чете......  и все не му стига времето! #2gunfire

Мамси и аз днес ходих до Здравната каса, да ми заверят рецептурната книжка, уж имаше "опашка" пред вратата, уж имаше пред мен девет души,  но работеха три гишета и за десетина минути ми приключи проблема. Laughing
Чак се изненадах от пъргавината на служителките! #Crazy

После ходих в Клуба, че днес е ден за игра на табла, шах, карти, не се сърди човече, домино.......
Използвах времето да се видя с някои колежки, после хапнахме в една закусвалня, после отидох при джипито- втора смяна да й кажа колко много ме боли кръста, като се надявах, че ще ме изпрати на снимка, но не би! Изписа ми някакво електролечение, което започвам от понеделник! Mr. Green
Добре, не е зле, но на мен ми трябва снимка, че сме решили с колежките от Клуба да ходим през м.Септември на процедури в един санаториум, по клинична пътека, ама там искали снимка, а аз нямам и не знам ако й кажа на джипито, че искам да ходя демек на курорт, дали ще ми даде, ами ако ми откаже и т.н...........
Много съм смотана, ако е за другите, знам как да поискам, а за мен не става и не става! Banghead
Оплаках ви се, ама дерт ми е все пак! #2gunfire

Римар, Бог да прости съпруга ти! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

Здравче- Витошко съквартирантче, оздравявай бързо миличка! newsm10 Heart Eyes Hug

Фурийче, Фенчо, приятна ви екскурзия! newsm10   Heart Eyes Hug

Радвам се, че ви е харесала баницата, на ме също ми хареса и за това споделих! Hug Heart Eyes Laughing

ЛЕКА  НОЩ ! luvbed

# 68

И аз да се обадя по нощите , че цял ден съм на КПП ...
Днес цял ден напред , назад , после готвих че сина се върна от морето , мина да си вземе котката . Вечеряхме и си замина.
Днес правих ветрило от патладжан. Стана чудесно. Направих и постни сърми от лозови листа.Внука пък искаше такива , а вчерашните зелеви бяха по поръчка на внучката.Спретнах и кремки от бутер тесто.   То ха това , ха онова и цял ден на крак.   Като гледам колко сте изписали ,но съм чела само последните постове. Няма да ви споменавам , че да не се засегне някой...
Фури Hug приятно пътешествие... Ако идвате към нашият край  ,обади ми си  ако имате възможност да се видим, ще ти пиша телефоните ми на лични.
Зравче Hug newsm10  love001
Сега ще ви кажа Лека нощ , а утре ще ви чета  и дано да съм по в час  матрИала.. newsm78
Лека и спокойна нощ , мили приятелки !!!
 Hug Hug Hug  love001  love001  love001 smile3524 smile3524 smile3524

Танче Hug писали сме заедно.  Grinning Кажи на джипито какво ти трябва за санаториума и ще ти го даде. Въобще не се притеснявай. Като слушам мои прителки , които ходят по санаториумите ,въобще нямат проблем с личната.

# 69
Римар:hug:Мир на праха на съпруга ти! Бог да го прости! Толкова рано и млад си е отишъл ... Жалко !!! Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose

# 70

Фурийче, френския шансон "Брала мома къпини" е чудесен, голям смях пада, като го пусна- на Дилянчето, на сестра ми, на Стефан........! tooth

И всички признаваме, че звучи много ФРЕНСКИ, макар на български да се пее с повече чувство! Joy

Току-що го изслушах за пореден път и си лягам, че петлите ще пропеят докато гледам сериали! hahaha

ЛЕКА !

# 71
  • София
Добро утро, сладурани!

Танитка, действай с личната! Хич не се срамувай! Няма причина да ти откаже щом става дума за санаториум. Я, кажи да не е някъде, където се намира нашата вила? НАли има един голям санаториум, та се надявам да си наблизо, че пак да те видя тази година.  Heart Eyes

Луска, изпълнила си всички желания и днес релаксирай.  Laughing

Иви, Айша, за първи път виждам млекце за мъже.  Joy Аз не купувам Данон и не съм го мернала по щандовете. Обаче, ако моят внук разбере, че пише така  ЗА МЪЖЕ ще иска само това да му купуваме.  hahaha

Светулче, днес ще имаш  приятна компания. Дано и времето да е хубаво, че май ми се струва нещо намръщено...

Здравче, оздравявай, че те чакат нови подвизи с внучо и без него! Не се натоварвай и внимавай с температурата!  Naughty Хи-хи, как ти размахах пръст.  Wink

Хайде, до скоро от мен!

# 72
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Добро утро! Ние зачезваме пак за около седмица на вилата, да знаете защо ме няма.

Маринче, голям майтап е у нас с Учо. Не знам вашите дядовци, обаче нашият се опитва да разсмива детето с разни маймунджилъци (не винаги с успех). И преди малко си сложил на главата "гащи анцуг" на Лъчо (това му е на Лъчо думата за долнище на анцуг) и си мисли, че е е страхотна идея, обаче Учо го погледна сериозно и каза: Узасссссс! и се врътна. Не се разсмя, но пък аз ...  още се смея.

Все още чакам резултатите от хормоните на щит.жл., нещо се развалила апаратурата. Но ще се обадя от Банкя, не мога да ги чакам. Вчера на ехото всичко беше ок, дори и да не много в ред, ще се компенсира с илачи.

Пчеличке, съжалявам, че през тази седмица ще изпусна твоите постове, щото докато се върна, ще си ги изтрила. То тук като съм не успявам да уловя всичките, само бззззззз, та кво ли остава като е минала цяла седмица. Вече ще си минала с метлата...

Чао от мен и не се преуморявайте- работа ще има и утре. От работа не се хубавее, а се гърбавее - казваше бабата на една моя приятелка. И живя до 92. (Моята не беше толкова мъдра и живя само 65 год.)

"Обичайте се, угаждайте си..." - цитат

# 73
  • Кубрат/ Пишурка

И аз съм вече тук - уморена, с болящи крака. Много ми дойде ходенето тази седмица. Елле пък в болницата #2gunfire В понеделник ходихме да направят манту на Анжелка ( малеее, пък тя какъв цирк спретна от страх! Направо беше изпаднала в нервна криза! В чудо се видях!). В сряда бяхме на зъболекар, днес ходихме да отчетат имунизацията, утре пак от 14 ч пак сме на зъболекар...Ще вземам час и за Криско, та и другата седмица поне два пъти съм пак там. На връщане люлки, сладолед, магазин....и то минало обед. Оплаках се!
Фурийче, ако знаеш как ти завиждам (неблагородно Mr. Green)! Дано посетите хубави места и събирай снимков маТриял!
Други няма да споменавам поименно, че малко ще положа морна снага, но на всички желая ЛЕК остатък от деня! Hug Hug Hug

# 74
Здравейте,момичета! Hug
Където и да сте ,на всички желая хубав ден!
По повод на думите на Светалчо,"Обичайте се, угаждайте си..." и ако ви се чете
http://www.fitspiritandbody.com/2011/04/blog-post_18.html
 Kissing Heart Kissing Heart Kissing Heart lovekiss Kissing Heart Flowers Bouquet

Общи условия

Активация на акаунт