КГБ = Клуб на Готините Баби - 137.

• 87 371
  • 712
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте момичета !!! Hug
Скоро се прибрах от хайманосване- зей пазар Laughing , но то не беше само зей ,  а и торбите бяха пълни Laughing
Излизах да купувам подарък на зет ми , че днес има рожден ден !
Пожелавам му да е жив , здрав , щастлив и все така грижовен , уважителен , любящ и внимателен съпруг , баща , син , зет и приятел !Късмет и успехи в живота !
Почерпете се за негово здраве !

Та ме разбрахте , че довечера сме на рожден ден. Сега отивам да опаковам подаръка да стане красив, че зет ми много  го заслужава . Аз също трябва да се разкрасявам и в 19 часа излизаме.

Утре пък отиваме на вилата за два- три дни.

Дадох отчет за днешният ден hahaha

На всички ви желая приятна и спокойна вечер !

Целувки и прегръдки от мен ! 

Kissing Heart lovekiss Kissing Heart Kissing Heart

# 76
Луси Hug,да ти е жив и здрав Златния зет! newsm59  ura  party023
Нека само щастливи и красиви дни има в живота на твоят обичан зет,за да направи още по-прекрасен животът  на дъщеричката ти!

# 77
  • в сърцата на любимите ми хора
Здравейте, девойки  Heart Eyes
Луси, както се казва "Зет като мед!" Да ти е жив и здрав и все така обичан от всички близки!
Аз да се похваля - взех си бележка (като бяхме в "Драконите") и вчера минах "под ножицата" и сега съм с нова прическа. Коса не остана, ама то и за какво ли ми е - баща ми казваше: празен плевник не се нуждае от покрив  Joy За мое успокоение, обаче, срещам един съсед и той: Подмладила си се с тази прическа поне с пет години. Майтапчия  hahaha
Маринче, благодаря, че си се сетила за моето предстоящо "бабуване", демек че ще се правя на баба. Бабин лигльо  Heart Eyes пристига на 2 август с цялото домочадие. Както казва Здравчето - и мен ме нападат германците  Simple Smile Щерката ще кара шофьорски курсове, че тук са доста по-евтини, и вероятно ще остане с бебока поне до края на септември. Така че ако си спретнем по това време някоя срещичка - ще го доведа да го видите. Само живот и здраве да е!
Хей, триещата и зъзка-бъзкащата с крилца, сподели го, моля те, този режим, че да видим и ние бял ден. Няма цял живот доктори и аптекари да храним  Hug
Толкова от мен за днес. Целувки  Heart Eyes на всички, не е по силите ми да ви споменавам поотделно - не се сърдете   bouquet

# 78
Луси,честито на зетя!Да е жив и здрав,много грижовен съпруг,баща и зет!Винаги да се уважавате и обичате!

Да почерпя скромно и за здравето на моя голям зет!И той днес има рожден ден!

Последна редакция: чт, 18 юли 2013, 18:23 от Didia

# 79
 Stop

Последна редакция: сб, 17 авг 2013, 15:21 от ЗъзБъз...

# 80
Диди  Hug да ти е жив и здрав зетя!Да има любов и разбирателство в семейството му! newsm59 newsm38  bigdance2 newsm67

# 81
Хей гумичка с крилца докато не си изчезнала -много кратка и радикална програма. newsm12
Всичко което не е глупости е скъпо -и телешко и сьомга и зехтин и аспержи  и т.н.
От тази работа само не знам как ще убедя  ММ  в програмата
Rolling Eyes newsm78

# 82
           Иве,благодаря!  bouquet
           ЗъзБъз,как да пиша като по цял ден вися на скайпа.Малката внучка е при другата баба и щом си отвори очите и аз се появя тя веднага го включва и....аз съм аут! Laughing Дедито е на големия компютър,малката на скайп т.с. с лаптопа съм на разговори или по-точно хем говорим,хем тя иска да пише.Нали ще е първокласничка и в момента голям мерак за писане  Laughing ,а таблета е в ръцете на голямата внучка и аз....ща не ща вися на скайп и понеже съм привърженик на твоето КПП притичвам от време на време да посвърша и някоя работа.Вечер нямам сили да пиша и понеже гледам никой не плаче   Mr. Green само ви попрочитам!Гледам и да си довърша започнатите работи-декупаж и ....... за това липсвам.

Последна редакция: чт, 18 юли 2013, 18:24 от Didia

# 83
  • София

Роска, Дидия, да ви живи и здрави зетовете! Да се обичат и уважават с любимите си и да слушат тъщите си, когато трябва!   Heart Eyes

# 84
  • София
Добър вечер и от мене.
Пчеличката, благодаря за ЛС с хранителния режим. Много си се постарала, чак ме е срам с тази болна ръка как си се мъчила. Сега ще то изпратя на интересуващите се приятелки.
Луси, Дидиа, да са ви живи и здрави зетьовете! Да се слушате и разбирате, да радват дъщерите и внуците.   bouquet
То днес направо зетьов празник е тук.
Мамси, честита нова, подмладена глава. С няколко дни не дочака Аненце. Къде ще кара курсове дъщерята? Че и Ани вече се е засилила да се обучава, но нямаме препоръчан инструктор.
Янке, много неприятно с тия зъболекари. Дано бързо стегнат зъбките на децата и не ги боли.
Аз днес се поразрових в нета за лекарството, предписано ми от ЛЛ. Хванах се за главата - много странични ефекти. Уж лекува черен дроб, но може да причини цироза.  newsm78
Май ще гасим пожара с бензин. Отделно цената - излиза по 300 лв на месец.
Парите ще ги дам, нали са за здраве. Ама то явно е много силно и се чудя дали да го купувам. Или пък да си назнача нещо по-леко.

# 85
ЗДРАВЕЙТЕ ГОТИНИ!КВО КАТ СМЕ БАБИ,НАЛИ СМЕ ГОТИНИ  bouquet

# 86
Ето съъъм!   surpriseuu
Римарче, със закъснение да ти кажа, че оня ден все съм си спомняла как го крепеше твоя мъж, ние пък как стискахме палци безпомощно... Бог да прости!  Flowers Rose Flowers Rose Flowers Rose
Мамси, супер, че си се подстригала! Убедена съм, че си се подмладила.
Луси, Дидиа, честито ви на зетьовете  newsm24 Я споделете за подаръците?
Дидиа, браво,че се разписа. Поздрави специално на деди.
Айша, ама хич да не ти пука за дроба! Излезоха ли ти ензимите? Бас държа   Hands Thumbsup че всичките сме със стеатоза. Моята е доказана. Иви е права - карзил и туйто. След хепатита ни със щерчица аз се бръкнах само за нея за онази скъпата хранителна добавка, 300-те кинта. Лежахме двете легло до легло в инфекциозната. Моята гениална джипейка ме остави месец и половина да се мъча на крака и на работа с тоз хепатит - лекува ме със сулфамиди, с антибиотици, за други неща. Докато не се срутих в едно студио със жълти очи накрая. А аз месец и половина й повтарях, че това е хепатит.
Та да си дойдем на темата за здравето  #Cussing out #2gunfire
Янче, като ми разказа на Витоша какво ходене трамбоваш до болницата и обратно - та те ожалих. Теб повече, отколкото децата.  nuts nuts nuts

ДЖИЛИИИИИ
  ruporuu
Моят глас се върна! Ама ти си замлъкнала ... Затова пък 37.8 темп. не ще да си ходи.

На всички   bouquet Hug  bouquet
 newsm08 newsm47 smile3507

# 87
Може да не сте съгласни ... Аз само споделям с добри намерения.  Hug

Последна редакция: сб, 17 авг 2013, 15:22 от ЗъзБъз...

# 88
ЗъзБъз, напълно си права с диетата! Ама кой ти може... Нали знаем, че най-хубавите неща на този свят са или забранени, или вредни, или от тях се дебелее...  rotfImao
Шапка ти свалям! 

Танитка, съквартирантке скъпа, примъчняло ми е за теб. Я се разпиши сега.
Тути, и за теб.
Да не се излагам, ама де мога да хвана края на всичко, та още не поздравявам новодошлите.

# 89
Зъэ Бъэ благодаря че сподели!Благодаря и на Айша.
Аз бях на Дюкан,отслабнах 20 кг.,но постепенно дявола   започна да ме изкушава.
аз всяка сутрин  когато съм в къщи  закусвам кисело мляко  с овесени трици и и ленено  семе.Скоро си правих изследвания триглицеридите са в норма,холестерола 5,7 малко над нормата.Много е трудно да си на диета сам, синът ми и мъжът ми си хапват всичко.
Трябва да видя откъде да намеря киноа
Мъжът ми и малкият син са от породата ядат и са слаби,но аз и големия сме друго тесто  Simple Smile

Последна редакция: чт, 18 юли 2013, 22:49 от Ivllin

Общи условия

Активация на акаунт