На море в Гърция 2013 - VII

• 69 531
  • 736
  •   1
Отговори
# 270
По препоръки на bibi_2, която явно е добре информирана, и за които съм й задължен, отпадат 4 хотела и остават следните:

ХОТЕЛ KASSANDRA MARE 3*, НЕА МУДАНИА, ХАЛКИДИКИ - 584 лв
ХОТЕЛ IOLI VILLAGE 3*, ПЕФКОХОРИ, ХАЛКИДИКИ - 735 лв
ХОТЕЛ ELINOTEL POLIS HANIOTI 3*, ХАНИОТИ, ХАЛКИДИКИ - 740 лв

Предполагам, че първият ще е зле, затова ще съм благодарен за отзиви за IOLI VILLAGE и ELINOTEL POLIS HANIOTI Simple Smile Мерси!

# 271
  • София
Lilacor, който и от хотелите, предлагани от туристическите фирми със совалка да избереш, няма да е идеалния. (То и за голяма част от останалите хотели се отнася, дори и от по-висок клас).
Трябва да направиш някакъв компромис, най-вече с плажа, а и с храната и удобствата в хотела. И има голяма вероятност да се разочаровате от почивката в Гърция.
Дори и като нямаш ограничение откъм предлагани места за настаняване и имаш кола, пак трудно се открива идеалното място. Съчетание от хубав плаж в населено място трудно се намира, а още по-малко такова, в което да има хотели, предлагани от тур. агенции.
Все пак от двата хотела, които са ти останали в списъка бих избрала ELINOTEL POLIS HANIOTI 3*.
Ханиоти е по-оживено градче от Пефкохори. Плажовете и на двете не са хубави, като в Ханиоти е една идея по-широк. И двата плажа са пренаселени, с доста сърби и македонци. Преди няколко страници в темата се обсъждаха точно тези градчета. Иначе самите градчета са приятни.

# 272
Може ли мнение за Пансион Фемили - Неа Врасна  и Армирики руумс-Паралия Врасна ?

# 273
  • София
Lilacor, за твойта дата вече доста хотели имат стоп сел. На някои места видях и за ELINOTEL POLIS HANIOTI. Провери къде има места и побързай. Може да се окаже, че нещата са предрешени.  Sad

# 274

Тези къщи мисля, че се падат точно до Дафне и Филипос, това е комплекс от частни къщо-апартаменти ако мога така да се изразя(предствляват нещо като редови къщички-мезонети на два етажа - долу кухня с хол, малко дворче, на горния етаж спални). Старички и поолюпенки бяха, обсъждани са по мои спомени в предишните теми от 2011 или 2012.
По отношение на спокойствието края на Август, мисля че не очакваш прекалено много, но няма и да е много празно. Ние вече две години почиваме в Никити точно между 20 и 30 Август и нямам впечатления за липса на спокойствие, но зависи все пак какво точно имаш предвид под спокойствие.
А дали има организиран плаж пред тези къщо-апартаменти или трябва някак да си самонабавим чадър и шезлонги?
Никак не се ориентирам къде точно се намират в Никити - в горния или долния край (не си ги представям в центъра, не ме питайте защо, не знам  Grinning)?

# 275
  • София
Bled,
на мен ми изглежда като два отделни круиза  с това двойно ходене до Пирея.Така ли е ?
[/quote]

арт Ина Да, възможни са и двата варианта, заедно и поотделно. Ако вземеш само един, излиза по-скъпо, ако са заедно около 240$ бонус. Трябва ли ти информация съм насреща.

# 276
  • София

Тези къщи мисля, че се падат точно до Дафне и Филипос, това е комплекс от частни къщо-апартаменти ако мога така да се изразя(предствляват нещо като редови къщички-мезонети на два етажа - долу кухня с хол, малко дворче, на горния етаж спални). Старички и поолюпенки бяха, обсъждани са по мои спомени в предишните теми от 2011 или 2012.
По отношение на спокойствието края на Август, мисля че не очакваш прекалено много, но няма и да е много празно. Ние вече две години почиваме в Никити точно между 20 и 30 Август и нямам впечатления за липса на спокойствие, но зависи все пак какво точно имаш предвид под спокойствие.
А дали има организиран плаж пред тези къщо-апартаменти или трябва някак да си самонабавим чадър и шезлонги?
Никак не се ориентирам къде точно се намират в Никити - в горния или долния край (не си ги представям в центъра, не ме питайте защо, не знам  Grinning)?

Не са в центъра, няма организриран плаж, свободна зона е там,падат се в ляво от пристанището почти на края(може би това е горния край според теб?). За нас този тип плаж(на който сам си набиваш чадъра   Mr. Green ) е чудесен, не си падам по организираните плажове. Дафне студиос предоставят на гостите си безплатно чадър и столчета (не бих ги нарекла шезлонги, бяха от тези сгъваемите алуминиевите,които лично на мен ми харесват много повече от шезлонгите).

# 277
belinda, много хубави снимки, но и аз не виждам надписите. Добре че повечето плажове са ми познати и любими  Grinning А хотел Диапорос никога не ми е вдъхвал доверие на външен вид, но от върте изглежда добре и си личи, че е доста просторно.

Няма организирам плаж пред тях, трбява да си боднете ваш чадър  Wink Като слезете до плажа в централната част на Никити и сте с лице към морето, коплекса се пада на ляво, в посоката където говорихме преди няколко страници, че плажа е по-хубав. Аз ги погледах през оградката това лято, добре ми изглеждаха на външен вид, двора беше поддържан.

Може ли мнение за Пансион Фемили - Неа Врасна  и Армирики руумс-Паралия Врасна ?
Имаше отзиви за Армирики руумс, може би от миналата година. Пусни си търсчка и ще ги намериш.

# 278
  • София
Здравейте и запис в темата, сядам да ви изчета  Peace
Ние планираме кратък престой на о-в Амулиани. За първи път ще ходим до Гърция и ще съм благодарна на всякакви препоръки и отзиви за хотели, ако някой скоро е бил на Амулиани  Hug

# 279
  • софия
Можете ли да ми кажете колко взимат банките за превод, горе-долу поне. Трябва да пратя депозит 50 евро в Алфа банк.

# 280
  • София
Можете ли да ми кажете колко взимат банките за превод, горе-долу поне. Трябва да пратя депозит 50 евро в Алфа банк.
Ако сметката на получателя е в банка участваща в БИСЕРА 7, минималната сума е 5 Е. Ако е през SWIFT минимално е 15 Е. И това е ако имаш сметка в банката от която изпращаш. Това са комисионни на моята банка и мисля, че са едни от най-ниските. В татифата съм сигурна, защото миналата седмица правих превод на 50 Е (не беше към Гърция, но комисионните за там са същите).

# 281
  • София
ragazza, доста е писано в предишната тема за Амулиани. Потърси с търсачката. На първа страница има сайт с места за настаняване на острова. Ако имаш конкретни въпроси след това, питай.
shhhh..., с Western Union таксата за превод до 50 Евро е 10 евро.

# 282
  • София
А хотел Диапорос никога не ми е вдъхвал доверие на външен вид,
Хаха, да, както каза момчето, което ни го препоръча, отвън е като циганска къща в Левски Joy

# 283
Мнение за хотел Елени в Керамоти?
Хотел Елена беше в черния списък,а изглежда по- добре и по-просторен от Елени?

# 284
  • софия
Благодаря ви за отговорите  Hug
ще ида и до Алфа да питам, ще ида и до Първа, там имам сметка

Общи условия

Активация на акаунт