На море в Гърция 2013 - VII

• 69 458
  • 736
  •   1
Отговори
# 405
  • Варна
Кои по-точно плажове ви интересуват? Освен на плажа на Сарти, бяхме на Портокали и Арменистис - и за двата няма нужда от аква обувки. Бяхме още в Каламици, Никити, Торони, Афитос - и там нямаше нужда.
Прясна риба не сме купували и не мога да дам съвет.

# 406
Keit, благодаря за отговора. По навик от българското Черноморие търсим малки и по-непопулярни плажчета. На картата гледах две заливчета южно от Сарти, които са близо до нашия хотел, но излежда, че има повече скали и там е по-вероятно да има таралежи.
Все пак се надявам, че ще бъде достатъчно спокойно, за да се порадваме и на централния плаж.

# 407
Keit, благодаря за отговора. По навик от българското Черноморие търсим малки и по-непопулярни плажчета. На картата гледах две заливчета южно от Сарти, които са близо до нашия хотел, но излежда, че има повече скали и там е по-вероятно да има таралежи.
Все пак се надявам, че ще бъде достатъчно спокойно, за да се порадваме и на централния плаж.

Тези заливи също са пясъчни и морски таралежи там не съм видяла. Ако ги има, трябва да са залепени за скалите, но вие няма да ходите по тях Wink В района около Сарти всички плажове бяха с пясъчно дъно - Сикия, Каламици, Платаници и т.н.

# 408

Тези заливи също са пясъчни и морски таралежи там не съм видяла. Ако ги има, трябва да са залепени за скалите, но вие няма да ходите по тях Wink В района около Сарти всички плажове бяха с пясъчно дъно - Сикия, Каламици, Платаници и т.н.

Благодаря!  smile3525 Явно с плажовете няма да има проблен, остава някой да се включи и с идеи за осигуряване на барбекюто. smile3508

# 409
Моля някой от посетилите Закинтос да ме ориентира какво представляват Лаганас и Циливи. От прочетеното останах с впечатление, че Лаганас едва ли не прилича на Слънчев бряг Simple Smile
Успях да се включа в чартъра за края на септември, но още не съм избрала хотел. Чудя се къде да се разположим - в Лаганас или в Циливи. И на двете места плажовете са хубави. Основната ни цел е почивка с няколко леки екскурзии може би. Май няма съществено значение кое курортно селище ще избера, островът не е голям и всички са близо до столицата и летището, нали?  newsm78

# 410
Момичета , да ме ориентирате в таксите на Western union  за Гърция  newsm78 Колко ще платя за превод на капаро от 40 евро  Rolling Eyes

# 411
  • София
Little wingels Виж снимките ни:
Това е Tsilivi-Planos:

Това е  Laganas :

По принцип е така, Laganas е пълен с английски ултраси, но всичко зависи от хотела. Били сме два пъти там и три пъти в Tsilivi, второто ни привлича повече, а първото за разходка.
Плажа на Laganas  е по-обширен и хубав, но хотела трябва да е на брега. И другият е прекрасен, но пред хотелите е по-тесен.
Мога да ти дам всякакви подробности, които те интересуват.

# 412
Благодаря за снимките, Bled! Ще продължа на лични.  Simple Smile
Моля те разчисти си кутията за входящи съобщения, изчерпала си лимита!

Последна редакция: чт, 25 юли 2013, 18:21 от Little wingels

# 413
  • София
Момичета , да ме ориентирате в таксите на Western union  за Гърция  newsm78 Колко ще платя за превод на капаро от 40 евро  Rolling Eyes
Комисионите на Western Union са публикувани на първа страница http://www.bgmoneytransfer.com/bg/prevodi-za-chuzhbina. За превод от 40 евро, комисионата е 10 евро.

# 414
Little wingels, определено Циливи. Лаганас е вечен купон, плажовете са пълни с млади хора, и плажната ивица е почти заета от барове, шезлонги, и хора, хора.
Никога не съм била в Слънчев бряг, но за човек, който не търпи българската простотия и именно от нея бяга, Лаганас в никакъв случай не ме издразни - там, просто я няма тая показност, няма мутреси с мерцедеси, няма тежки бабаити и ултра лукс - просто тази част на острова не спи. Мен по-скоро ме радваше младия дух, отколкото да се дразня. Но и ние основно там се разхождахме. Ако бяхме настанени в региона, можеше и да ми дойдат леко в повече Simple Smile

Циливи е спокойно и май там хотелите са по-хубави.

# 415
Аз също съм за Циливи, категорично! И аз като Ina не съм ходила на Сл. бряг и никога няма да отида, а в Лаганас сме се разхождали само през деня. Това, което ми направи впечатление бяха скачащи от терасите в басейна младежи  Laughing, както и такива -  видимо подпийнали, каращи ATV-та.
Спомените ми от Закинтос са толкова прекрасни, че се сещам за тези неща с усмивка  Simple Smile

# 416
Благодаря за мненията, момичета!  Hug А какво ще кажете за цените на острова? Предполагам, че е по-скъпо отколкото в Северна Гърция (единствена база за сравнение за мен).

# 417
Здравейте момичета,
искам да ви попитам някоя от вас била ли е в Керамоти или Кирамоти не знам как е по-правилно Simple Smile Предстои ми пътуване и почивка там и ще сме на къмпинг. Казаха ми, че Тасос не е далече и с корабче може да се отиде до там. Ще съм ви благодарка ако споделите впечатления Simple Smile

# 418
  • София
Little wingels Извинявай, ще ти отговоря тук, за да ти покажа нашите снимки. Не знам тези дни какво се получава, но с толкова много от вас ми се случват общи неща. Ти направо уцели в десятката, и в двата хотела сме били. Наистина имаш сериозна дилема, кой да избереш. Ако трябваше сега аз да избирам същото, макар че сме били в тях, щях да се замисля.

Mediterranean Beach, Laganas

Сега какво правим, ние те изплашихме за Laganas, ама хотела си струва.

Един от добрите на острова, но не отличен.

Негативи... доста голям и много малко стаи гледат към морето, не съм много по храната, но не беше на високо ниво, интернета поне при нас беше зле, на морето шезлонги и чадъри се заплащат, друго не се сещам. Аз бих му махнала едната звезда.
Но като видиш само къде се намира и плажа пред него, центъра съвсем близо, ако ги няма веселите англичани/при нас в хотела нямаше/, ще изкарате прекрасно.

Утре ще ти кажа и за другия, да потърся снимките, че беше преди 2 години.

just_smile_[/b] Прочети малко назад в темите, за Керамоти се пише непрекъснато. Ако не откриваш кажи да помогнем.

# 419
  • София
Закинтос е доста поизпразнен в кря на Септември и мисля,че където и да решите да отседнете ще си прекарате прекрасно Peace
ние сме били в този хотел: http://www.zanteweb.gr/zakynthos.zante/en/porto-davia
той е в Аргаси,което пък е мн.близо до Занте-то Peace
отпед има мъничко плажче Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт