На море в Гърция 2013 - VII

• 69 485
  • 736
  •   1
Отговори
# 390
2K, когато си на кеф, разкажи повече за Парга- Превеза, моля!

# 391
Аз доста досаждах в миналата тема, след като си дойдохме, ама ти май беше още по Лимнос и си ме пропуснала   Joy

# 392
Аз доста досаждах в миналата тема, след като си дойдохме, ама ти май беше още по Лимнос и си ме пропуснала   Joy

Ще се връщам обратно да търся! Simple Smile

# 393
 , За този район ако предвидя 3 дни, става ли? Знам, че и 10 няма да стигнат ама....повече когато се пенсионирам.... Simple Smile

# 394
, За този район ако предвидя 3 дни, става ли? Знам, че и 10 няма да стигнат ама....повече когато се пенсионирам.... Simple Smile
Не знам какво да кажа, на мен 7 ми бяха много малко  Wink но пък по-добре малко от хич...та в този дух може и 3 да надзърнеш набързо и да се зарибиш за още повече  Joy
Но честно казано ако се отива до там само за 3 дни си е малко ...виж ако отделиш 3 в комбинация с нещо друго наоколо или пътьом...по го разбирам  Peace....но пък си е въпрос на човек и организация сигурно  newsm78

# 395
Момичета помагайте Crazy на 21,09 заминаваме за Гърция.....обаче нямаме представа къде да отидем. Кой с каквото може да помогне ще ми е от полза. Специфичното е,че ще бъдем с детето и една моя приятелка. Исках нещо с две спални, ама нещо не намирам такова а няма начин да се наврем в една стая всьо Laughing

# 396

Anna bel
, Разбира се, че си заслужава да предвидите 2-3-4 дни на връщане от Лефкада  Sunglasses
Ние го направихме на връщане от Пелопонес за има-няма 2 дни.
2К* e права, че ще бъде малко, но пък може да се отсеят нещата.
Районът около Парга е много живописен, а за следващия път мисля да включа и
Bella vraka beach, Сивота...

# 397
  То 3-4 дни са нищо, но поне - за бегъл поглед. Аз искам  Лефкада, Кефалония, Парга за 15 дни. Дали няма да ми излезе крива сметката? В каква последователност според вас?

# 398
Момичета, препоръчайте ми хотелче в Неа Перамос или някое друго подобно селище (на приблизително такова разстояние от границата), моля. Интересува ме студио за мен, мъжа ми и детето.
Тази година нямахме възможност за ранно планиране на отпуската, та сега се оказа, че до средата на август всички места, които проверих, са резервирани.

# 399
  • София
peterky, освен на Ситония все пак съм била и на Катерини, а сега нали отскочихме и до Касандра това лято, на връщане към Сф. Градски туризъм също сме правили - Солун, Серес, т.н. Но наистина най-много пъти сме почивали и обикаляли из Ситония  Peace Засега  Mr. Green

, за Тасос мнението ти го четох преди месец-два, случайно нещо се мотаех из стари теми. Да не си помислиш, че помня неща, които съм прочела преди години..де да беше така..

Anna Bell, искаме снимков материал после, особено ако обикаляте около Превеза, там видях разкошни места...засега само на снимка  Simple Smile

# 400
 То 3-4 дни са нищо, но поне - за бегъл поглед. Аз искам  Лефкада, Кефалония, Парга за 15 дни. Дали няма да ми излезе крива сметката? В каква последователност според вас?
Anna bel, така звучи ми звучи съвсем различно и приемливо  Laughing и си мисля, че няма начин да "изкривиш" сметката  hahaha  първоначално реших, че искате да скокнете само за 3 дни покрай 6.9  #Crazy
На мен ми идва на прима виста София - Парга по Егнатия - после надолу Превеза - Лефкада връзката там е ясна - и накрая с ферибот до Кефалония - и обратно у дома  Peace ....ама що да не може и по обратния ред  newsm78
Ей като се зачетох, така добре ми звучи, че може да се замисля за догодина за подобна забежка...само дето 15 дни отпуск засега няма кой да ме пусне....ама то до другото лято "я камилата, я камиларя"  Mr. Green

, за Тасос мнението ти го четох преди месец-два, случайно нещо се мотаех из стари теми. Да не си помислиш, че помня неща, които съм прочела преди години..де да беше така..
Таис, успокоих се  Grinning реших, че само аз вече не помня нищо по назад от "вчера"  Joy

...Районът около Парга е много живописен, а за следващия път мисля да включа и
Bella vraka beach, Сивота...
phile, ако продължаваш да пускаш такива красоти, ще трябва да се пенсионираме по-раничко  Wink

# 401
  • София
Карате ме да не мога да издържам на мисълта, че за тази година съм приключила с морето.
Мамка му, каква работа да си намеря, че да мога да почивам по три месеца през лятото newsm78
Сетих се - учител Simple Smile Ехааа...

# 402
  • София
Белинда, то и учителите не почиват три месеца, реално около месец им се събира. А и финансовата част куца яко  Wink
Направете си второ море сега септември, нали имаме празници около шести...просто ще е по-кратичко  Sunglasses  Hug

# 403
Момичета,
имам два конкретни въпроса за Сарти.
Доколкото разбирам за централния плаж няма нужда от аква обувки, но как стои въпроса със съседните по-малки плажове.
Другия ми въпрос е, от къде в Сарти може да се купи прясна рибка за домашно приготвяне. Ако някой може да ме ориентира и в цени ще съм много благодарна!
Приемам с благодарност и всякаква друга "прясна" информация за Сарти, защото сме абсолютно начинаещи в Гърция, с две луди деца и ограничен бюджет smile3517

# 404

Лефкада и Кефалоня сме ги правили за 12-13 дни, но с деца.
Ако сте без деца и при по-стройна организация  Mr. Green, 15 дена могат да стигнат и за кратък престой при Превеза-Парга. Зависи от това как почивате....

phile, ако продължаваш да пускаш такива красоти, ще трябва да се пенсионираме по-раничко  Wink

В дългия ми списък има и много далечни красоти, гръцките са сравнително малко  Wink

Общи условия

Активация на акаунт