На море в Гърция 2013 - VII

• 69 484
  • 736
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Като нямаш роуминг как ще говориш от чужбина???Сега ли се сети???Ако някой в БГ има твое пълномощно може да ти го пусне иначе от тук става и с *88.

# 151
  • София
За Сани знам, че плажа е хубав ама ни идва малко скъпо. Гледам сега това Крузо е доста надолу от Пефкохори или така ми се струва. Искам ми се да не пали колата , как е самия плаж на Пефкохори или колко  е пътя от Пефкохори до Крузо.

Нея Флокея как е там  newsm78

# 152
  • Варна
Благодаря Bibi, точно това търся сега набелязах няколко местенца . Предполагам това Крузо вилидж е Хотел или студио там. Как е селцето като населеност ние ще сме след 5 семтември така, че предполгам няма да им много хора, но като оживеност как , че Торони ми беше скучно малко, обичаме малко по оживени места.
Чакам и други предложения ако някой е ходил на Касандра.

Крузо вилидж е затворен комплекс от вили в нищото .Иначе наистина на няколкостотин м. има страхотен залив с най-хубавия плаж на Касандра.По близо е до Палиури, ама то е по забито от Торони.Най оживено е Ханиоти.В предната тема писаха отзиви за Крузо и Скиони две мами които юни бяха там.

# 153
  • София
Момичета, помощ...
Вчера пристигнахме в Гърция и установих, че входящите и изходящите повиквания са ми ограничени. Така ли се получава когато нямам роуминг. Не съм сигурна да ми е активиран.
Много кофти се получи, някаква идея какво да направя???

HUGG Ако можеш избери този номер, безплатен е от ЕС: +35988137, и ще ти кажат какво да направиш, ако е възможно.

# 154
  • София
Момичета, помощ...
Вчера пристигнахме в Гърция и установих, че входящите и изходящите повиквания са ми ограничени. Така ли се получава когато нямам роуминг. Не съм сигурна да ми е активиран.

HUGG Ако можеш избери този номер, безплатен е от ЕС: +35988137, и ще ти кажат какво да направиш, ако е възможно.
Ако нямаш роуминг, не може да вържеш в мрежата и съответно не можеш да провеждаш разговори. Вземи телефон на някой около теб с роуминг и звънни на обслужващия те оператор. Ще ти искат съответните данни. Те ще ти кажат в рамките на какво време ще имаш роуминг. След това рестарт на телефона и търсене на оператор.

# 155
  • Варна
За Сани знам, че плажа е хубав ама ни идва малко скъпо. Гледам сега това Крузо е доста надолу от Пефкохори или така ми се струва. Искам ми се да не пали колата , как е самия плаж на Пефкохори или колко  е пътя от Пефкохори до Крузо.

Нея Флокея как е там  newsm78

Абе нали ти казахме че Най хубавия плаж на Касандра е иманно плажа на Крузо.Плажа на Пефкохори и Ханиоти е много тесен и няма място.Гъчкани са като в рибна консерва.Не случайно всички които имат коли ходят или в Палиури или Скиони.

# 156
  • София
Момичета, помощ...

Ако нямаш роуминг, не може да вържеш в мрежата и съответно не можеш да провеждаш разговори. Вземи телефон на някой около теб с роуминг и звънни на обслужващия те оператор. Ще ти искат съответните данни. Те ще ти кажат в рамките на какво време ще имаш роуминг. След това рестарт на телефона и търсене на оператор.

Точно това имах предвид от друг номер на безплатния, с ЕГН ще активират роуминга. Или близък тук може да направи същото.

# 157
  • София
Не знам дали забелязахте, но HUGG не уточни към кой мобилен оператор е, а давате мтел-ски номера.  Grinning  Впрочем Мтел вече нямат никакви безплатни услуги. *88 също. Плащат се съвсем дребни стотинки, но се плащат.  Wink

# 158
Като нямаш роуминг как ще говориш от чужбина???Сега ли се сети???Ако някой в БГ има твое пълномощно може да ти го пусне иначе от тук става и с *88.
вземи си предплатена карта на wind  за 5 евро имаш 60 мин до бг

# 159
  • Варна
На Ситония има невероятни плажове. Касандра по-малко обикаляхме, не мога да дам мнение.
Що се отнася до втория въпрос - нощувките ни бяха 4*60 евро - 240 евро, вечерите - по 4*30 - 120 евро общо за двама възрастни. Транспорт - 200 лв. Отделно - храна за закуска и обяд, кафенца, коктейлчета по барчета и на плажа, сувенири - още стотина евро. Всичко ни излезе 1100 лв за 5 дни.
Според мен 800 лв за малко за 6 дни (5 нощувки). Биха могли да стигнат, ако евентуално не вечеряте на заведение, а само от будки - дюнер, пица, закуски и т.н. или пък си носите ваша храна и готвите. Има и нощувки по 20 евро на човек, нашите не бяха от няй-евтините. Но пак ще е ви е трудничко ми се струва.

# 160
  • София
Не знам дали забелязахте, но HUGG не уточни към кой мобилен оператор е, а давате мтел-ски номера.  Grinning  Впрочем Мтел вече нямат никакви безплатни услуги. *88 също. Плащат се съвсем дребни стотинки, но се плащат.  Wink

Тaня67  Този номер  +35988137 е абсолютно безплатен от ЕС, ползвайте го без проблем.

# 161
HUGG, имаше един номер ( за съжаление не помня кой беше, май 1723, но не съм сигурна ), към който пускаш смс и ти активират EU роуминг, но сега, когато си вече там, не знам дали ще проработи.

Пак става дума за MTel.

http://www.mtel.bg/rouming-polezna-informatsia

Тази информация, би трябвало да свърши работа, дано само си към MTel.

# 162
Заблудих се, че предния път като излизах от страната имах роуминг, но изключих, че смених оператора. Виновна съм си и това е. На виваком съм, а край мен са глобулски всички. Търся някой близък в бг да се обади на оператор на виваком да видим дали може да активират роуминга.

# 163
  • София
Не знам дали забелязахте, но HUGG не уточни към кой мобилен оператор е, а давате мтел-ски номера.  Grinning  Впрочем Мтел вече нямат никакви безплатни услуги. *88 също. Плащат се съвсем дребни стотинки, но се плащат.  Wink
Всеки мобилен оператор е длъжен да има безплатен номер за държавите от ЕС за връзка с Кол Центъра им. За Мтел това е +35988137, но само ако е в ЕС.

HUGG, имаше един номер ( за съжаление не помня кой беше, май 1723, но не съм сигурна ), към който пускаш смс и ти активират EU роуминг, но сега, когато си вече там, не знам дали ще проработи.

Няма да проработи.  Simple Smile

# 164
Заблудих се, че предния път като излизах от страната имах роуминг, но изключих, че смених оператора. Виновна съм си и това е. На виваком съм, а край мен са глобулски всички. Търся някой близък в бг да се обади на оператор на виваком да видим дали може да активират роуминга.

Ако не успееш чрез познат, ще съдействам, но не съм абонат на Виваком.

Изобщо ли не можеш да набереш този телефон 087 123 + 00359?

Общи условия

Активация на акаунт