На море в Гърция 2013 - VII

• 69 238
  • 736
  •   1
Отговори
# 675
Да попитам какъв е граничният контрол, когато колата се води на името на друг човек. Ще бъдем с кола, която по документи е на името на брата на мъж ми. Пълномощно без нот. заверка върши ли работа?

няколко пъти съм излизал от бг в гърция с служебна кола никой нищо не е гледал
а да не говорим че на кулата гледат само гърците 

# 676
При проверка или ПТП обаче, би било проблем.
Подкрепям коментара на Кали.

# 677
  • София
Колко е ферибота до Скирос...за кемпер ooooh! Thinking

# 678
  newsm10

# 679
проблем за какво ???

# 680
здравейте момичета, имам един въпрос , искаме да идем на гърция за 2 дни на палатка и ми е любопитно може ли да си я разпънем някъде на плажа или е забранено и задължително трябва да сме на къмпинг и да препоръчате най-близкия къмпинг до кулата Simple Smile
Благодаря предварително

# 681
  • София
  Доколкото знам не може да си разпънеш палатката където решиш, но нека по-запознатите да споделят.
  Аз съм си харесала за момента този къмпинг, като по-близък до София за септември -  http://www.batis-sa.gr/bg/presentation
  Ако някои има отзиви за къмпинга, ще се радвам да ги сподели  Simple Smile

# 682
# 683
  • София
dechy, много ти благодаря за отзивите за екскурзията до Санторини - май ме отказа, защото не мога да си представя блъсканица с толкова много хора, а и парите наистина са доста.

bonbonnin, в Гърция не можеш да си разпънеш палатката където и да е - има сериозни глоби. Но за сметка на това цяла Гърция е осеяна с чудесни къмпинги, каквито в България все още не съществуват. Ходила съм в Батис Мултиплекс, но беше отдавна и нямам много спомени, защото пристигнахме късно и си заминахме рано на следващия ден, но по смътни спомени беше много добре устроен - имаше всичко необходимо на територията на къмпинга (магазин, таверна, бар, хладилници, пералня, чисти тоалетни).

# 684
Къмпингът на Аспровалта би трябвало да е най-близкият до София.

Кали, ето цените, но не знам кое е за кемпер Simple Smile

# 685
  • София
jul  да този е, благодаря ти за линка към темичката  Simple Smile

# 686
Сладури,  резервирах вече окончателно  в akti s  има оферта  в deals. Bg.  Апартамент  с 2 спални ми излиза под 1100лв. За 10 нощувки.  Изглежда перфектно  и е на  7км. От  агиос николаос,  гледа към атон.  Благодаря  на всички за съдействието. В момента не съм  у дома.  Утре  като  се  прибера ще пусна линк (през телефона  ми е  трудно) за апартамента в монастирикос-до керамоти,  който ми предложиха  за 900 лв.
Доня КОПРИВА, дано си изкарате хубаво, между другото собственика Mantzanas Asterios е завършил медицина в Пловдив и предлага безплатни медицински грижи за почиващите в хотела му/ в сайта му го пише/ http://www.akti-s.com/. Можете да си говорите на бг за подробности по тел  Wink, беше много любезен в кореспонденцията си с мен и предполагам, че ще направи всичко за да се чувствате ок, а и студията изглеждат добре. Ще чакаме разказ след като се върнете  Wink

# 687
ето малко от Торони и околности

http://lappland.snimka.bg/sea/toroni-2013.767956.31135143

след малко ще кача и снимки от ВИла Мария
ето ги:
http://lappland.snimka.bg/sea/villa-maria-toroni.767961.31135317

вижда се колко са "близо" до плажа
и колко е голяма "градината" (всъщност междуетажна площадка), "биеща" в стената на съседното хотелче

коментарът ми още не е  излязъл в букинга
явно не им харесаха твърде многото минуси и само няколко плюса

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 10:36 от Анонимен

# 688
W.A.S.P.,
съжалявам за разочарованието ви, но за Вила Мария съм описвала многократно какви са добрите страни и какви - недостатъците (включително и на твой въпрос, когато резервираше, мисля) - и за разстоянието от морето, и къде точно се намира, и за липсата на двор, за разлика от 99% от останалите къщи в Торони, много от които са с прекрасни дворове и зелени площи.
Също и каква е ситуацията с тази къща - тя беше първата в селото, листната в букинг и поради това си има клиентела и множество (вкл. положителни) отзиви. Сега не е така, и гледам че дава доста ниски цени от време на време, явно конкуренцията е станала по-достъпна.

# 689
Патаход, аз те прочетох тогава и исках Хриси Амудия да букнем
Ама моят половин си хареса това за съжаление

Общи условия

Активация на акаунт