домакини-първи сезон/шестнадесети епизод/късметлийски

• 34 384
  • 729
  •   1
Отговори
# 645
  • Монтана
Добро утро мацки!

Ние днес смятаме да заведем децата на Леденика и съответно да се по разходим по алеята на приказките, и след това да по обиколим из Враца на малко шопинг.

# 646
Добро утроооо!!!
Хубав ден, момичета! И приятни разходки! Аз изчезвам на бач след малко- днес съм цял ден. Утре почивам.
 Hug Crazy

# 647
Добро утро, дами  Wink
 J_M_M , Люска - благодаря за кафенцето и закуската  Hug
Аз съм добре, само дето малко ми се спи  Tired  Снощи вместо да свърша в 23 часа работа, свърших в 1... Стефчо ме събуди към 8. Хапна си, аз пия кафе. Нещо ми разказва сега и се кикоти  Heart Eyes
Тити, това са децата, да. Съвзех се от шока. Благодаря, че попита. Искам да кажа, че много ми стана неприятно от грозните коментари под повечето статии по този повод - тоест понеже са роми, не било проблем, че се затрили 1-2 деца от лицето на земята  #Cussing out Никога не съм делила хората по националности, даже и работата ми е такава - ежедневно се срещам с туристи от всички краища на света. Няма значение кой от къде е, всички сме хора  Naughty Вярно е, че за лошото ни име те имат 80% от вината (зимата бяха окрали камбаните на няколко църкви, масово източваха нафтата от резервоарите на камиони, автобуси и машини, разбиваха църквите и крадяха парите и т.н.) но все пак си отидоха две невръстни деца и това не може да те остави безразличен... Това си е лично мое мнение и не го налагам на никой. Острова е малък, всички се познаваме. И не оправдавам ничии лоши постъпки. Както и да е. Не искам да почерням темата от сутринта.
Днес смятам и аз като Марчето да се разкрася, но в домашни условия. Да видим до къде ще я докарам  Mr. Green
Всички болни да оздравяват. Аз ставам, защото Стефан нещо ми намирисва подозрително  Mr. Green Отиваме да се мием и преобличаме.
Весел и успешен ден!   bouquet

# 648
# 649
Ехооо здравейте,защо няма никой в темата? newsm78 Аз се загубих,ама пак съм тук,видях,че сте обсъждали  речта в северозападния край-ми да странно говорим.Като бяхме на бал в Боровец(преди 4 г) и се запознахме с др от шумен,силистра и др градове,и като започнахме да си говорим на наш диалект всички гледат ей така #Crazy в шок,после като се почна един смях,чудо беше.Ама аз много си се кефя,нали ми е роден край..Както и да е,за днес мисля да пусна 1-2 перални,малко да изчистя и ще се върна назад да ви допрочета.Коконке-честито за юнаците..а после не пречи да си направите и една мома..айде после ще мина пак..

# 650
Добър ден!
Сложих да готвя пилешко с гъби и топено сирене по рецепта от нета.Дано да е вкусно.Пуснах и бебешките дрешки да се перат,после и нашите.Мисля и да си боядисам косата,докато имаме тати вкъщи,че да гледа бебчо.Уж е кротък и послушен и пак не стои сам повече от 5 мин.
Сутринта да ви се оплача ми беше много лошо.Дали беше кръвното-едно главоболие,гадене и топли и студени вълни.Добре,че е събота и ММ е тук да поспя до 12 ч и сега съм добре,само леко ми е замаяно.Не се виждах,ако бях сама с бебето.

# 651
  • София
Ние се върнахме от рожден ден... много ми е лошо от слънцето...

Иначе прекарахме весело...

ММ се грижел за Миленка + сготви  - печено пиле, бульон за Миленка и супичката от зелен фасул.
Мноооого е вкусно... Аз нарязах и изчистих диня - така си ги глезя...

Миленчето днес е по-добре, нямаше температура нощес и сега няма...

# 652
  • UK
Добър ден Hug
разходих се, сготвих менюто за днес с пиперки с доматен сос  chef
Тите неееееееееее няма да правя сладка за децата, а плодови пюрета, в които после ще добавям разни неща при захранването, не че съм се втурнала да ги правя де hahaha

# 653
  • София
Мерси, дами, за мненията по повод моите болежки. Днес съм екстра, сутринта пийнах един Диклак и отпрашихме рано рано към Трънската екопътека и ждрелото на Ерма. Добро ходене му ударихме, после седнахме край реката и починахме и преди малко се прибрахме.
Марче, не знам къде съм се преуморила, то предполагам не става изведнъж. То тичане ли е моето цяла година, чудо ли е. И сега от началото на юли като са ваканция децата си почивам повече и то взе , че ме сецна. Не зная дали е до килограми, моите са множко, ама бяха още почти 20 отгоре пък не ме болеше така. Ама бях и по- млада , де. Laughing А дали може и до гени да е? Баща ми цял живот откакто го помня е с дикова херния, а е слабичък. Не знам, засега се закрепих.

Кой ме пита мюсли-тортата дали е сладка? Не е- все пак е с кисело мляко. То може да се подслади със захар , аз не съм. Може да му се сложи малко сладко от ягоди и ще ес подслади. Но си е кисело мляко и става несладка, една такава киселичка, точно като за жегите.

# 654
Здравейте!
Нямам време, пак съм се заела със зимнина. Вчера и днес съм на домати - рязани, белени и сок. Утре ще пека чушки, т.е. аз правя всичко без печенето.
Много ми е криво и аз не знам защо.

# 655
ММ вече е тук! Heart Eyes Днес спахме до обяд, късният следобед отидохме при сверърите на Равда и вечеряхме в много хубав ресторант. Аз се облажих с раци и пресен пържен калкан, мляс! Laughing

След това се върнахме и направихме една хубава разходка по главната, ама обувките ми направиха пришки и сега съм ги вдигнала на дивана.

Лека нощ, мили дами! Hug

# 656
Коконо няма по-хубаво от домашните пюрета.Аз така съм иЗгледала Емо.Не,че не е ял и купени.Но съм за домашно приготвените с 2 ръце.
Плажа мина ок.Баба и дядо го гледаха ,аз надавах по - едно око.Контрол от време на време.
Но се понапекох ръцете ми са черни.А краката бели Joy
Къщата ми е разхвърлена бърлога за един ден.Днес наготвих лозови сърми с пресни листа.
Станаха много вкусни.С Емо много обичаме попреядахме.
Имаме ядене за утре няма да готвя.Излизахме на площадката до 10 вечерта.Заради готвенето следобяд се олях.
Гламава съм забравих да купя памперси.Искам не искам тая нощ ще дежуря. Joy

Лека ви нощ!

# 657
След дългия работен ден пихме по една бира с картофки с приятелка от ученическите години. Замота ми се главата, та смятам да полегна. Много съм зле от половин бира се омайвам.
Лека нощ!

# 658
  • София
Добро утро!

# 659
След дългия работен ден пихме по една бира с картофки с приятелка от ученическите години. Замота ми се главата, та смятам да полегна. Много съм зле от половин бира се омайвам.
Лека нощ!
Радвай се,така с по-малко пари ще се напиваш Joy Добро утро и от мен.От няколко дена се опитвам да отуча малката от тези памперси.Май ще стане,но трябва време.Много ми е смешна,като и кажа айде свали памперса и обуй гащичките,и тя го отлепва и го хвърля някъде си  hahaha Днес ще мързелувам,хубав ден на всички

Общи условия

Активация на акаунт