Ние днес смятаме да заведем децата на Леденика и съответно да се по разходим по алеята на приказките, и след това да по обиколим из Враца на малко шопинг.

Снощи вместо да свърша в 23 часа работа, свърших в 1... Стефчо ме събуди към 8. Хапна си, аз пия кафе. Нещо ми разказва сега и се кикоти
Никога не съм делила хората по националности, даже и работата ми е такава - ежедневно се срещам с туристи от всички краища на света. Няма значение кой от къде е, всички сме хора
Вярно е, че за лошото ни име те имат 80% от вината (зимата бяха окрали камбаните на няколко църкви, масово източваха нафтата от резервоарите на камиони, автобуси и машини, разбиваха църквите и крадяха парите и т.н.) но все пак си отидоха две невръстни деца и това не може да те остави безразличен... Това си е лично мое мнение и не го налагам на никой. Острова е малък, всички се познаваме. И не оправдавам ничии лоши постъпки. Както и да е. Не искам да почерням темата от сутринта.
Аз се загубих,ама пак съм тук,видях,че сте обсъждали речта в северозападния край-ми да странно говорим.Като бяхме на бал в Боровец(преди 4 г) и се запознахме с др от шумен,силистра и др градове,и като започнахме да си говорим на наш диалект всички гледат ей така
в шок,после като се почна един смях,чудо беше.Ама аз много си се кефя,нали ми е роден край..Както и да е,за днес мисля да пусна 1-2 перални,малко да изчистя и ще се върна назад да ви допрочета.Коконке-честито за юнаците..а после не пречи да си направите и една мома..айде после ще мина пак..
Днес спахме до обяд, късният следобед отидохме при сверърите на Равда и вечеряхме в много хубав ресторант. Аз се облажих с раци и пресен пържен калкан, мляс!

Добро утро и от мен.От няколко дена се опитвам да отуча малката от тези памперси.Май ще стане,но трябва време.Много ми е смешна,като и кажа айде свали памперса и обуй гащичките,и тя го отлепва и го хвърля някъде си
Днес ще мързелувам,хубав ден на всички