домакини-първи сезон/шестнадесети епизод/късметлийски

• 34 382
  • 729
  •   1
Отговори
# 90
Лус само да съм чула,че не изглеждаш добре.Снимките са толкова свежи и позитивни.
Аз на 24 не слагам къси Поли от както съм родила.А ти изглеждаш много добре.
Но това жените сме страшно придирчиви спрямо себе си . Peace

# 91
  • София
Позволявам такива волности само на море Peace

# 92
Привет!
Изчетох ви и сега ще вляза да видя темата на Мари.  Cry
Честито на всички с изминали празници.
Дари,наистина е адски неприятно...Моя и той ми е посягал,по-точно блъскал 2 пъти,но...страх го е да не си тръгнем/което ще стане при следващо повторение/.
Аз от понеделник почвам нова работа Mr. Green Ми звъняха ми от една фирма няколко пъти да ме молят да почна при тях,аз естествено изпаднах в шах,щото това да се случи на мен...та склоних де.
Офффф,отивам да видя темата,не мога да мисля за друго сега

# 93
Честито, Бонболинке! Много се радвам за теб!
Аз май съм с натъртено или счупено ребро. Като кашлям, като спя, докато се въртя имам голяма болка. Ще мине.
Нашите са бели кахъри.
Никакви дори.
 Hug, момичета.
Нямам думи.

# 94
Дари това от премеждията в онази нощ ли е?
Колежката ми се беше пребила като свяляла пердета от стола.Лекува се с някакво лекарство за коне.Много се смях,но каза че само това и помага.Иначе беше на аулин всяка вечер.

# 95
Да, тите.
Аз не се лекувам, търпя.
Тъкмо си упражнявам френския в момента, че тук ще има фестивал, и като дойдат да ядат да им превеждам менюто.
Учила съм го, но от толкова непрактикуване все на английски ми идват изразите.

# 96
  • Пловдив
Дари, то всички търпим...., ама не съм съгласна да си останеш само с търпението за момента. Ходи на лекар, защото, ако е спукано или счупено след време ще береш още повече ядове.
Буболинка, какво ще работиш? Успех!

Аз днес имам именник. Дребното е Илиан, та да ви почерпя за негово здраве cheers

На всички  Hug Hug Hug

# 97
Ваничка да ти е жив и здрав!
Дари вземай мерки поне да се лекуваш.Да не стане някоя беля.
Няма да казвам друго да не стана досадна.

# 98
  • София
Здравейте, красавици!
Как вървят нещата при вас?
Дари, какво чета...какво е станало, как може такива работи да ти се случват? Ти толкова  изстрада  тази връзка, че тя край няма ли...?? Да му се невидяло и мръсника му с мръсник  #Cussing out Този човек си заслужава пердаха .Ти роднина нямаш ли, който да му даде да се  разбере...е, няма да оставя така нещата честна дума, ако съм аз. Простак!! Такъв примат... Ти, да отидеш на доктор да ти направят една снимка ей така, за всеки случай. Не, не, не искам да повярвам, че ги има такива простаци...къде живеят, какво ядат, какво правят тези хора...за кои се мислят...нямам думи.
Ваничка, честито на детето.!! То дойде вече и Илинден, лятото си минава.
Бонболинке, е хайде успех!!
Не се свъртам у дома. Имам си задачи, а утре вечер ще имам гости за вечеря, а как ме мързи...не е истина направо. Ама ще се спретна, менюто половината ми е готово, остава другата половина утре да го приготвя. Ще се готви имамбаялдъ за основно и още куп други неща. Все вкусни ще са. Надявам се.
Мари, не е влизала тези дни. Лошо, много лошо. Как да ти помогна, не зная....
Няма да ви изброявам, че ще пропусна някого.
На всички ви   love001 Утре ще се "чуем" на кафе с бисквитка.

# 99
Добро утро!
Темата на Мари няма да я коментирам,не искам,а и нямам сили.
Ще съм началник производство в един фуражен цех  Sunglasses
Ваничка,честито на малкия сладур на патерици  bouquet

# 100
  • UK
Привеееет
тука днес щеше да вали, ама като гледам навън, май ще си остане с щеше Mr. Green
Бонболинка хайде, честито н
новата работа, дано е по-лека, по-спокойна и по-доходоносна Hug
Ваничка на патерички честит ти именник  bouquet
Мен днес ме домързя Rolling Eyes и не отидох на сутрешната разходка, надявам се следобед Joy да завали по план-прогнозите, та да отпадне и следобедната  hahaha

# 101
# 102
  • София
Ехо... wavey здравейте, приятелки!
Тук няма никой, къде сте бре, красавици?
Още се мотам по нощница и не зная от къде да я подхващам. Пия и кафе с бисквитка. Ставам, че то си стана обяд.
Поздрав!

# 103
  • UK
Ау в 12 часа по нощница Shocked още  Joy Марче ти ме разби, аз съм тука Blush почивам си и съм си пляснала две маски,  едната на лицето, другата на косата Joy

# 104
  • София
Коконка, ти като спец по моцането, подскажи ми за някаква маска за коса за Миленка. Пада й косата, няма цвят и жизненост... Hug

Общи условия

Активация на акаунт