домакини-първи сезон/шестнадесети епизод/късметлийски

• 34 383
  • 729
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте,момичета!Ние бяхме на гости на моите родители,преди малко се прибрахме и седнах да ви изчета и да почина.Бебо е добре,расте като гъбка,все повече от дрехите му омаляват.Ще сменяме май скоро целия гардероб  Simple Smile
За всички  Hug

# 106
Привет, момичета!  Hug

Честито на всички, които са имали празници тези дни!   bouquet

Хубав ден на всички!  Hug

# 107
Куклички здравейте.Вече съм записана имам си и студентска книжка и съм много хепи,ще ми е трудна тази зима.Учене,работа и дете,не знам как ще се справя,май ще се наложи да се махна от работа,ако не трябва свекито ми да си идва,за да ми помага с малката.Не знам..но ще се справя някак си.Антибиотика,който пиех не ми помага лошо си ми е и утре май ще ходя на лекар.Това е,целувки и прегръдки на всички ви  bouquet

# 108
  • София
Здравейте, прекрасни!
Да "ударим" по едно следобедно кафе, по никое време...

Всичко съм свършила, остана да приготвя и шок. суфле за да е топло по-късно и с топка сладолед...ммм.
Сега съм на терасата с чаша кафе. Почивка, а вие как сте и защо тук няма никой днес си питам аз... newsm78

# 109
Тук съм, тук съм. Правих се досега на работна, утре пак- цял ден.
Мерси за кафенцето. Аз си сипах едно джинче с тоник. Ммм.
Чакам малкия и създателя му да ходим в парка, ама май ще вали. То от моята тераса все е облачно. После ще си правя супа топчета, така ми се е дояла, а и не помня откога не съм пускала печката.
Кака Дака- поздравления! Щом си се нагърбила с толкова задачи, няма как да не успееш!
Марче- днес си много активна, пупу. Mr. Green
До послее!!!

# 110
И аз съм тук, но нещо не ми се пише. Мъчно ми е като чета Мари.  Sad
Кака Дака, ще се справиш. Хората казват, че на кравата рогата не и` тежали ( демек, че човек може да се справи с всичко).

Марче, благодаря за кафето. Как ти е лапичката? Извинявай, но предната тема доста я изпуснах.  Hug

# 111
  • София
Марче- днес си много активна, пупу. Mr. Green
Някой ден щЪ тЪ удушЪ, та да си знаеш, де.. Simple Smile Нещо не те разбрах....как така на разходка "със създателя му" /т.е. баща му/ ама нали той ти създава толкова гадни проблеми....аз пък толкова се ядосах, че казах че е простак и примат  Rolling Eyes малииий пак се изложих....

# 112
Ооо, не се притеснявай. Всичко правим както преди, само дето живеем отделно и това дете го разкъсваме ту при единия, ту при другия. Сега с тая тъпа работа, съвсем нямам време за него. Confused И пари не са давали още. Пуу, край няма. Иначе след летния сезон шефа искал да ме задържи. Ако не си намеря нещо друго, кой знае какво ще измисли. Готин е човека, не ни виси на главите, работиш по 8 часа, на въздух си, пушиш си, готини колеги, но винаги има едно НО.
Стига, че се разлях.
 Hug

# 113
  • София
Марче, и аз да се отчета, и без това тъкмо си мислех за теб, докато разглеждах шоколадовата ти книжка. Heart Eyes Хвърлила съм око на сладкиша с круши, ти прави ли го вече?
Иначе ние вчера си направихме много хубава разходка на Витоша- от Копитото до хижа Есперанто. Децата си поиграха,  подишаха чист въздух и така. Днес разходка в града, че времето нещо не е най.
Кака Дака, браво на теб, ще го изучиш, спокойно!
Дарил, дано повече нямате такива неприятности с тоя човек!
Тия моите прозорци това лято се цапат много, дъжда ли е такъв мръсен дет вали, не знам. Мием ги с мъжа ми през 20 дни като че ли вече.

# 114
  • UK
Къде има дъжд?! Пратете го и насам молим Crazy
Марче ммммм суфле, мммм с шоколад, ммммм топка сладолед ммммммм  Joy Crazy
Кака Дака хайде честито пак и на късмет да ти е, наистина много дини под мишницата, ама за добро е Laughing

# 115
И аз с кафе по никое време. Под асмата, на дребните дядо им направи пясъчник, кеф! Кафе с цигара, без да ме дърпат за крачола:-).
Отивам да правя кекс.

# 116
# 117
О какво му има на ходенето по-пижама до обяд.Обожавам да се мотам така .
Аз скачам да купя едни сладки,че чакам леля и свако на гости.
Неразположена съм и ми е едно убито.Обиколихме бабите.Вкъщи е чисто,има ядене.

# 118
Ехооо, и аз съм тук!  Laughing Кракът взе да поспада и да стъпвам по-уверено върху него. Днес бях на обяд при нашите, в общи линии почти цял ден там изкарах. Тъкмо се прибрах и ММ се обади, събудил се човекът и докато си поговорим станало време за обяд там и заедно готвехме леща. Какво да се прави, няма да стои гладен! hahaha

Марче - ти си пий кафенце, аз ще си направя едно коктейлче! Наздраве и успешно гости!

Кака Дака - честито ти следване! Не се притеснявай, ще се справиш с всичко!

Дарилче - добре е за работата, ама нали "създателят" те беше тормозил и то физически?  Как така на разходка... newsm78

Валенце - като го направиш този сладкиш с круши, метне едно парче към мен, много изкушаващо звучи!  Peace

Хортензия - и кекс обичам, мляс!  Heart Eyes

Коконче - и тук дъжд йок! Едно е мрачно, задушно и тежко...

# 119
  • при късмета
Привет,
Хортензия и Дарил бегом марш на доктор, ама бързо.
Кака Дака ще се справиш, къде ще ходиш!
Луси много си хубава на снимките, очите ти се смеят  Hug
Бонболина честита ти нова работа   bouquet
Смърфи ще си куцаме заедно  hahaha аз вчера се пребих на Витоша  ooooh! Детето и то падна разбира се, но с рани по колената съм аз  ooooh! и с мускулна треска и изпохапана до рани, мани. Днес с целия си ентусиазъм бяхме и на риба, дребния хвана една и беше много горд със себе си.Искаше да си я гледаме като домешен лъбимец, обаче от галене и целуване я умори.
В петък сладкиша ми с майонеза имаше продължение освен, това, че не можах да си направя майонеза. Реших да направя крем за него и хващайки пликчето с нишестетето ми избухна в ръцете  ooooh! цялата кухня може да си представите на какво приличаше, а аз представлявах само две мигащи очи, нищо друго не се виждаше от нишесте  Joy трябваше някой да ме снима за най-смешните клипове.
Цун на всички, ще сложа уморения герой да спи и ще се върна  Hug

П.П. Редактирам се, защото пратих Хортензия на доктор, вместо Кака Дака  ooooh!
Ваничка честит ти именник на патерици   bouquet

Последна редакция: нд, 21 юли 2013, 22:53 от мама-коко

Общи условия

Активация на акаунт