В тези първи ЮЛСКИ дни, дъжд от бебчета вали! - тема 34

• 33 547
  • 719
  •   1
Отговори
# 195
Джина,Ани,честити бебенца!Много здрави и щастливи да растат,авие се оправяйте бързичко и обратно в темата!
Кате,честито за приема и успешно учение оттук нататък!
Мъхчето и Полямитко хич ги няма откакто ги изписаха,явно много им е нанагорно с по две бебчета,та не им остава време за темичката.Дано се обадят скоро да кажат,че са добре с малките.
Ние по цял ден кръстосваме улиците,прибираме се само към три и в шест сме отново навън,та до осем и половина,иначе вечер не иска да спи малката и хленчи,а навън се упоява от въздуха и спи.Пъпчето още си го влачи,докторката каза,че си е добре така,колкото по-бавно паднело - по-добре,само не разбрах защо,другия път ще попитам.
Неродили мами,пожелавам ви още малко търпение,скоро няма да сте вече такива,аз на моменти с носталгия си спомням,как по цял ден се търкалях по дивана без ангажименти и си ви четях на спокойствие... Tired
Искам да ви почерпя,днес имаме годишнина от сватбата с мъжа ми - 15 години огромно търпение от моя страна и като по чудо не сме скарани на този ден,обикновено си спретваме по някой скандал около тази дата.

# 196
  • София
Chestit praznik, Fly!
Mysti, naistina e mnogo muninka.
Predi malko se razhojdah po koridora. Boli, no ste mine.
Blizna4e, s moia nisuk prag na bolka, vse za teb se seshtam. Gush!
Sandalka da idva da rajda, che da moga da i ostaviam bebeto, sama sum v staya, a utre, kato go donesat, niama da ima murdane. Puk az izpitvam nikotinov glad, no dnes ne vurvi s izpocapanata noshtnica da izliaza da pafkam, presna rodilka, sramota.

# 197
Флай честит празник, и ние имаме годишнина ама само 10  Mr. Green откак сме заедно, но първо поживяхме 4 пък после се женихме  LaughingТа ще ви черпя след  месец
Джина няма да пафкаш, щото нали ще кърмиш

# 198
Джине, много добре звучиш, ще ти мине като на пиле Simple Smile))

Мисти, на мен ми писна да не знам какво се случва долу и затова разреших. Сега кръста така ме боли, отделно и цяла нощ не спах като хората и съм мрънкаща кисела. Сутринта и мъжа ми ме изнерви яко та.. програмата е пълна.

Данче, напълно те разбирам какво ти е, емоциите ми са същите. А моето дете от 2 години не спи след обяд та направо е супер. А ти не можеш ли да отидеш на частно в болницата да те прегледат?

Сандалка съмнително я няма. Simple Smile))Дано отваря портите за динята.

Флай, Мисти, честита ви годишнина, още дълги години да се обичате и по-малко да се карате

# 199
  • София
Glupi, da ti kaja purvoto sekcio ne boleshe chak tolkova, no sega iavno sum odurtiala. A, dano verno mine, kato na pile, ama na dali. Nai-bolezneno e stavaneto i liaganeto.
Oh, jelaeshtite za poseshtenie, edva gi vuzspiram. Daje ne im kazvam, che ot utre bebeto e pri men, che ste pochnat da idvat na talazi.
Mysti ot men kurmachka ne stava, govoria ot opit. Inache mi se iska, ama.....

# 200
Ааа, Джине,не така  Naughty И от мен кърмачка не става (то от мен нищо не става, ама това е друга тема). Обаче се моткам по цял ден по цици, цедя се като Милка (кравата), чат-пат и Бобо слагам да подръпне....Криво-ляво върви някак кърменето. Е, не съм идеалът за ЛЛЛ, ама аз и не искам. Колкото мога - толкова. Така че пробвай и ти, какво толкова Wink Само дето после от това цица не става, да знаеш  Mr. Green Аз днеска питах ММ след тая гледка на постоянно доене, как после ще ме погледне сексуално....Бая се позамисли да ти кажа.

Поздравления на Катето за приемането   bouquet Браво ! Мен лично ме домързя да запиша второ висше и се радвам на хора, на които им се учи  Peace

Флай, Мисти...ай честито !   bouquet Още дълги години да се обичате и уважавате (всякак да се уважавате  Mr. Green)

На мен вече ми спря всякакво кървене, скоро обмислям да ида на кола-маска и естествено след това - сексуално нападение над ММ.  Blush Mr. Green Ако не сме прекалено уморени и недоспали де....

# 201
Близначе, Джина благодаря ви, иначе аз пък искам и ще кърмя, щото имам някакъв мастит ли беше мастопатия ли беше, и ми казаха, че лечението е кърмене, иначе може и на злокачествено не дай боже да се обърне Та съм решила, че ще се лекувам с кърмене  Naughty
Вие все се майтапихте с мен и моите усещания ама я вижте информацията от Бъкингамския дворец, нали сме фенове с мъж ми на страничката им във ФБ "NEWS - Catherine Mum leaked the due date of baby, its until July 23rd or 24th. Its sad to know the person leaked was her own mum."  Mr. Green Я направете сега сметката а Mr. Green
А Сандалка наистина я няма  newsm78 досега трябваше да се е отчела, да се беше върнала 100 пъти от тия тонове, може и да е отворила наистина портала newsm78 Дано, дано  Praynig Peace

# 202
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Привет и от мен  Hug
Благодаря на всички за пожеланията. Да ви кажа идея си нямам как ще ходя на лекции, но друугата седмица като ходя да се записвам ще попитам дали имам право на облекчения някакви. мисля, че всяко висше у-ще има различни правила, а специално за моето нямам представа какви са.

Честит Кирил на мама Ани  Hug Да е жив и здрав, както и да не спира да радва мама и тати.

Роси, юнките се преместиха около 10ти - общо взето, докато не роди и последната редовно пишеща мама. Никой няма да ни чака да седим в бъдещи майки до октомври месец и горе-долу в средата на август трябва да се преместим. Когато дойде месец октоври-ноември ще пуснем темичка за ЮЛКИ 2014  Peace

Джина, радвам се, че писа и, че всичко е наред  Hug Марина е прекрасно име  Peace

Днес трябваше да чистя, но вместо това си направих една разходка от 4 часа...краката не си чувствам, а бебка си спи спокойно и хич не я интересува накъде е изхода.

# 203
  • София
Kateto i Mysti ste rodiat royal bebeta, t.e. Zaedno s onazi Kate, sigurna sum.
 Sega obhodih rodilnoto v OB, Sandalich ne e tuk.
 Zabravih da vi kaja, che moeto bebe e oblecheno v reklamno gasterizonche na niakakvo lekarstvo Simple Smile

# 204
Еее Джине, тамън направих кекс и дробчета и мислех да идвам на свиждане, ти пък нещеш Simple Smile))
Еми добре тогава, сама ще ги изям. Името много ми хареса, ама какво стана със смеската от Снежка и Цецо.

АзКеЕйт неща да я чакам, да дали ще се съгласи бебето с мен.

# 205
  • София
Опа, момичета, здравейте! Съжалявам, че не ми остава време да пиша, но сме добре, основно кърмя и сменям памперси по цял ден, а нощно време се опитвам да поспя - не много успешно. Продължавам да пръскам малките с кърма под налягане - като в оназ реклама - с едната гърда ги обливам с кърма, с другата ги заливам с кърма, постоянно ме болят гърдите. Станала съм кожа и кости - 55 кг за моите 170 см - само едни щръкнали гърди си имам и си ги размахвам от хола от кухнята. Понеже ми е много бяла кожата, ми се виждат всички вени и ме е страх да не си останат после така, че е като родословното дърво на циганско семейство (ш'мъ извиняват събратята, нЪли). Свалила съм 13 кг  болницата и после още 2 у нас, въпреки, че яко ждрубам манджи. Паднаха пъпчета, растем с главозамайваща бързина, а аз още им бъркам имената, въпреки че не си приличат. Понякога им гледам ушите, за да знам дали не ги бъркам - малко съм смотана, ама ще се оправя ; )

Имам питане - трябва да купим сгъваеми кошари - препоръчайте ми моля, ще се радвам на всякакво мнение по въпроса - за, против и кои марки са хубави.

Замалко да забравя - честито на новите мамчета!!!

# 206
Здравейте! Приемате ли нови попълнения от юнските мами? Родих на 26ти юни след десет дни преносване и ми се струва, че сме за тази тема повече отколкото за юнската. Тук има повече бебчета родени преди моето, а там всички бебчовци са по на месец-два.

Много сте готини всички. Аз ви чета редовно (особено с тези десет дни преносване четях само вашата тема, защото в юнската всички родиха, а аз бях на път да полудея). Още тогава се канех да се запиша, но все се спирах да не досаждам. Сега се включвам обаче, защото искам да споделя моя опит с Гифт.
Скрит текст:
Гифт, не знам дали това ще те успокои поне малко, но като те чета, все едно описваш моята дъщеря. Първите два месеца беше като часовник. Всяка вечер плачеше непрекъснато от 18 до 22 часа. Постоянно  я местехме - креватче, шезлонг, спалнята и т.н - където изкарваше по 5-10 минути и пак почваше неистово дране. И решението за тези часове беше само на ръце от ММ или на гърдата ми. Даже белият шум я приспиваше за десетина минути и пак почваше рева. Всичко мина и през третия месец вече го бяхме забравили. Но първите два месеца решението беше ММ да я носи и като му писнеше ми я връчваше да ми виси по гърдите. Дано поне малко съм те успокоила, да знаеш че това ще мине  Hug

# 207
  • varna
Джине, много е хубаво името,хайде дано бързо се приберете у дома!
И моят термин е в събота, ама нъцки. Сега ще я кандардисвам за 24, да видим ще чуе ли  Praynig
Флай, Мисти, честити годишнини, още много ви пожелавам  Hug
Аз си имам нова екстра на госпожицата - една кафява черта тръгва от точно под корема и слиза надолу, това дали е нормално newsm78 Помня, че някои имахте черта на корема, ама за долу не се сещам да сте споменавали  newsm78 Поне успях да я обръсна, надявам се за последно с тия мъки, та да е готова.

# 208
  • София
Добре дошла, Дейзи, моята дъщеря е на 27-ми юни Simple Smile))

Мъхче, вие за какво ще ги ползвате, за един уикенд да кажем или ще прекарват повече време в тях, за игра повече или за сън, място имате ли, мисълта ми е, аз сега купих една, която е супер стабилна, но е малко по-обемна от тази, която ползвах със Стани, иначе е много добра, тази е сегашната: http://www.hippoland.net/cangaroo-koshara-funny-dreams-s-v-rtele … i-lilava-i-zelena а ще се опитам да намеря и онази, която ползвах преди, също много стабилна и доста компактна, но пак на 2 нива и 140/70...за съжаление явно вече никой не ги продава, беше Mag England, а сега гледам, че най-много някоя количка да продават от тази марка, иначе си беше перфектна. Браво за килограмите, не се оплаквай, аз свалих 10-тина, ама пак съм си слон и не мога да се понасям, даже днес си купих дрехи, че не можех да се харесам с нито 1 дреха, която имам, не че сега се харесвам, ама пак малко по-добре Wink

Маги, името е супер, браво, а и мен повечко ме боля секциото този път, ама било нормално за 2-ро, няма да е от годините, споко Simple Smile

А, забравих и годишнините, честито Флай, честито Мисти, да сте живи и здрави и вие и мъжете ви, че да ви гледат като принцеси още много години Simple Smile)))

# 209
Хера, аз имах ново предизвикателство.. да се оправя като спря водата ... като на времето на село с канчето, топля си вода.. измъчих се и тоя ми ти щръкнал корем. Черта нямам. Но сигурно е нормално.

Жалинка
, на теб след колко време ти спря този кърваво кафявият секрет след прегледа при доктора? Ти готова ли си за утре Simple Smile))

Мъхче, добре се справяш ти Simple Smile) Вените ще ти минат, и аз така бях с първото.
За кошарка за съжаление не мога да помогна. Аз ползвам на сестра ми на дисни. Те я ползваха 3 години и си е като нова.

Нещо не ми се ходи утре да ме рови пак докторката ... дано реши девойката да тръгне тази нощ... не че после няма пак да ме ровят.

Момичетата които сте родили с епидурална упойка.. може ли пак да споделите как беше, болеше ли докато ви я слагаха, усетихте ли после раждането и напъните. Нещо снощи се замислих, че май ще си поискам да ми сложат

Добре дошла и на Дейзи

Общи условия

Активация на акаунт