В тези първи ЮЛСКИ дни, дъжд от бебчета вали! - тема 34

• 33 642
  • 719
  •   1
Отговори
# 255
Мъхче това с 40-те дни я кажи защо е, да не ги урочасаме малките мъхли ли? Ако трябва и ние да не качваме снимки до 40-я ден  newsm78 А поне дават ли ти да излизаш от вас? Кейт не е родила, нали заедно ще раждаме с нея  Laughing чака ме да се натуткам  Laughing А аз нали вчера ви показах официално какво е казала майка й, че термина й и е на мойта дата, което чак и мен ме учуди  Shocked викам си, знаех си аз, че ме е чула тази Кейт  Laughing
Сандалке Скреч е ясна, то стана така, че  4 майки многодетни имаме в темата, а три преносихте с по-много, все едно една от друга гледате  Joy Вече кошмари взех да сънувам с вас  Joy Вземи и ти като мен 1 снимка си направи на корема, щото един ден детето да не помисли, че е осиновено, аз само заради това съм се снимала, че както и роднините не са ме виждали бременна, да не ми излезе име  Laughing
Роси не я оставяй така за дълго време, малката шушулка, иначе честито за паричките, със здраве да си ги харчиш, за Арапя, стига си го повтаряла  #Cussing out завиждам пък  Mr. Green
Глупи за бой си, стига де жена и ти ли се отказа, това от страх ще да е било  Mr. Green

# 256
  • София
Их, Глупи  Mr. Green Язък! Нищо, следващият път ще-ус-пе-еш!  Hug

(Да знаеш, че аз съм така всяка, всяка нощ, от седмица поне. Луди гадни контракции, ама аха-аха да се участят като хората, и аз се изморявам, полягам и си спя  Crazy Гадно си е, особено като знам, че грам разкритие нямам... все се надявам, ама нъцки.)

Остават 5 дни до отварянето на портала.

# 257
Снощи и тапата ми падна. Контракциите бяха ригулярни, силни и продължителни. До 4 ги засичах. Какво е това чудо не знам.цяла вечер така ме боля кръста, че ревейки влизах под душа да се обливам с вода
Сега ме боли още, ще видя на обяд на  прегледа какво ще каже докторката, но се притесних. Как може след такива контракции да спре.

Редактирам се, че одеве писах от телефона Simple Smile

Мисти,добре сте го оправили тоя тъпанар, ама мъжа ти много лесно се е отказал.

Мъхче, това с ушетата е много сладко. Все ги мисля как са майките с 2 Simple Smile) Душички ще чакаме 40 дни да ги видим колко са хубави.

Данче
, явно си мислят всички, че на теб ти е най-лесно. Затваряй се и тегли на всички една майна, Пусни си филм с някой готин пич и не го мисли. Ама не секрий от нас, да не те мислим.

Таничка
и твоята одисея е почти накрая. Хубаво е, че още малко остава. А защо така не искате раци, какво не ви харесват, толкова сме добри Simple Smile

Джине, спирай ги тези цигари да не идвам ... ама ха, сега ако не ги откажеш няма спиране. Донесаха ли бебка вече?

Последна редакция: пт, 19 юли 2013, 10:42 от Глупи

# 258
  • София
eeee, Glupi....nishto, stom tapata padna, shansovete za po-skoro se uvelichavat. Gush.
Mnogo e stranno tova kak wwwaz e lejala 5 chasa v koridora....tolkova li mnogo rodilki sa imali? Naistina e chudno.... No, vajnoto e, che e happy end.
Sutrinta mi donesoha Marina s gashterizona na Mustela, lejashta v ribeshki charshafi Simple Smile zapochna da reve vednaga stom pristigna. Gushnah ia, liuliah ia.... Nakraia, dobre che doide neonatolojkata da zapishe neshto i ia pohlupi po korem i onazi mlukna vednaga, t.e. Namerih i cakata. Predi malko iade i se urigna, sega spi. Taka ia iskam Simple Smile
Danche, zabraniavam ti bash sega da poluchavash nervni srivove! Ako triabva i glasno im tegli po edna na vsichki! Gush!

# 259
Глупи той ММ е все на принципа първо опитай с добро, а аз съм на принципа със селяндури не се занимавай и карай с лошо, от опит съм установила, че има повече ефект. То и снощи се потвърди моята теория де. Язък че сме родени на една дата, а сме толкова различни, това си мисля, ако дъщерята се метне на мен, сме я закъсали много, аз съм по-борбената, не обичам да отстъпвам, все си отстоявам правата, навремето все се биех с децата ужас просто, а мисля че сегашните родители не биха позволили да им бият децата, сигурно ще висят на опашка пред нас с оплаквания. Само се моля, дано не е като мен, да е като него кротичка  Praynig
Глупи то аз вече повече от 10 дена съм си без тапа, не че нещо ама не е сигурна тази работа
Джина що така плашиш детето, сигурно й мирише на цигари, ей ще те бия с тези цигари Mr. Green

# 260
Джине, Марина е много хубаво име! Ама с този аватар не планираш да спираш цигарите, май...  Laughing

# 261
  • varna
Добрутру и от нашето две в едно Simple Smile Снощи пак голям бунт имаше в корема, какво прави това дете, не знам, ама ни да седя, ни да лежа ставаше - обаче контракции йок  newsm78
Мисти, я стига, по-добре на тебе да се мята, това с кроткото в наши дни ама никаква работа не върши, от мен да знаеш.
Глупи, язък, аз тъкмо викам сега ще прочета как си родила, пък то - нищо де, наближава явно  Hug
Джине, стискам палци да успееш с цигарите, много ще е добре и за теб, и за беба!
Мъхче, какви са тия работи, 40 дни никакви снимки, яяяя, мен родата ако ми снесе нещо подобно, така ще ги насмета, да не сме в 18 век ама-ха. Плюс тва в нашия си албум в снимката само ние си гледаме!
Криси, Вики е страхотна малка принцеса, като гледам и каката много й се радва - живи и здрави да сте!

# 262
  • София
vie puk sega, sigurno si mislite, che mirisha na partagas, a nali vi obiasnih, che daje se "kupah" i roll on si slojih pod mishnicite Simple Smile a, edinstvenata mi cigara sled rajdaneto beshe vchera. Oh, kato stana duma i mi se dopushi....
Inache Marina ne e na kurma, da ne mislite, che ia trovia Simple Smile

# 263
  • София
Аууу, ама какво нападнахте Джина за цигарите  ooooh! Почакайте малко. В болница е, възстановява се момичето, нека коремът й малко си почине  Peace Има време, и за цигарите ще си говорим.

Аз пуша. Айде, народее, ударите към мен   box, Джина нека поспи  Mr. Green

# 264
Здравейте, момичета. Аз влизам да споделя за снощния преглед. Доктора що да не реши да ме пребърка за разкритие, ей..., по-ужасно нещо нз има ли. Направо се панирах от болка, пък той вика да се отпусна, е как да стане  Shocked Каза ми, че главата на бебето вече била твърда и било узряло за излизане, шийката е поизгладена, но не съвсем. Плацентата е започнала да поостарява, но каза, че уж било нормално, когато наближава да се ражда. Дано да е така, че от това мн се ошашках  Praynig Още там по ръкавицата му имаше кафеникаво-червен секрет, баш на кръв си приличаше, ама той каза, че не било кръв. След това спря, но сутринта като ходих до тоалетната на хартията имаше едно кафеникаво-червено парченце, гъстичко като съсирек, но не беше толкова тъмно. Съвсем се притесних, сега нямам нищо и се чудя възможно ли е това да е прословутата тапа, или все още от прегледа не ми е минало. Леле, голям тормоз от снощи насам, само стоя и чакам бебка да мърда. Ох, дългичко стана, извинявам се.

# 265
Ми за справянето с две деца, не знам как ще е ....Като дойде септемрви и какичка трайно се прибере у нас, ще видим....

Мъхче, за сега свежо звуча, пък да видим  Thinking Тая нощ поне спахме. Реших да не се цадя повече, и въпреки зверската болка в зърната да му давам цица. Така като се събуди, бутам в полусън цицата, той яде и заспива а след него и аз. По-лесно е така, Скреч беше права. Много ме болят зърната, но за сега стискам зъби. Така и не се научи това дребното как да захапва. А тоя крем Лансинокс пълен боклук, измазах го целия и как пък поне малко не ме облекчи.... Crossing Arms

Джине, айде прибирай се че едвам ти разчитам латиницата вече  Mr. Green А пилетата Градус, не знам дали знаеш, ама са наши хора Wink (иначе казано градски са ми)

Ей сега ще кача снимки на Бобо в снимката, за пожелалите Simple Smile

Глупи, и какво сега - фалшива тревога ли беше?  Thinking

Къде е Бейби? Как ли е, последно не ми звучеше добре с проблемите с мъжа и  Sad

Весе, видях те  Sunglasses Слизай да се отчетеш Wink

Да ви кажа, сега пък ми липсва корема. Странна работа. Вече го гледам отвън, мърдащ, ревящ, спящ....Разглеждам ги тия крачета и не мога да се начудя как така са били в мен Simple Smile ММ и той само се прехласва , разглежда го, радва се и вика "Мила, не мога да повярвам какво ме сътворили". Ми какво сме сътворили - поредния мъж дето ще трови нервите на жените  Mr. Green

# 266
  • София
Изобщо не успявам да ви изчета. Това никога не е било.

Ани да ти е честит Кирил, да расте живо и здраво дете!

Джине аз ти казах, че второто секцио боли повече, ама и то минава, ще видиш.
Ти се движи повече, така по-бързо ще мине.

Аз пуша. Айде, народее, ударите към мен   box, Джина нека поспи  Mr. Green

И към мен и аз пропуших. Кърмата ми е по 10 гр. на цедене, смешна работа. Аз си го и очаквах, така бях и с Калин. Акушерката каза, че големите цици са за радост на мъжете, но не стават за кърмене.

Лазар го почнаха коликите, мъчи се милия. Родилите, какво ползвате против колики?

# 267
  • София
Това за пребъркването. Мен доста народ ми се завря натам напоследък, но все бяха внимателни, без насилие. А болезненото го правят нарочно (ух,забравих го как се казваше...). Просто лошото е, че явно не предупреждават, аз също бих искала да зная предварително, какво ми се прави. Но, момичета, поне за мен това си е услуга, която гинеколозите правят. С това обиране с пръсти шийката и достигане до матката докторите разширяват малко изкуственяк разкритието. Но активират там процесите. Реалните родилни контракции не могат да започнат сами, без да има комбинация с активно разкритие. Инак, алтернативата е преносване, а ако и след 14-дневния срок на преносване раждането не тръгне само, предизвикването е с окситоцин. А, повярвайте на препатило - да те сложат по гръб часове наред на окситоцин с 0 или 1 см разкритие е ОТВРАТ. Съвсем друго си е да изпиташ временна болка от прегледа, а после да посрещнеш първите 5 см разкритие вкъщи, в движение, в банята, по легла и дивани, с близки до теб и съчувствието им...

Джине, давай на малката поне капчиците коластра - ужасно е полезно. От вчера нищо не ти е останало от цигарата, пъхай й цица поне докато си в болницата - знаеш, че това е най-добрата ваксина  Peace

# 268
Мене за цигарите ме е яд, защото моя доктор като го питах дали мога да ям миди по време на бременността ми каза - категорично - не! (аз вече бях яла, пък и още веднъж след това ядох...), а разбрах, че на пушачките им разрешавал по 5 цигари на ден?!  Shocked Това сигурно щото и той е пушач, а миди може да не обича...  Crossing Arms  Иначе навремето поколението на моята майка и са пушили, и са пили алкохол, и кафе, и са яли всичко.

# 269
Сандалке мен и първият път никой не ми е правил насила разкритие и само 1 ден след термина родих, така че може явно и без да те бъркат назорлям. За цигарите няма да ти казвам,знаеш си, просто съм много против бременна да пуши.
Весе тази акушерка нещо не е в час, или пък аз както винаги правя изключение, предният път имах кърма бол, нямала съм такива като вашите проблеми, даже се чудя защо изобщо се цедите, като няма нужда от тази работа  newsm78 Ако бебето е изяло всичко естествено, че после няма да има нищо в гърдите. Нещо изобщо не знам защо го изкарвате такъв проблем newsm78 А аз определено си имам  bombs вярвай ми, за пръв път сега изглеждат малки, щото спрямо корема се губят, но с чашка С съм  newsm03
Пина не вярвам, на очите си, кой набор е майка ти, аз за моята съм сигурна, че не е пушила, пила и тем подобни. А и си имам една теория, че не може да чакам това дете толкова години /поне при мен така се получи/ и накрая да го тровя още преди да се е родило. Не е кой знае каква болка за умиране това с цигарите, или алкохола. Не че не си пийвам отвреме на време по един радлер, но не мисля че това е проблем. А този доктор в ред ли е??? Според него излезе, че мидите са по-вредни за бебето от цигарите е такъв го  #Cussing out #2gunfire

Общи условия

Активация на акаунт