В тези първи ЮЛСКИ дни, дъжд от бебчета вали! - тема 34

• 33 547
  • 719
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Glupi, ne dumai, che stanaha strashni skandali. V kraina smetka naistina samo muja mi ste doide, no Snejeto e surdita i kaza, che veche e umriala za nas, reve ot vchera, abe prostotii i az sega se iadosvam i mi e krivo...

# 361
Джине, що е сърдита Снежето? Заради името ли? Или защото не я пускате да дойде на изписване?

Мен ме изписаха само с мъжа ми. Така исках, така и стана.

# 362
Джине,Глупи ,аз с първото ми дете имах мечтаното изписване - само мъжът ми ,без пити ,баници ,торти ,цветя и роднини. Дойде и ме взе човекът ,снимаха ни с бебето и си пристигнахме у дома.
Чаааак в късния следобед започнаха да се точат баби ,дядовци и т.н.
Този път се надявам пак да ме изписват през седмицата и да си спестя цирковте.Но понеже свеки сигурно ще  гледа баткото ,та няма как да не дойде поне тя.Не знам защо бабите толкова се тръшкат за пустото изписване ,все едно те играят някаква роля в него и имат някаква заслуга това събитие да се случи изобщо ooooh!  Майка ми например изобщо не напира да идва ,тя даже и предния път не дойде да ме види в болницата  Laughing Ми не обича болници ,а и е в друг град...да ви кажа ,никой не искам да идва ,нито да ме виждат ,нито да ми носят нещо...Само да минава всичко.
Сега си спомням ,че при първото ми раждане свеки цъфна с огромен букет цветя ,които настояваше да държа на нощното си шкафче Joy  Всички знаят ,че при новородени това е лудост.На другия ден  и тя като Снежето на Джина , беше сърдита ,щото не съм я зачитала  hahaha

# 363
И на свиждане не допуснах никой, освен мъжа ми. Какво да ме гледат в някаква дрипава нощница, в полусрутена сграда, на крак, пред асансьора.

# 364
  • София
dramata e za izpisvaneto. Izpadnala e v nervna kriza, izkliuchila si e telefonite i ot vchera ne spirala da reve. A az se iadosvam. I ot nervi poznaite kakvo stana- spria mi kurmata (tova beshe shega, de). Ama taka me cepi glava.... Ne iskala da ni vijda veche...

# 365
  • София
Джине, не я мисли. На свекървите им минава като на... кучета  Mr. Green След седмица максимум ще е подвила опашка и забравила.
И аз имах случка със свеки при второто раждане, затова казвам от опит. Каквито бяха клетви, че няма да ни погледне повече, че не съществуваме, така всичко отмина набързо и не се споменаваше  hahaha Силата (бебето) е в теб, няма къде да върви  Twisted Evil

Остават 4 дни до отварянето на портала

# 366
Тъй, де, ще ти спре кърмата, я  Joy

Не го разбирам този ритуал с изписването  Thinking Все пак е някаква техническа процедура по напускане на болницата.

# 367
Джине, я не им се ядосвай, много знаеш дали наистина реве.
И ние имахме един скандал ъс свекърва ми, аз бременна в 5-6 месец не помня, ама бях на косъм с постоянни болки... бля бля и бях им бясна, казах че повече те детето няма да гледат, ако искат да го видят да дойдат у дома или мъжа ми ще им го води и ще е с него само в наше присъствие. Помолих мъжа ми да и каже всичко това, защото аз не бях в състояние да се караме и той каза, че изпаднала в истврия, плакала, хапчета пила. А аз 2 дни преди това треперех от нерви, ревях и нямаше какво да пия. Така че, тегли им една майна и изобщо не се ядосвай.. тия циркове и ние ги можем. Гледай си принцесата Simple Smile

Аз съм доволна, че в тази болница няма свиждания, ще идва само мъжа ми и детето, на изписването и аз мисля да им каже да ме само ние, пък после ако искат в нас да идват

# 368
В нашата болница пък не допускат свиждания. Виж за Дупница може и да е нещо по-различно Цвети-Дп къде си да кажеш? Иначе нали свеки е от Враца, ние от Бл-д, а раждането в Дупница, нямаме кола, ММ е хванал един приятел да ни превози от Дупница до Бл-д, та няма място за никой друг освен за нас си и шофьора. Не мога и други хора да мисля, та сме рекли и отсекли, че изписването ще е без тях. Нали ви казах, свеки се понацупила, че няма да е на снимките как после какво щяла да каже, но ММ  и казал, че ще я снимаме с бебето, много знае някой дали е пред родилното или пред нас. Ама така де Crossing Arms Та за да е пълна картинката, няма да дойдат даже и на гости, щото не мога да им прислужвам и на тях, и се разбрахме след 1 седмица, като съм по-добре тогава може да идват. Изобщо мечта.
Джине е ти пък да не вземеш да се трогнеш, я моля ти се, като се разсърди и какво??? Ако не искала да ви види, ще ти падне едно гайле по-малко. Така или иначе рано или късно ще й мине. Мойта първа свекърва три месеца не ми говореше, което си беше супер, обече трагедията там беше заради името. После даже гледаше бебето, когато ми се налагаше да ходя на лекции, така че споко.
Вие мъжките майки да не би през някаква школа да минавате, все едно всички свекърви през някакво обучение са минавали  Laughing
ПП ей сега видях на Гери Д снимките от изписването във ФБ, е такъв цирк няма, бебето го няма на снимките, нея я има на една снимка, много добре изглежда, чак да се чуди човек, че го няма шкембето, но пък за сметка на това родата я има по сума ти снимки, като че ли те имат принос някакъв, оооо не благодаря ще мина и без този цирк. Остава накрая тези 8 възрастни и 2 деца да й се друснат у тях  Shocked Аз като се сетя, че когато купихме жилището каних 12 колеги у нас, и се прескачахме в буквалния смисъл, имаше хора по всички стаи, и чистенето след тях беше 24ч абсурд да си го причиня след изписването

Последна редакция: сб, 20 юли 2013, 13:33 от mysterious

# 369
  • София
Kak da ne se iadosvam, kato pravim tragedii ot nishto?! Az za izpisvanicite mislia, kato Pina, za tova i taka pojelah. Ako znaeh, che reakciite ste sa takiva, stiah da si mulcha, daje i orkestur Kanarite stiah da izvikam... Muchno mi e i za Snejeto...a sega men ste obviniavat pak, che sum naduta.... Abe, kakvo mi triabvashe....
Marina dnes sled kupaneto e s jult gasterizon na Mustela. Spi, ama az ia ruchkam da ne spi, za da ne stava, kato snoshti. A prez noshta, molia vi se, chak kokoreshe mutnite si ocheta...

# 370
Джине е не съм го очаквала от теб, ще им мълчиш сега, а утре като ти се качат на главата, ще се ядосваш на себе си, и ще им ревеш тайно. Моля, моля, я нека тя да реве и да се тормози. И като те обвинят, че си надута и какво??? Я да не ти пука изобщо. То да си на 20 години да ти дреме, ама след определена възраст изобщо не ме интересува какво мислят свекърите, в крайна сметка си живеем сами, на тях не разчитам за нищо, и като ме харесват ОК, ако не ме много им здраве. С първите направих грешката да се докарвам, и да се съобразявам за всяко нещо с тях, и все недоволни, с тези съм на принципа аз съм си аз, щом не живея с вас, ако искате заповядайте на гости, ама с моя покана, ако не искате стойте си у вас, и да ти кажа така ми е най-добре. Я ги зарежи тия техните проблеми, ами кажи Марина като я ръчкаш и тя събужда ли се? Не ти ли е жал да събуждаш детето така?

# 371
  • София
Mysti, nito jiveem zaedno, nito zavisim ot tiah, no hich ne sa hubavi tia raboti....
Marinka se sabujda, kato ia razbutam. Ne mi e jal. Men ciala nost me bolia korema (ne sum hodila do wc), a tia ne se smili... Inache bolkite ot sekcioto pochti otminaha.

# 372
  • София
Джине вземи на сериозно проблема с изхождането. В Шейново имахме едно момиче което не се изходи 2-3 дни, след като пи всякакви разхлабителни и казаха, че ще и правят дълбока клизма и нещо за отпускане на газовете. Тя милата се превиваше от болки. Пий нещо ако не си пила и колкото и да не е приятно на чуждо място се постарай да не стане лошо.
За свекървите отношение вече не взимам, след вчерашния случай с Близначето. Всички бяхте на обратно на моето мнение, което значи, че аз нещо бъркам. За това не се мешам да не те объркам и теб.

# 373
Здравейте...нали обещах да пиша подробно ама вчера изобщо не стигнах.
Засега Ема е много спокойно бебе....може би все още е под влияние на някакви лекарства,но само яде и спи. Храниме с НАН 1...гледам,че не го харесвате много ама с това са я захранили в болницата. Аз по начало съм фен на Фризолак ама казаха да не го сменяме сега. Тежим 3100 гр. и другата седмица сме на контролен преглед. Много било важно да наддава на килограми. С кърменето е мисия невъзможна...изобщо не иска да захапе..ама все пак десет дни е била на шише. То не че ми остана и много кърма де,ама ще се помъчим още малко. Паднало и е пъпчето и баща й беше възмутен,че не са ни го дали Simple Smile

За изписването...свекърите си заминаха на село предния ден и взеха и голямото дете. По план трябваше да я пуснат другата седмица,и ни изненадаха приятно в петък сутринта. Та мойте не пожелаха да се върнат...нали било по-различно този път. Е стана ми криво...ама май така по-добре.
Мойте родители дойдоха,сестра ми и баба. Беше много хубаво. Ние си я взехме само двамата горе от отделението и долу на двора си правихме снимки. Милите...всички много и се радваха,а аз пак ревнах като магаре  Flutter Ама този път от радост де.

Сега се гледаме. Ядем на три часа,будя я с зор. И си мисля,че май ще стане глезлата на мама..не мога да я оставя в кревата. Вчера цял ден,вечерта и днес е на нашата спалня между нас. Следобяд почна да се гърчи и подозирам че има колики вече. Веднага се задействахме с инфакола.

Качила съм ви няколко снимки...да и се порадвате. Simple Smile

Весе...на тебе много  Hug Hug Hug Ти го изживя заедно с мен...беше ми голяма подкрепа,макар и виртуално. Много скоро ще се видим в някоя градинка...нали ми обеща Wink

На всички неродили....много късмет. Джине - не се тормози,ще мине и замине за три дни. Понякога има и такива ситуации,а сега ти е и по-лабилна психиката. Стискам палци да се оправят нещата и да си се гушкате с Марина спокойно.

# 374
Ееех, тия свекита....Джине, ми щом така сте решили пък, тя какво се тършка?  Аман значи.....
Моите пък след снощното недоразумение, сега се чудели да идват ли. ММ каза, че ще ги докара, ама и аз подозирам, че го раздават обидени. И то защо? Че не съм съгласна знайни и незнайни шофьори да ми се мъкнат у дома...
За изписването ние бехме бая народ. Така реших. Дъщеря ми я изписахме само аз и бившия ми мъж и беше много тягостно, самотно някак си...За това сега поканих всеки който иска. И се получи добре. Свекитата казаха, каквото си решим. Не се тръшкаха , казаха че ако кажем няма да идват. Бяхме ние, брат ми и семейството му, свекитата, майка и сестра ми. Татко не дойде защото беше болен.
 После у дома спретнахме хубава трапеза, с ръчно месени питки и печено агне. Хапнахме, пийнахме и кой от къде е .

Общи условия

Активация на акаунт