В тези първи ЮЛСКИ дни, дъжд от бебчета вали! - тема 34

• 33 593
  • 719
  •   1
Отговори
# 480
Добро утро,
да знаете, че ние сме още 2в1 Simple Smile Сега вече мога да раждам, когато ММ е тук, но то пък се закучи Simple Smile хаха, изплаши се бебето и не ще да излиза....с..екс ми беше отказан категорично, защото ни е страх за бебето Embarassed Но това е - повече разходки - днес ще се разхождам повече и ще чакам. Чистенето не помага, защото наистина не мога, много ми е трудно да се навеждам и да търпя тези болки. А мене ако питате - просто бих си легнала и бих чакала да се роди това бебе....май ще си дочакам до термин и даже ще пренося. Сега е едно тегаво и най-гадното е, че свекър ми казва да сме ходели до болницата ако не родя до няколко дена да ми предизвикват раждането Shocked че не било хубаво да се преносва и с 1 ден! Тинтири минтири, малко се ядосах, но поне ММ говори с доктора и знае, че това са глупости и не се дава ....
Ох, само аз май останах неродилата в тая тема....чакайте мееее, моля ви се!
Целувки на всички и дано да е скоро цялата работа, че вече ми е неудобно само мене да ме чакате  Embarassed

# 481
jalina я моля на опашката  Mr. Green първо скреч, после хера, аз съм утре, а ти имаш цяла седмица, не се връзвай на това предизвикано раждане, нали и на мен така искаха, ама като проучих за какво иде реч  newsm43 не се лъжи, аз сега се чудя как да родя до утре-вдругиден, че докторката иска да ме вкарва в болница в сряда ако няма развитие дотогава  #Crazy

# 482
И аз, и аз съм за утре, ама..., не иска... На мен пък ми казаха ако до 29 не родя, с багажчето в болницата. Убийствено е вече това чакане...
Честито на всички нови мамчета, а на останалите, нека е скоро, безпроблемно и леко. Приятен ден, момичета   bouquet

# 483
Честито бебенце на Данчето, живо и здраво да и е !!!!   bouquet

Днеска съм в графа "недоспали". Мъничето пак беше неспокойно през нощта. И докато баща му сладко спеше, аз го разнасях, гушках,храних и прочие. Май има колики милото, ама не плаче. Само стене едва доловимо. И тази нощ нямах капчица кърма, та се наложи едно хранене с АМ. Sad Нещо не проумявам: нали уж лактацията била най-силна нощем, а баш тогава аз оставам без капка кърма  newsm78
И ми писна вече, искам да знам аз от кои съм, имам ли кърма аджеба или не? Какво е това днеска има , утре няма. Аман !
Джине, завиждам вече че сте изцяло на АМ, това кърменето хич не е за мен, ма*ка му  Crossing Arms

Днеска ми е мрънкаво и  ще се въздържам от писане, все пак момичетата бебета чакат и не им е до мрънкане.

# 484
Лелеее още ли има неродили!!Мисти,Кате,Скреч,Жалина!Стягайте се и марш към родилно  Praynig

Към родилите мами:от утре трябва да почнем Вигантол по схема-2 капки всяка сутрин за 20 дни,после 10 дни почивка,пак 20 дни капки,10 дни почивка...до навършване на годинка.Ама много ми се струва!На вас изписаха ли ви Вигантол-откога и как да го давате?

Аз нищо не съм чела,само мернах,че Сандалка се е обебила,да й е честито   bouquet и на всички останали разбира се Simple Smile

Аз пък правих сеееекс  нощес newsm44 ми то било много хубаво бе!

# 485
не искам предизвикано раждане! Как ще се дам на остарелите тъпотии на свекъра...той си мисли, че така стават тия работи - ама как ти предизвикват раждането, какво става с жената ,с бебето ....него хич не го интересува. Това е идея на свекъра, поне ММ не е навит и знае, че не е правилно.
Иначе аз си знаех, че ще съм от последните - нали термина ми е почти от последните 29ти. Нищо де, засега ми е добре така - бременна Simple Smile
ММ е на работа и сега имам цяяяяяяяял ден само за себе си - да ви кажа, май си свикнах да съм си самичка и да си цъкам каквото си поискам. Не се оплаквам, че е тук, но просто си е готино и напълно самичка да си поседя  Embarassed

# 486
  • София
Хаха, бейби, щом си правила секс, значи всичко с ММ вече е наред, браво Simple Smile))

За вигантола, нашият педиатър каза да не даваме, защото е лятно бебе, на Стани понеже беше зимно давах (при същия педиатър е), помня обаче, че не беше за година, а до лятото, значи 6 месеца да кажем и го спрях, за почивките не помня, за броя капки за съжаление също, но и 1 да е и 2 да са, няма страшно, не са били повече обаче.

Близначе и Калина тази вечер мрънка горката, не можеше да се изака и се напъваше, пищеше чак, ама нищо не излизаше, само 1 пръц за 2-3 часа, през това време се гушкахме и така, но то няма начин и такива вечери ще има, сега продължава да се напъва, повърна 3 пъти, а е яла преди 2 часа и то по доста повърна от напъване, но ми се стори преди малко, че най-накрая си свърши работата детето, сега хълца Simple Smile А за кърменето и АМ, да, 2-на работа си е, затова се надявам да отпадне АМ-то, ако не, то кърмата рано или късно ще отпадне, но се влиза в ритъм, започвам да свиквам и с 2-те и ти ще се оправип, сигурна съм  Hug

Соничка, Мисти, Жалина и всички останали бременни, стискам ви палци всичко да е скоро и възможно най-леко, но няма страшно, от юли има още 9 дни, то не остана, стискайте зъби още малко и после вече се местим всички при родени 2013-та Simple Smile)))

# 487
Ах,Ангелско Иве,ти сега ме хвърляш в размисъл.Нашата педиатърка е супер добра,отделно от това е кърмила 2 години и 11 месеца та ми дава страхотни съвети от личния й опит,но много ми се вижда тоя Вигантол.Хайде да се включи още някоя мама,моля ви.  spoko
Кате,ама ти си имала някакви болки!Айде стискам палци да е на раждане  Praynig

# 488
За Вигантола: нашата педиатърката каза юли и август да го пропуснем, тъй като сега прекарваме ежедневно поне час-два навън и вит.Д се набавя естествено от слънцето.

# 489
Честити бебета на Сандалка, Данчето, Опице (и кой още беше?  Embarassed )! Да са живи и здрави всички, и пропуснатите от мен!

Кейт ражда! В болницата е от тази сутрин, Мисти стягай се!

И на нас изписаха Вигантол по 2 капки от утре да го почвам, ама още не сме купили. До кога - не е казано.

# 490
На мен не са ми изписвали нищо,щото даже още не сме ходили на консутация.Викат ни на 29-ти,когато ще се е минал месец от последната й ваксинация.
Да ви питам нещо,Коя от тези 2 помпи да си купя? http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=3822&cat=16 или http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=11700&cat=16

# 491
  • Бургас
Мисти, вчера не съм се разписвала че пак тука работихме, монтираха ни душ и гърне, сега днес пак има майстори слагат гипсокартон на тавана Simple Smile Та вчера от много работа и чистене не съм се разписвала, а и уикендите като цяло влизам по-рядко че ММ нали си е в къщи и гледаме да посвършим нещо заедно Simple Smile

Но днес пак съм си тук на линия  при неродилите, ама виж какво казва Пина, че Кейт раждала...ся да не ме оставиш тука сама да си бременея?

# 492
  • varna
Добрутру и от нас! Тука сме си още, следобед сме на преглед, да видим.
Честит Тони на Данчето, жив и здрав да е, и скоро да се прибират у дома!

# 493
  • София
Честито Данче! Да ти е жива и здрава рожбата!  bouquet

Кате стискам палци. Hug

Мисти ти си на ред!

Таничка много ли остава още с този ремонт?

Витамин Д и на Лазар изписа личната, ще го почва от 20ти ден, на ден по една капка.

# 494
Здравейте,
И аз да се пиша към още бременните, то и терминът ми е 31.07.

Общи условия

Активация на акаунт