В тези първи ЮЛСКИ дни, дъжд от бебчета вали! - тема 34

• 33 646
  • 719
  •   1
Отговори
# 495
Да е честит Тони на Данчето!! Да й е жив и здрав и много да я радва!!   bouquet

+1 за отбора на 2в1.

Ама Мисти нещо изчезна след съобщението на Пина... да не взе някакви мерки нещо?

Кате, стискаме палци!!  fingerscrossed

# 496
Добро утро!
Честити бебчета на Сандалка,Глупи,Бори ,Опис,Данчето!Да са ви живи и здрави!
Вигантол - на Катето и давам по две капки дневно от понеделник,но докторката каза,че фонтанелата и е голяма,та затова.Мисля,че на летните бебета изписването на вит. Д е по-скоро индивидуално,докато при зимните е препоръчително всички да вземат.
Стискам палци на раждащите мами,а на неродилите - Hug

# 497
А така, Глупи пропуснах! Честито Глупи! И Честито Бори!

Раждането на Кейт вървяло нормално. Мисти отсъства подозрително!  Wink

# 498
  • София
Честито на Данчето! Жив и здрав малък мъж!  bouquet  bouquet  bouquet

Мисти, марш към болницата! Миналият път беше кьорфишек, но сега вече заминавй с Кейт паралелно да раждаш! Hug

Катенце,ти няма ли да се включиш? Хайде тръгвай и ти вече  Hug  И честито приемане в НХА, много ти се зарадвах, но пропуснах да го напиша, извинявай!  Hug Hug  Hug

Хаха, Джина, около теб бъка от образи! Интересно аз що не кърмих предния път, като не раждах "секциум" hahaha

Близначе, не се кОси за кърменето. Въпреки сегашният ми мерак за кърмене,предният път се борих доста и не се справих. Резултатът- сдухах се нечовешки, приех го провал някакъв. А реално с адаптирано мляко отгледах едно чудесно здраво и щастливо детенце (пу-пу) Simple Smile

Иве, честит НОИ-ски превод! Да се почерпиш по повода Simple Smile

Жалинка, не се ядосвай на свекъра- така или иначе едва ли някой ще ти предизвика раждането само защото ти е хрумнало, а бебата ще си излезе когато тя е готова, а не дядо й Simple Smile

Бейби, Гърлче, ние още не сме стигнали до капки, но лятото ми се струва малко прекалено даването им профилактично, особено пък по 2 капки. На сина ми давахме (той също е лятно бебе), но някъде през есента май почнахме. Но пък педиатрите ви със сигурност знаят какво правят.
Всъщност Флайчето е написала много точно това, което аз исках да кажа Simple Smile

Atrakcia, благодаря ти много за отговора!  Hug Ще го будя явно по-често нощем. Първото мерене (това, по което се водя) го правихме вкъщи, както и всички следващи. Винаги е сутрин, преди ядене, гол, изакан. Днес ме зарадва с нови 55 грама отгоре, явно не наддава равномерно, но предполагам, че това не е проблем. Днес яде като невидял- от 7 сутринта до момента почти нон-стоп яде, плюе и пак яде, сега заспа. Иначе ака доста често според мен, пишка си хубаво, просто няма да се вторачвам във всичко и да търся под вола теле Simple Smile Благодаря ти отново!  Hug

# 499
  • Бургас
хахахах Мисти като чу че Кейт раждала да не отиде да чисти и да наляга мъжа си Simple Smile

Весе, ремонта казаха че до утре трябва свърши Simple Smile От както са новите майстори съм много доволна Simple Smile Днес слагат гипсокартона на таваните и после остава само да се шпаклова, да се сложат лампите и луничките по таваните и тази седмица трябва да ни пристигне и шкафчето с мивката та вече всичко да е готово Simple Smile Ако се разраждам по-рано само ще дойдат да изчистят в къщи вместо мен Simple Smile От вчера вече си имаме душ и тоалетна вкъщи и е голям кеф да не се налага да ходиш до 8мия етаж по нужда Simple Smile

# 500
Оф, това е - като остана самичка и започват филмите....  Embarassed Не усещам бебето ....от снощи не е ритало грам. Сега хапнах шоколад, но тя не се влияе от това, нито от газирана вода, нито от разни пози. Май ще взема да звънна на лекаря да отида на едни тонове да видим защо така Simple Smile Не е да не рита иначе, просто днес е много мълчалива. Чаках я цяла сутрин, но не се обажда...

Таничка - браво за тоалетната.... милата ти се измъчи с това ходене до горе. Нищо сега само у дома и виж как се подредиха нещата - точно привършвате и бебето ще дойде. Абе послушно ти е още от сега Simple Smile

Иначе ми е интересно - кое бебе ще е първото лъвче? Simple Smile

Последна редакция: пн, 22 юли 2013, 12:33 от jalina

# 501
jalina и при мен став атака от 2-3 дни насам, но явно вече нямат грам място. Вече усещам само побутване, опъване на някой крак.  Laughing
Опитай да легнеш на страни, така при мен почва да мърда.
А за пълно спокойствие - на тонове!   bouquet

# 502
Честити бебчета на Опис и Данчето! Да са ви живи и здрави  Hug
При нас коликите дойдоха тази нощ - от 2 до 7ч не сме спали. Разнасяхме се или заспива корем в корем върху някой от нас и в момента, в който го оставим в легълцето надава вой. Днес трябва да купя някакви капки. Повечето давате Еспумизан или Инфакол , та и аз май това ще купя. Каката дали от рева на бебо не знам, ама стана в 5ч и тя Rolling Eyes Сега спят и двамата, а аз гледам стерео...
Педиатъра като идва след като ни изписаха нищо не каза за вит. Д. Дори и за час за консултация не сме се разбирали, ама като наближи месец ще звъня да питам кога да ходим.
Секс правите, а моята АГ като ми маха конците, каза, че след раждане 2 месеца трябвало да се изчака.  Странно... Мамите със секцио  ластични гащи или колан от кога може да се слага? Корема ми виси ужасно грозно, нищо общо с предния път....
Леко и бързо раждане на останалите мътещи юлки  Hug

# 503
  • В сърцето на един мъж и половина, и една госпожица
Ето ме, мами, все така 2в1.

Бях на тонове и, колкото и странно да звучи всичко е наред. Мен продължава да ме боли кръста, гинеколожката беше заета и не можах да питам за някакъв цяр за разстройството, че май от него ме боли корема долу. Малко ми поомръзна да ви кажа и се надявам все пак това да е знак, че скоро ще раждам.

Кейт май ще ни изпревари всички  Simple Smile

# 504
[/color]

И нещо  друго.Мамите с естествено раждане,паднаха ли ви конците?Бихте ли описали  как изглеждат конците,които ви паднаха?

# 505
# 506
Gift, в болницата едно момиче имаше точно тези 2 помпи (тя май имаше 4 помпи дадени от приятелка) и първо беше ползвала Бертонито и я харесала, но после пробва Чико-то и беше много по- доволна от нея. Работата е там, че с помпите е много индивидуално - на един пасва едно, на друг друго. Аз лично си купих точно това Бертони и по принцип съм много доволна, но се цедих само първия и втория ден у нас, от тогава не съм. Т.е. вече 12 дена не съм се цедила изобщо и на практика съм я ползвала съвсем- съвсем малко та не зная дали е издържлива и така нататък. Поне я взех за 18лв и каквото и да става не съм дала много пари.

За конците - на мен ми паднаха 3-4 конеца.

Скрит текст:
Слагам в скрит текст, тъй като е малко гадно. Моите конци си приличаха баш на черво, каквото са си. По тях имаше налепени съсиреци и кръв. Те ми паднаха още на 7-я ден, мисля, тогава доста обилно ми течеше, а сега вече не. По тоалетната хартия останаха и единия в банята. Имат вид на нещо органично, ако правилно се изразявам, не и на стандартен конец, каквото бихме си представили под това название. Все още имам един, който не е паднал, не знам кога възнамерява. Имах и 3 копринени, но тях ми ги махнаха на 6-я ден.

# 507
Иве вие хубаво ще се местите след 9 дни в родили, ама гледайте да не ме забравите, в бременилки, че ще чакам следващите юлки  Shocked
Досега хойках по улиците, ама засега няма резултат, може пък да чакам да дойде майстора, и като оправи бойлера тогава  newsm78 Кейт да изчака малко, че това не бях го предвидила  Laughing
Жалина не се чуди, моето ще е първата лъвица, аааа ма ха все в нещо трябва да е първа  Laughing Мойта няма място и не мърда често, преди докато бях по града, имах малко работа до банката, чак там докато висях на един стол да си чакам реда се сети да ме подсети за съществуването си. Когото срещнах все пита - Кога айде? Викам утре  Mr. Green Нали лъвица ще е  Laughing Утре отваряме портала  Mr. GreenДнес съм дала ключа, и до утре трябва вече да съм свършила с раждането и да ви се похваля

# 508
[/color]
 Hug
аз си купих тази на бертони и съм доволна от нея ,но имам и авентска но си свикнах на бертонската помпа да се изцеждам и мн хубава работа ми върши  Laughing

# 509
Момичета влизам да се похваля на 17.07.се роди дъщеря ми Илона-2,730кг  и 47 см-секцио.Много бързо се възстанових,вече съм на моторетка.Ще се връщам назад да ви изчета.Успех на всички,на които им предстои и Честито на всички ,коита са гушнали дечицата си
Вижте какво има публикувано в една стара наша тема, Да ти е жива и здрава Илона!

Общи условия

Активация на акаунт