Ябълков сладкиш с карамел - моя любим, евтин и бърз!

• 256 676
  • 537
  •   1
Отговори
# 120
Яяяяя, как съм го пропуснала аз тоя сладкиш на Лео  newsm78

Laughing Изпуснала си най-хубавото  Laughing

Лео,цялото ни семейство те поздравява за кулинарните ти умения,и ценните сьвети които даваш Hug  bouquet  bouquet

Брагодаря ви Hug

# 121
  • Някъде на път....
Яяяяя, как съм го пропуснала аз тоя сладкиш на Лео  newsm78

Laughing Изпуснала си най-хубавото  Laughing

Обещавам да се поправя!  Embarassed Embarassed Embarassed

# 122
Ей вчера го направих с компот от кайсии и го ометоха за нула време  Joy
И да се похваля най-накрая го докарах и на вид  Peace не само на вкус  Joy даже го документирах и ще метна снимка да се изфукам ... ама довечера като се прибера  Grinning

# 123
Много ми се иска да го направя, но какъвто съм пишман готвач се притеснявам дали няма да загори карамела при печенето на сладкиша. Все пак остава на дъното.

# 124
Много ми се иска да го направя, но какъвто съм пишман готвач се притеснявам дали няма да загори карамела при печенето на сладкиша. Все пак остава на дъното.

Не се притеснявай, няма такъв случай още , действай смело Peace
Маслото и захарта сложи заедно , другото е лесно  chef

# 125
Eeeee, super sladkish Hug Hug Hug
i az se pritesnjavah che ste zagori ili njama da se otlepi, ama ne, obarna se bez problem, a tavichkata mi dori ne e teflon. Oshte ne sam go opitala, iznenada za ljubimija dovechera.
Blagodarja za hubavata rezepta.   bouquet  bouquet  bouquet

Az go napravih s krushi, no drigija pat ste probvam s kompot praskovi, che mi e ljubim.

(izvinjavam se za latinizata)

# 126
Привет Simple Smile

Току що го направих (добре де,преди 1 час Simple Smile стана страхотен .... детето изяде 2 парчета...Ухае страхотно ...и на вид е супер...Благодаря Лео Simple Smile   bouquet

пс: след несполучливите spritz сладки, сега се чувствам супер удовлетворена:)

# 127
Привет и от мен! Едно голямо благодаря! В петък го направих и станаааа   newsm81.За съжаление не можах да го опазя цял за да го снимам!

# 128
  • Варна
Днес и аз направих сладкиша....вече го няма де Joy.  Като го пекох ябълките изплуваха нагоре и съответно при обръщане останаха на дъното отдолу, че исках да попитам Лео нейните ябълки как стоят отгоре newsm78

# 129
че исках да попитам Лео нейните ябълки как стоят отгоре newsm78

Rolling Eyes  Никога не са ми изплували ябълките, а и на другите като гледам също newsm78 Топъл ли беше карамела като ги реди, защото те залепват за него?

Последна редакция: вт, 27 фев 2007, 13:32 от L е о

# 130
Страхотен сладкиш.

# 131
  • варненка от София
Правих го няколко пъти, но не остана, за да го снимам.

# 132
  • Варна
че исках да попитам Лео нейните ябълки как стоят отгоре newsm78

Rolling Eyes  Никога не са ми изплували ябълките, а и на другите като гледам също newsm78 Топъл ли беше карамела като ги реди, защото те залепват за него?

топъл беше. Веднага като го смъкнах от котлона и наредих ябълките

# 133
и аз го направих вчера сладкишьт. стана наистина много вкусен и се изяде до вечерта.
на мене ми останаха от ябьлките и докато се чудих какво да ги правя , взех , че ги нарязах на робота и ги омесих с тестото. така се усещата и в самият блат после.

искам да попитам , колко време го печете сладкишьт , че аз май малко суров го оставих... Embarassed

# 134
Пека го някъде около 40 мин. приблизително, но при теб това се е получило от ябълките в тестото, защото пускат сок  Wink

Можеш да пробваш и другия сладкиш с ябълки и какао , ще ти хареса Peace

Последна редакция: ср, 28 фев 2007, 15:14 от L е о

Общи условия

Активация на акаунт