Аватарна - Стиймпънк/ Тема 34

• 29 962
  • 706
  •   1
Отговори
# 690
Добро утро Hug

Акаша, много яка фотосесия Simple Smile

Момичета, знаете ли как се центрира надпис върху снимките в подписа. Със "center" url  остава извън текста newsm78...как го обясних само. С шпацията пък се получава подчертано Crazy

# 691
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Ако е линк, аз центрирам така:

В повечето слуаи обаче не стои симетрично, тогава просто давам интервали в началото на текста, докато ми се нагласи в средата над снимките Wink.

# 692
ахаааа, центъра се слага преди url.... ooooh!

Мерси много, Джой Hug

# 693
 Peace Hug

# 694
Аз пък като подготвях общият пост от предната игра не можах да се справя със скритият текст ( по-точно  с комбинация та на Джой )  Blush Или цитата или картинката оставаха видими, или пък не успявах да центрирам ... Затова ви го постнах като чаршаф...  Laughing

# 695
Да, таблиците е трудно да се сложат в скрит текст. Извинявам се Hug

# 696
Няма за какво да се извиняваш Джой,сигурна съм ,че има начин,просто аз не го знам.... Hug

# 697
  • В Космоса
Благодаря отново на комплиментиралите ме момичета! Hug Hug Искаше ми се и снощи да ми бяха спретнали фотосесийка - бях с тюрбан Flutter, ама  мойто ди-джействше и нямаше свободно време. Laughing

# 698
Ееееееееееееееееее...дано има още такива изживявания,че да има фотки Hug

# 699
  • В Космоса
Сосче, в петък е Сън Трайба и после се кротваме вече - само плажове, разходки и почивка. Grinning Фотки - на малката в изобилие. Grinning

# 700
Еее, жалко за фотките. Тази с тюрбана щеше да ми хареса, че все като те погледна и ми идва да ти отрежа плитките от завист  Whistling Laughing

# 701
  • В Космоса
Фусте, не завиждай! Нали знаеш, че на всеки му се иска това, което няма... Радвай се на твоите дадености! Hug

# 702
  • Сопот, Пловдив
Минавам да предупредя, че нова тема ще има най-рано довечера и то ако не заспя, понеже съвсем наскоро обяснявах как не мога да заспя преди 3-4 през нощта, та тези дни заспивам към 23 с малкия и се събуждам на другия ден. Служебната работа имам до не знам къде, и с тези от днес неработещи ясли ми се разказва играта отново. Днес една служителка в авиолиния ме попита по телефона дали й се подигравам - аз говоря с нея, Мартин чу че казах думата самолет, намери един от негови, кара го по гърба ми, бръмчи и крещи "Амолета излита!". Щях да се гръмна просто  Grinning . Та исках да кажа, че ако довечера заспя, утре ще направя един съвсем опростен начален пост за новата тема, без кой знае колко украси и старание, извинявам се предварително, за което, напоследък все така се получава, но нямам как иначе.

# 703
Аууу, решихте да не спамите темата докато Ройс пусне нова и отидохме на втора страница  Laughing

# 704
  • В Космоса
Имаме 3 страници, бе, споко! Crazy

Общи условия

Активация на акаунт