Аватарна - Стиймпънк/ Тема 34

• 29 981
  • 706
  •   1
Отговори
# 60
loca, нека първо ви спретнем една чудна стиймпънк сватба.  Simple Smile  Hug

Скрит текст:

ммм, навита Grinning, ама ще почакам милото да стане поне генерал, не може тука така...аз баронеса, той офицер на подчинение на мъжа на Бела hahaha Crossing Arms

И държа да съм с такова нЯщо на главата Crazy
Скрит текст:

# 61
loca, нека първо ви спретнем една чудна стиймпънк сватба.  Simple Smile  Hug

Скрит текст:

ммм, навита Grinning, ама ще почакам милото да стане поне генерал, не може тука така...аз баронеса, той офицер на подчинение на мъжа на Бела hahaha Crossing Arms

И държа да съм с такова нЯщо на главата Crazy
Скрит текст:

Mr. Green  hahaha Много ще ти ходи ша знайш  Mr. Green

# 62
  • España (Плевен)
Охх, момичета да се запиша в новата тема и да се изкажа..  Mr. Green Mr. Green Mr. Green  прибирам се от работа и така ми се ядеше сладичко, че набързо излапах две филийки с течен шоколад..  Blush Blush Blush   ммммммм   Laughing Laughing Laughing

Еовин, Честит Рожден Ден на патерици! Да си здрава и винаги обичана!

# 63
Ауу, не мога да ви изчета.
Еовин честит ви двоен празник.
Сисе-то и на мен много ми харесваш така.
Моето стиймпънк име е глупаво  Crossing Arms Air Commodore Frieda Да командоря добре, ама тази Фрида не ми харесва.
Сред принцеси и баронеси направо бледнея.

# 64
Loca, то без това нещо на главата каква сватба ще е  Joy Joy

Отивам аз да шетам, че като се прибере довечера капитана Mr. Green  Crazy Joy

Тези дни ми беше доста скапано настроението, направо ми го оправихте днес  Hug Hug

# 65
  • София
Сисе-то и на мен много ми харесваш така.
Моето стиймпънк име е глупаво  Crossing Arms Air Commodore Frieda Да командоря добре, ама тази Фрида не ми харесва.
Сред принцеси и баронеси направо бледнея.
Благодаря!
Аз пък съм Мадам.  Mr. Green

# 66
Хм, моя пък прост сержант.  Crossing Arms Sergeant Lloyd Danvers-Felbrigg. Да бе поне някой лорд или барон...

# 67
Моят пък е лейтенант - Flight Lieutenant Juan Bunning-Wexcombe. Направо ще ми се разсърди, че съм го понижила - в действителност е майор.  Joy
А това съм аз - Sovereign Bonnie Crumpe-Pusscat.  Laughing

# 68
Лока и Машонка -да помислят за място на сгляда-това е "пионерско" поръчение. bowuu
Иначе-рекох и отсекох-нали си знаете Mr. Green

Редактирах,се-не само гореспоменатите,а всеки да помисли добре и да пише Heart Eyes

Последна редакция: чт, 18 юли 2013, 17:48 от Sause baus!

# 69
Нямаш грижи, Сосче. НА мен предното място много ми хареса (салатата също  Crazy) Аз тогава съм в отпуска даже.  Peace

# 70
  • КиТ
Я всички на колене идва Queen Regent Jennie Garret-Lamb  Sunglasses bowuu bowuu bowuu

Сосче добре,че си ти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 71
Е,Плами-то нали знаеш-"стара чанта,ама мачкан лак" Mr. Green ,Що комсомолски събранийца съм извела Crossing Arms
Сега се преквалифицирах според "духа на времето" и тийм билдинги организирам,не бригадки hahaha
М,да това е положението Naughty

# 72
  • Сопот, Пловдив
Ще участвам и аз в играта, мерси на Софи за консултацията  Hug . Само някой да не ме изпревари с идеята, че друга нямам.  Crazy

# 73
  • В Космоса
Моят възлюбен бил дук - Duke Melvin Loveguard-Leynthall. Не е зле. Grinning

Малката ще я правим военен летец - Aircraftman Katherine Ansty-Throckmorton Crazy

# 74
Акашка,нещо за сгляда се спотайваш май Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт