Пазаруване от Aliexpress.com 5

• 41 439
  • 739
  •   1
Отговори
# 165
didolinca
Пишеш му-Please mark it as a gift or declared the item with lower value
Не съм с перфектен английски,но ще свърши работа
С две думи означава да го маркира като подарък или да го декларира като продукт с по-ниска стойност(Може да му пишеш какваІ)
Много ти благодаря

# 166
Момичета, при опит да платя, в сайта ми изписва, че в момента не могат да се извършват разплащания с виза и мастер- дебитни карти. Чета постовете ви и не срещам други с подобна пречка. Знаете ли до кога ще е това ограничение?
ПП. Извинявам се за може би идиотските въпроси, но аз през живота си писмо дори не съм получавала или пращала и като цяло работата с пощите ми е пълна Индия! Embarassed

# 167
Момичета, един може би тъп въпрос: Какво им пишете за да ви свалят цената, все ме е срам и си плащам Simple Smile

Всъщност прави ти чест, че си плащаш цената, защото това е сделката. Продавачът е обявил цената, която като си е направил сметката от негова страна е коректна и удовлетворяваща за него; ти от своя страна си си харесала неговата стока на тази цена; вероятно точно от този продавач, защото е коректен, да речем. Това е нормална сделка. Ако не ти е изгодно - намираш си я от друг продавач. Няма от какво да се срамуваш. Напротив - много достоен начин на пазаруване си избрала.

Според мен, разбира се  Hug

# 168
чакам гъбите, праснах 100 бройки... Mr. Green

Момичета, не им се навивайте чак толкова на тези гъби. Нито са магически, нито особено функционални, просто пак си иска търкане и натискане, и то всяко петънце трябва да го видиш, за да го почистиш. Аз затова моята почти не я ползвам, като трябва да чистя, предпочитам с обикновена гъба и препарат - хем се дезинфекцира, хем по-малко търкане, хем като намажеш с препарата и избършеш после - всичко е почистено, не е необходимо да се дзвериш къде е останало петно.  Е, удобни са за някои работи и не е лошо една домакиня да си я има, ама чак пък такива количества.... Моята съм я купила преди повече от година и още не се е изхабила, тъй че познайте 100 гъби за колко време ще стигнат  Crazy

# 169
Момичета на още един мошенник попаднах Sad Пратил ми е тракинг номер,пратката е в Русе ,а аз съм от Варна,като звъннах в пощата ми казаха,че не е за моето име и не е дреха,а нещо малко Sad
Как да постъпя според вас,да отворя ли диспут и какво да напиша,или ако имате мейла на сайта бихте ли ми го дали да им пиша.Мерси много Hug

# 170
Цоп-някой да може да изкаже впечатление за това: http://www.aliexpress.com/item/Women-s-comfortable-fashion-flat- … g/1031476569.html

# 171
Момичета на още един мошенник попаднах Sad Пратил ми е тракинг номер,пратката е в Русе ,а аз съм от Варна,като звъннах в пощата ми казаха,че не е за моето име и не е дреха,а нещо малко Sad
Как да постъпя според вас,да отворя ли диспут и какво да напиша,или ако имате мейла на сайта бихте ли ми го дали да им пиша.Мерси много Hug

На 58-ия ден, т.е. два дни преди изтичането на срока на доставката, пусни диспут и си искай парите без да отстъпваш от това.

Но, имай предвид, че аз съм получавала пратка, на които тракинг номера беше несъществуващ. В моя случай фалшивият тракинг номер не означаваше автоматично, че съм попаднала на измама. Получих си нещото, което бях купила.

# 172
  • при палмите и алигаторите,FL
Добрах се , сега ще дам отзиви за тИлифона http://www.aliexpress.com/snapshot/245275308.html  Mr. Green, скривам го , щот съм много обяснителна , пък може на някой да не му се четат моите писнаници Sunglasses

Скрит текст:
Пакета пристигна за две седмици, беше пратен с някакъв странен за мен номер LN........, което се оказа фърст клас на китайските пощи. Пристигна ей в такъф вид , като стойност е написано $40, без да съм го молила нещо , кутийката, на капака е оранжев и още ме е яд че послушах мъжо и взех бял        Към телефона има калъфче, което всъшност е задният капак +капак за отпред(отваря се като книга), две батерий, зарядно с usb кабел, слушалки, и 16гб карта с памет. Бях помолила да ми сложи лого, такова има само на задния капак  , но ми е пуснал други да си ги лепя сама Joy. Сложих ги, но са релефни и ме дразнеха , та ги махнах Mr. Green  
. Ето го и телефона без лого .
Правя сравнение с оригиналният Самсунг Ноте на мъжо, който е 5,5". Е сравнение просто няма. Новият е два пъти по тежък, е вярно малко по голям е , снимките стават с по лошо качество, пуснахме навигацията на двата оригинала за секунди локаризира местонахождението ни, докато ментето намери само континента. Батерията на новия е два пъти по голяма. Хубавото е че екранът е почти ок, писах преди че връщахме таблет от ибей, с мек екран, където за да ползваш тъчскрийна трябваше да натискаш, проблемът тук е че когато н еглеаш точно фронтално екранът става тъмен, което при оригинала го няма. С две думи, тел е ОК за парите за който е купен, 5.5" на мъжо беше с цена $700, купен от ибей.

Да се допълня, пуснах два термометъра от този тип http://www.aliexpress.com/snapshot/245275310.html, единият за мен до САЩ, другият за племенницата до БГ, този в БГ е пристигнал ден по рано(за 14 дни).

Последна редакция: пт, 19 юли 2013, 19:27 от nandi

# 173
Tanya111 благодаря ти за отговора,той си е изтрил всичко от магазина и няма никакъв фийдбек.Не бях наясно като поръчвах Sad Ще направя както ме посъветва.

# 174
# 175
Днес получих тази рокля бях поръчала червена и дойде бежова.
http://www.aliexpress.com/snapshot/237184373.html
и  ми е голяма.Ако някой я харесва да ми пише на лични.

# 176
  • Казанлък
nandi,честито ти телефонче! Да го ползваш дълго,с радост и без проблеми!
Не се намесвам много,когато коментирате телефони,но този път ще пиша

Цитат
Хубавото е че екранът е почти ок, писах преди че връщахме таблет от ибей, с мек екран, където за да ползваш тъчскрийна трябваше да натискаш, проблемът тук е че когато н еглеаш точно фронтално екранът става тъмен, което при оригинала го няма. С две думи, тел е ОК за парите за който е купен, 5.5" на мъжо беше с цена $700, купен от ибей.
Това е само мое лично мнение!!!
Не,за 170$ да получиш телефона с такъв екран никак не е ОК. Този тип матрица е най-старата обикновена TF матрица. Има малки ъгли на обзора и не се вижда на слънцето.
Гледам,че в описанието пише Display:   6.0" FWVGA Capacitive Multi Touch Screen 1600K color
854 x 480 pixels
Ще ти посъветвам да си свалиш от маркета някаква програма,която ще ти даде точните данни на твоят телефон. Ако дисплеят не отговаря на истината,написана горе,то можеш да искаш компенсация. (потърси повече информация в интернет)
FWVGA са достатъчно хубави и трябва да се виждат добре. Иначе ще ви посъветвам да вземате телефони със IPS екрани и няма да се оплаквате от дисплеи никога.
Ако вземате телефон от Китай,избирайте добра и проверена марка. Не търсете евтини копия,защото ще ви излязат по-скъпо в крайна сметка. Та за 170-190$ сега може да се намери перфектен марков телефон 4.5-5" със IPS екран и дори с 4 ядра и 1GB RAM
Добре е,че поне батериите са големи и дано да издържат повече време от повечето ноунейми.

Последна редакция: пт, 19 юли 2013, 19:38 от valpan

# 177
  • при палмите и алигаторите,FL
Valpan,  благодаря за мнението. Аз май не съм се изразила много правилно. Екранът се вижда, снимката ,например, е ок, т.е. можеш да разбереш калво си снимал, ноооооо има разлика при същия наклон и същата снимка в двата телефона. При мен сравнявам с оригинал, затова ги забелязвам нещата може би Thinking. Можеш ли да кажеш примерна такава програма за да видя какво все пак ползвам Hug
Да добавя взехме този защото ММ искаше 6" телефон, неговият вече му бил малъл Crazy, но сега се отказа щял да си вземрье истинския като излезе, така аз се обзаведох с туй нещо, дето точно ми се побира в чантата Grinning

# 178
  • Казанлък
Valpan,  благодаря за мнението. Аз май не съм се изразила много правилно. Екранът се вижда, снимката ,например, е ок, т.е. можеш да разбереш калво си снимал, ноооооо има разлика при същия наклон и същата снимка в двата телефона. При мен сравнявам с оригинал, затова ги забелязвам нещата може би Thinking. Можеш ли да кажеш примерна такава програма за да видя какво все пак ползвам Hug
Да добавя взехме този защото ММ искаше 6" телефон, неговият вече му бил малъл Crazy, но сега се отказа щял да си вземрье истинския като излезе, така аз се обзаведох с туй нещо, дето точно ми се побира в чантата Grinning

Аз много добре те разбрах какво имаш предвид. Hug Говоря точно за ъгъла на обзора на дисплея(ъгъл на виждане или как да се изразя по-добре...  newsm78). При IPS той е почти 170-175 градуса...вижда се отвсякъде е няма промяна във цветовете. По-лошите екрани потъмняват,ако го накланяш и гледаш отгоре. Още по-лоши са тези,които потъмняват и от другите страни.
За програмата...накарай твоят ММ да потърси информация. В маркета е пълно със разни тестови програми,но аз лично не ги ползвам. Основните неща при мен проверих със Hardware info. Но самият тип на матрицата се проверява по-трудно(чела съм начини и съм виждала картинките,но няма да можеш сама да го направиш... Така както си го описала,тя ще е от старият тип. В същност резолюцията може и да я имаш,но няма хубава видимост при промяна на положението... Това е болестта на повечето евтини телефони.
Тези снимки не показват цялата прелест на IPS екрана,правени са в бързината и малко тъмна среда,но все пак се вижда малко за какво става въпрос.
И да добавя,че такъв екран се вижда и на слънцето. Може да се чете и да се вижда,кой те търси  Wink
Скрит текст:

Извинявайте за спама не точно по темата за сайта,но това може да помогне на някои хора...

А по темата: вчера поръчах за синковеца тази тениска от дневната промоция(за 8,40$)
http://www.aliexpress.com/snapshot/248179132.html
Дано да я хареса  Praynig

# 179
Търся си тънко яке Адидас късо с качулка срещали ли сте в сайта?

Общи условия

Активация на акаунт