Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява приемната грижа?
Как се справят приемните родители и как се чувстват?
Какви са предизвикателствата пред приемните семейства?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява приемната грижа?
-
Как се справят приемните родители и как се чувстват?
-
Какви са предизвикателствата пред приемните семейства?
Приемните семейства се сблъскват с множество трудности и отговорности. Децата, за които се грижат, често изпитват забавяне в развитието си и имат различно отношение към тях, което може да натовари емоционално приемните родители. Тези предизвикателства възникват поради липсата на подкрепа и информация относно приемната грижа.
-
Какви са мотивите за приемане на дете?
-
Какви са предизвикателствата на приемната грижа?
Кви политиччески въпроси виждаш тук бе ,мила? И като те е трогнал клипа,макар че на мен ми е чудно как може да те трогне , продължавай да си се трогваш... Трогвай си се ,колкото искаш . Явно не можеш да разбереш колко е безсмислено и глупаво твоето овчедушие. Трогвай се,но недей да казваш на майките тука че се били дразнели . На същите тези майки дето са взели по едно- две деца като осиновители или приемни родители. Не заслужават такъв тон и език. Дори заслужават малко уважение, ама за теб не е задължително.
Само не разбрах в качеството си на каква изразяваш мнение. И как можеш да си сигурна в това което пишеш, ако не си го преживяла? Едно е да си го мислиш и представяш, друго е когато лично го преживееш. Така че да беше попитала приемните майки тук как са преживели раздялата с приемните си деца, сигурно щяха да ти отговорят. Всъщност аз не искам да ти казвам, нито мога да ти казвам какво да мислиш и чувстваш, щом си избрала да мислиш и чувстваш така. Само ще ти кажа ,че това, което си писала няма нищо общо с приемната грижа. Не стоят така нещата. Много е сложно и не мога с две изречения да ти обясня. Само ще ти кажа, че взимаш дете на приемна грижа когато и защото: