Breaking Bad - All Bad things must come to an end.

• 18 944
  • 722
  •   1
Отговори
# 525
Айде и тука, ножарка била. hahaha

На няколко пъти забелязвам в коментари от актьори за сериалите, в които играят, че зрителите твърде лесно забравят, че героите не разполагат със същия обем информация като зрителите. Верно твърде лесно.

Това и аз съм го срещала. И е точно така.

# 526
  • Ænima/Albuquerque
Скай реагира напълно логично за ситуацията - знае, че Уолт е закопчан, но в същото време е в къщата. Какво се е случило с Ханк? Изобщо не ѝ беше трудно да стигне сама до извода.

# 527
Чета коментарите и се чудя един и същ сериал ли гледаме .

Ужасно ми затъпяха последните 3 серии. Или аз имам големи очавания...
Спокойно можеха да направят целия финал в една серия.
Безобразно много загубено време в излишна драма и безкрайно глупави паузи Rolling Eyes .
Нито ми е напрегнато, нито дори заинтригувано.
Стана безкрайно предвидимо какво ше стане в следващите 5 мин.

Дано поне последната серия си заслужава.

# 528
  • Ænima/Albuquerque
Кажи ми, моля те, какво ще стане?

# 529
  • срещу двата комина :)))
ахахахах, и аз искам да знам  Wink

# 530
Кажи ми, моля те, какво ще стане?

Стана безкрайно предвидимо какво ше стане в следващите 5 мин.

Това конкретно.

Иначе, ако си спомняте, 5ти сезон започна с Уолт в едно заведение в пустинята, където беше с коса, съвсем сам и празнуваше 52-ят си РД. От тук има 2 изхода - или го залавят, той се опитва да избяга и го убиват.
Или започва бизнеса на ново.

Това са ми предположенията, но тъй като има още много варианти за финал (дано наистина да е впечатляващ!) все пак ще го догледам. И то защото остават още само 2 серии.

# 531
  • Ænima/Albuquerque
Ми те принципно, тва са вариантите, при това още от времето на Густаво.

# 532
Иначе, ако си спомняте, 5ти сезон започна с Уолт в едно заведение в пустинята, където беше с коса, съвсем сам и празнуваше 52-ят си РД. От тук има 2 изхода - или го залавят, той се опитва да избяга и го убиват.

Пък аз реших, че ще кажеш нещо, което не знаем  и ще ме спойлираш. Отдъхнах си!
Отивам да си набавя успокоителни за понеделник.

Why 'Breaking Bad' Is The Best Show Ever And Why That Matters.

# 533
  • Ænima/Albuquerque
Twenty three minutes into Episode 514, entitled ”Ozymandias” after a Shelley poem, Breaking Bad made television history.

Sometime around that first commercial break, Breaking Bad broke away from the pack and staked its claim to the title of television’s Best Show Ever.

The best moments of Ozymandias, directed by Rian Johnson..., are filled with nuance and bits of craftsmanship that can be appreciated on the second and third—and tenth—viewings.

Hell yeeeeeeah!

# 534

Пък аз реших, че ще кажеш нещо, което не знаем  и ще ме спойлираш. Отдъхнах си!
Отивам да си набавя успокоителни за понеделник.

Why 'Breaking Bad' Is The Best Show Ever And Why That Matters.

Не виждам наистина какво толкова се "притеснявате". Нито се случва нещо инересно, нито се развива действието с бързина, която те кара да натиснеш Пауза, да са си поемеш дъх. СКУКА  Mr. Green Mr. Green .

Определено вече не го смятам за Един от най-добрите сериали. Само защото го обозиха накрая Crossing Arms .
(явно още съм травмирана от потресаващо глупав финал на Prison Break)

# 535
  • Ænima/Albuquerque
Наистина не знам ти какво гледаш.

# 536
  • срещу двата комина :)))
ей, голяма забава тая вечер  Joy

# 537

Дда, нали и аз това казах  Crazy .

# 538
  • Ænima/Albuquerque

Мхм, а да не си объркала темата? Друго обяснение нямам, наистина.

Имаме си и рекорд.

# 539

Мхм, а да не си объркала темата? Друго обяснение нямам, наистина.

Добре, де. Кажи ми кой точно момент те накара да спреш да дишаш и наистина да си напрегната какво ще стане - беше ясно като бял ден, още от предишната серия, че ще затрелят Ханк. Сцената с бебето, дето Уолт уж отвлече, пък после заряза в някаква пожарна кола Shocked . Тъпо-тъпо... Може и да има някакъв смисъл всичко това, но така разточено в 5 епизода, си губи смисъла. Ако го бяха направили по-малко епизоди, но по-стегнати, с реално действие, щеше да е по-добре.

Общи условия

Активация на акаунт