Breaking Bad - All Bad things must come to an end.

• 18 931
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
Обожемой! Финалът ще е на моя РД... ще пия и ще плача. Laughing Laughing

# 556
Аз мисля, че за всички беди и проблеми е виновен единствено Джеси. А Уолт, в старанието си да го запази и да оправи кашите му, си навлече огромни проблеми.
Вината на Уолт е че всеки път му спасява задника.

# 557
 Joy Joy Joy Де'а тоя Джеси, даже не стоя мирно да го убият както трябва, пу!

Много ще ми липсват пейзажите, много...

# 558
  • Ænima/Albuquerque
Нда, той Джеси е виновен и че Уолт имаше рак, че искаше да почне да изкарва пари. И за Густаво е виновен! И за Майк! Изобщо за всичко.

Разсъхна ни се хубавата дискусия.  Tired

# 559
И за глобалното затопляне...

# 560
  • Ænima/Albuquerque
Свръх популацията в Индия.

# 561
Ах, като каза Густаво, се сетих за брилянтната работа на Президента. Така го беше изпипал, че не можах да поскърбя, щото се кефех на черепа му.  Mr. Green Знам, че съм го споменавала, ма да разнообразим малко, аман от Уолт и Джеси.

И за глобалното затопляне...

Много ясно, с тия отровни изпарения, а? А? Naughty

ПП Ей!  hahaha

# 562
ПП И детайлите, разбира се!

Като говорим за тях, я вижте старите панталони на Уолт, онези, летящите във въздуха, къде се появиха.

И част от поемата: "two vast and trunkless legs" that "stand in the desert," and "near them, on the sand, / Half sunk, a shattered visage lies."

А? А?!

От тук е, не е мое откритие.

Аз още скърбя за Густаво. Истинска наслада ми доставяше играта му. А една от най-любимите ми сцени е пътят му към ешафода. Из-пи-па-на до съвършенство.

# 563
Да, разкошен беше.

Чудех се какви са тия гащи, мда.

# 564
  • Ænima/Albuquerque
Ма, брат, тва го пишеше и във Форбската статия, толкоз си я чела начи!  Crossing Arms
It all makes sense now! Поемата най-вече!

И това

Nothing beside remains. Round the decay
Of that colossal wreck, boundless and bare
The lone and level sands stretch far away.

Бррр, Винс, изроде!

# 565
Аз мисля, че за всички беди и проблеми е виновен единствено Джеси. А Уолт, в старанието си да го запази и да оправи кашите му, си навлече огромни проблеми.
Вината на Уолт е че всеки път му спасява задника.
Право в десятката. Изгледайте си сериала непредубедено отначало и ще видите, че е точно така.

# 566
Ма, брат, тва го пишеше и във Форбската статия, толкоз си я чела начи!  Crossing Arms

И за панталоните? Скюзми.

# 567
 hahaha Добре, де, не е редно да се смеем в тази тема, де. Де!

# 568
  • Ænima/Albuquerque
Добре, разбрахме се - Джеси е виновен за всичко, а Уолт винаги се стараеше да оправи нещата. Сега по-спокойни ли сте?

Ма, брат, тва го пишеше и във Форбската статия, толкоз си я чела начи!  Crossing Arms

И за панталоните? Скюзми.

Ами аз откъде го знам преди твойта статия? Не е възможно да знам нещо преди тебе!  hahaha

hahaha Добре, де, не е редно да се смеем в тази тема, де. Де!

Изобщо не е редно. Има поне 1,347 теми, в които би било по-подходящо.

# 569
Ама как бе, аз такъв смях, както тук през изминалите два дни, не бях се смяла скоро.

Лош Джеси, лошо куче!

Общи условия

Активация на акаунт