Благодаря за статиите, довечера ще ги прочета
аз да си призная вярвам в прераждането и даже съм сигурна, че ще се преродя в куче
От друга страна вярвам и в Ада и Рая, което как хем ще съм в Ада, хем ще скитам по някоя улица като бездомно куче не знам
вкарах ли ви в размисли 
Захариева, много тъжно ми стана
не мога да си представя какво си изживяла. Как е сега Момчи
иначе според мен трябва да кажете на полицията, недай си боже някое дете да не се оттърве
А, сега прочетох - браво на него 
Миланова, ще се справиш
Муки, и мойта майка беше ходила на някакъв ходжа посредата на годината, който и беше казал, че ако не спре да пуши до края на годината ще умре от рак на гърлото

И аз няма да му купувам нищо на Анди
харесах си едни дървени кубчета, дето влизат едно в друго - 10 на брой, едните с цветове, други с цифри, трети с животни и такива различна големина, много зарибени
триколка нямаме също
май ще има подаръци 
Тефи, честито ви гол пищов - за 3 дни ще е пушка

Иначе де да ги знам как са, уж са по-добре, ама докога лиии

Тръгваме да търсим една улица,аз не я знам,питам го-знаеш ли я,той вика:спокойно,ще я намерим.И тръгваме,обикаляме,обикаляме,и така 40 минути се въртим като гламави,щото от пуста мъжка гордост той не може да попита някой къде се намира.Накрая се развиках,та спря да пита един човек и набързо я намерихме.Много са странни тия мъже,сякаш падение някакво е да питаш за помощ.

на Ангел на Бореборе
и наистина като го понапече слънчо и се активизират, привечер и сутрин му е спокойно личицето..Но за сега не съм го къпала по споменатия начин....
След консултацията с хематолог, вече започна да си яде и да наваксва в развитието си! И се чудя как така това педи не ѝ направи впечатление че детето не качва!?!?!? Аз обърнах специално внимание на това и пак без реззултат! Не само че не качваше,а и слабееше,а педи ми вика, няма нищо,тя много мърда и е много едра,нека да поотслабне
Не знам дали ме разбрахте,но съм много изнервена и мисълта ми е доста разпиляна...