Ох, извинявай, ама не мога да се сдържа

Ще ти пиша на ЛС 
В рамките на поста ти има един бутон "редактирай" 
Не знам, като решим да се женим някой слънчев ден с ММ ще откача, ще ми писне и ще оставя някой друг да се оправя
Затова и нищо не мисля отрано, на празници обикновено решавам какво ще се прави най-рано от предния ден
Сигурно и понеже много се колебая, какво не ми е наред
Нещо ми е сбъркана зодията, но нали съм на границата почти на рак и лъв, малко по рачешки - едно напред, две назад, ужас
За РД на Китито не искам някаква малка сватба, нито дандании, може би бебешко парти, не знам, успокоявам се, че има предостатъчно време да го мисля 

Шегувам се, всичко ще е наред, разбира се 

утре живот и здраве катуна поема! Събота сме на сватба на плажа, а в неделя поемаме на север... чак до Шабла
И там до 28-ми когато ще се пробваме за Спирита и любимата ми Села Сю
! Бих се радвала да се запозная с някоя морска мама, ама предвид горното ( с организацията) мога да разчитам само на импровизация 

... След днешната консултация 9.220 кг. 78 см. Не качва по много, ама той наистина не се спира (че и аз покрай него, ама не е като да съм заслабнала) вече минава 2-3 метра ходейки у нас, ама навън не смея да го пусна, че и той все бърза
! Иначе си играе сам, ама ако не ме вижда и след първоначално недоволство, демонстрирано с рев и ... Не казва Мама, ама все си намира начин да ме извика
Ама и Ферито била поетеса - я колко скрити лимонки в темичката
. Дано повлечете крак....

. Ако се организираш правилно, ще видиш, че не е кой знае какво. Имам един куп съвети, но като му дойде времето, ако искаш ще ти дам. И моите момчета са породени, но тогава не четях форума, не се замислях много-много, нещата ставаха спонтанно и му намерих лесното. Още повече, че нито един ден не съм ги оставяла на някой да ги гледа, нито пък някой е идвал да ми помага вкъщи - по-лесно ми е да се оправя сама, отколкото да създам организация за нещо друго.
. Но когато ми се наложи да обикалям Венеция в кръг(естествено не хубавата част) половин ден и един град Монтаняна (и то около хубавата част), или нещо подобно още толкова, пък ме чакаха още 2000км. път, само защото не свалил картата на Италия на телефона, защото е ербап (пък знае, че в Италия без Джи Пи Ес си загинал) исках да го убия. И това при две пътувания
.
Утре пак съм накъдрила една програма, през 2 часа
Да са много здрави, щастливи и гордост на мама и тати!
Чакаме снимки после! А Неско ще е рожденик точно след един месец! 
ММ казва, че ме псувал ...
Иначе ръси някакви "ня-ня", "ба-ба", "те-те", "ля-ля", от къде ги мисли не знам!

И сега както по цял ден покрай него се плямпа на английски от него очаквам или да проговори доста късно или да почне да приказва на англ, за голям ужас на бабите 
нито прави боц, нито показва на колко ще стане да речем.