Месечинке, и аз съм на държавна кухня, даже на две съм ходила и няма купони за събота и неделя, 1.5 лв. струва на ден

Рошке, нали знаеш, че хомеопатията лекува не само физическите, но и емоционалните дискомфорти

Браво на бабата
. Нашият РД мина основно в парка - големите пихме бира, малките играха, малко снимки, после хапнахме в къщи и това беше. Тортата няма да я показвам, направих я с голямо желание, но беше пълен провал
.
.
!
Първо се замислих за пластмасата, нали преди я обсъждахме 

И аз съм в такъв период, всичко и всички ми дразнят. Нали знаеш какво да пиеш в такива случаи 

Като видях как стана и се отказах и мъфини да правя,накрая пратих ММ до сладкарницата и сега се чудя от какъв зор си го причиних това 
какво се очакваше от него да направи с нея не знам.Накрая ме питат що ревял като ги видел,много ясно по често вижда продавачката в магазина. 
Специално да благодаря на Изабела на Вивиен и на Еличка на Захариева, страхотни подаръци получихме и от двете

Съвсем наблизо ми е, че и всеки ден, голям кеф. Значи ще започна да му давам основното на обяд, то е към 300 гр като го гледам на око, а супата със сухар за вечеря, той и без това цока за приспиване.

То е велико тикане,побутване......аз ли го научих така,че всичко мога,че съм куче и все сама се оправям......
Вчера говорихме да ми се включва за отбиването-аз да кърмя вечер,да го оставям и той да приспива без да се намесвам. БА! Само като му го съобщих и накриви джуката.Много му е лесно да не положи минимално усилие за децата.Калина и тя реве,ама реве по нощите....нашия си спи ли,на заспал ли се прави. Е,кавам ви ще гръмна!
Навършвам 27

Ми то така се живеело много добре

И колажа е много готин, благодарим!