на Ивета, Преси, Денислав и Маги 
Муки

Сами и Ули добре са го казали.
И моят мъж е от тези, които не се сещат и като му кажа го прави. Понякога се прави на разсеян или мрънка, или почват някакви оправдания. Тази вечер му казах да нахрани малкия, докато готвя и веднага изтърси- ми той при мене няма да иска да яде, ти го нахрани
, сопнах му се и се нахраинха Отчет от консултацията- пак сме си 10200, но сме мръднали с 2 сантиметра и вече сме 79см.
. Питах за ваксината на 13 м. за морбили и лекарката каза, че досега не е имала случай някое бебе да я приеме тежко. И след като е понесъл предишните леко изобщо да не се притеснявам. Тази на 12 м. я отложихме и ще е след ваксината на 13м. Да пие Туя деня преди и деня след ваксината и туй то. До месец според нея щял да проходи 
Поръчах торта за РД на Борко от Крамер, но не е детска
. Ще се съберем само със свеки, брат му на ММ, баща ми и кумът . Изобщо няма да приготвям тежки маси, просто ще ги поканя на обяд вкъщи Хубави почивни дни
). Всяка вечер прави салата, готви, чисти, пуска пералня, простира. Още повече, че не пие алкохол и не е от тези, които сядат с ракийката и въртят около масата. Даже скоро имаше една случка на село на РД на свекъра - ММ и свекито правят салата, слагат масата, а там е и зълва ми, ама тя седи на един стол и гледа телевизия, пък аз се занимавам с малкия. И една гостенка се обръща към свекито: "Ама какви деца имаш, бе жена, момчето прави салата, а момичето си почива!?" Пък свекърва ми: "Ми май сме ги объркали наистина ... " 

След като премислиш всички плюсове и минуси, ще знаеш отговора
Честит рожден ден и на Кити - да е жива и здрава, много да радва мама и тати

Яде кисело мляко с бисквити