Рождени дни започват да се нижат и АВГУСТинчета все по-пъргаво се движат

• 27 405
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
Коралчеееееееее, честит рожденник  Hug Hug да е жив и здрав  Hug
Самиии, кво ти е бе  Hug иначе и ние Анди след рд-то сигурно пак ще го стрижем  Whistling
Белверде, наистина са страхотни нещата, аз въобще няма да украсявам нищо  Blush даже и тортата ще ни е много изчистена  Blush
Марли, как сте  Hug

# 571
Привет, банда,  Hug

Честит рожден ден първо на всички, които евентуално съм пропуснала   bouquet Hug Heart Eyes , щото и във Фейса ми се брои  Grinning Да са здрави, щастливи и спокойни дечицата ви  Hug

Нямам време да стигна до компа  Crazy Изпратих нашите със ситните в парка и сядам с кафето на спокойствие да ви нагледам. Уф, отвикнала съм от народ и нещо давам заето вече. После ще ми липсва, много ясно  Blush

Марли, много съжалявам, че пак сте болни, бързо да минава пожелавам, как сте сега?  Hug

Мери Джейн, курешки казваш  Joy

Елсънче, и вие ли  Confused  Hug

Васето, как сте?  Hug

Луничке, вие? Започна ли да спи по-спокойно?  Hug

Ммм, Белверде, страхотни приготовления и красоти, както винаги  Hug

Бютифъл, ей ме на  Hug Покажи роклите, де, ние ще изберем вместо теб  Joy

Дафи, Камелия още яде нощем, да, по един или по два пъти, зависи кога и какво е била вечерята й  Crazy

Сами, за какво си се засегнала?  Hug Не съм прочела нещо да е имало, уж чета внимателно  Thinking

Моник, сега ще те изклюкаря на админ да ти наложат бан за непозволена реклама  Twisted Evil  hahaha

Ние утре сутрин тръгваме за морето, само дето ММ не пристигал на обяд, както досега ми говореше, а в полунощ и се оплеска цялата организация сега, ама нищо.  Simple Smile Не зная дали ще мога да ви следя, така че пожелавам на всички предстоящи рожденици и кръщелници весели празници  Hug Hug Hug За бургаската среща ще поддръжам връзка с Кашпито и ще видим дали ще се организираме  Hug
Днес трябва да скокна до ДМ за пюрета. И да се оплача, че пюретата на Хип, в общи линии, само цената им същата като в Германия. Ама качеството нещо са го позабравили  Close Дуетите с нож да ги режеш тук, малко са се оляли с ориза и царевицата  Close
Стискайте палци да вземе Камеля поданство и ЕГН днес, надявам се да сме попаднали на по-разбрана служителка  Rolling Eyes

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 10:03 от Блонди

# 572
Попи,  Laughing. Същата скица е.

Сами, какво ти е? Аз помислих, че си по разходки и за това не ти остава време да пишеш.

Коралчеееее, Честит Рожден Ден на малкия бонбон  newsm38    Gift  ura

Малееее, Белверде, големи красоти!

Айде, чао засега, че отивам на шопинг  Mr. Green

# 573
Добър ден и от мен!
Честит първи рожден ден на Коралчо!Да е много здрав,засмян и от хиляди детски игри завладян  Hug Hug Hug
Блонди,айде стискаме палци Кам да стане официално вече Бг дама Simple Smile
Майката на Самуил  Hug Hug Hug Hug Hug

Болните,как сте днес  Hug Hug Hug

Дафи,Рош задължително става поне веднъж да яде,но са рядко тези случай.Почти винаги се буди 2 пъти  Crazy
  И сега ще мрънкам
Скрит текст:
Много съм изнервена!Тресе ме нервна система ли,хормон ли,що ли не знам,но всички ме дразнят-мъж,баби,дядовци,сестри братя и сие  Shocked Капе ми косата,Рош ме скубе докато заспива....Не издържам.....вчера за малко да се разрева от нищото...направо не знам какво ми става...искам да избягам в гората,сред тишина и да няма никой...нямам желание за нищо...нищо не ми доставя удоволствие.....посъветвайте ме,как да се справя  newsm78

# 574
Честит рожден ден на рождениците днес!  bdbaloni

Ами аз нали се похвалих, че през деня е ангелче и ... тази сутрин пищя 10 минути докато се опитах да го сложа в количката  ooooh!, явно недоспиването и умората в съчетание с растящите зъби и вероятно криза на растежа, ме правят супер изнервена. Хич не обичам да се оплаквам, ама да си кажа, че да ми мине. Имам нужда от почивка.

Освен това май вече преминаваме на един дневен сън.

Дафи, за хапването през нощта минимум 2-3 пъти, а сега на всеки 2 часа  Crazy

Блонди, стискам палци да мине безпроблемно срещата ти с българските институции.

СамиМами браво на Самито  Heart Eyes

Мама на Рош, и аз така  Hug, ще ни мине

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 13:08 от луничка*

# 575
  • Варна
Честито на днешните рожденици   bouquet
Роши,
може да основем партия Laughing Шегичка, да знаеш, че не си сама Hug Не знам какво да те посъветвам, и аз още не съм открила ключа... Ще мине, трябва да мине.
Сами,
 Hug
Бориславче от вчера е на кухня. Ами харесва му. Честно казано и на мен ми харесва даже, Койчева е права, вкусно е. Дано няма издънки от хигиенично и друго естество и все така да си хапва с апетит.

# 576
Месечинке, ако не беше кухнята Ина сигурно още щеше да яде по 80-100гр.  Mr. Green Още от първия път изяде всичко, а онзи ден на обед наведнъж си изяде супата и основното  #Crazy И гледаше към десертчето  Mr. Green И на мен ми харесва как готвят, много е вкусно.
Борко как се справя с едрите парчета, нали и при вас не е пасирано?

# 577
  • Варна
Пасирано е доста ситно, аз мисля още известно време да му вземам I група, нищо че е почти на годинка. Вчера супата беше с по-едри парчета фиде, по около сантиметър и я минах с пасатора, основното обаче си е пюре. Днес имаше  миниатюрни късчета пилешко, които си изяде без гък да каже. Аз гледам да  не му давам цялото основно, че да суче след това, днес обаче му беше много вкусно и си изяде почти цялото пюре. Оставих го в столчето му съвсем за малко, докато погледна нещо на компютъра, след малко се обръщам - той спи Joy Мале, щях да припадна, занесох го на леглото му, изобщо не се събуди. Тъкмо го завивам и ме лъхна миризма на пълен памперс. ПРеобух го - пак не се събуди Crazy Така и не си дояде, явно го е заситила манджата Embarassed

# 578
Леле, Месечинка, това, което описваш, ми се струва невъзможно направо Simple Smile Маймунката да заспи вкъщи и да не е на гърда  Crazy пу-пу-пу на Борко. 
Рош, луничка, кофти е, ама освен по мюнхаузеновски сами за косата и издърпване, май няма друг начин. На мен ми помагат книгите. Чета, докато маймунката спи, не ме интересува оправено ли е, сготвено ли е, измито ли е. Ако успея докато е буден, добре, ако не, пак добре. Да видиш като си почета приятна книжка колко по-хубаво се чувствам.

# 579
Оставих го в столчето му съвсем за малко, докато погледна нещо на компютъра, след малко се обръщам - той спи Joy
Joy
Ина чак сега наддаде 500гр., от 6-тия месец до 11-тия месец беше качила общо 200гр., и сега изведнъж 500  #Crazy
Тук пък са разделени на 2 групи, 1 група е до 1.5г. Може би за това не е пасирано, а настъргано  newsm78 А фидетата са си направо цели и много майки се оплакват, че трябва да пасират. Това наистина не е дообмислено, защото ако до 10м. бебето е било на гладко пасирано и изведнъж да му дадеш цяло фиде и едро настъргано няма как да стане  Crazy

# 580
  • София
ето ме сколасах.... да честитя първо рождения ден на Криси на Коралче, да расте здраво и многоооо щастливо детенце. аз понеже не чета редовно  Embarassed та не съм много в час, ама вие за постоянно ли в Хърватска /мисля беше/?

едното дете е на бабин дом, другото сега заспа /май определено ще пропускаме вече сутрешния сън/, и сега е време за мен. Чакам обаждане от шефката да проведем РАЗГОВОРА, че смятам да остана още една година вкъщи. Определено ми се е свило под лъжичкката, дано се разберем с добро  Mr. Green

Белверде, нямаше как да не се върна да видя красотите ти....  Hug Ужасно красиви са и сега разбирам защо започна подготовката от рано. То са едни детайли.... пу пу. А сапуна къде го намери?

Блонди аз изтървах срещата, като се върнете от морето веднага ли си заминавате? Успех с институциите

Кухня сега пробвам Вълшебник, минахме през хер бебе, ще пробвам и мама люси. Брани си ги яде ама той не е критерий щото е лакомо прасенце и всичко яде  Laughing

някой питаше за нощното будене и ядене - все още се буди по веднъж, ама установих че се засища и само със 120 мл мляко, та поне го намалих, че съвсем ще се освини ако яде и нощно време по 200 мл. Вече се буди и по късно, от няколко сутрини чак към 5 и нещо, а не както доскоро твърдо в 3.

За "разхлабването" което споменах явно наистина е признак за зъбоникнене, щото си имаме още 2 зъбчета. Той ги вади по двойки  #Crazy, но освен много акане и леко подсичане няма други екстри.

Сами браво на детето и за морето и за формичките. Нашия бъзльо го беше страх в морето ама то на Обзор си имаше вълнички и предполагам затова. А вие като едни истински гларуси морето ви е в кръвта  Hug

Попи не знаех за смектата. Колко малки деца? 3-4 год.пак ли не става? да си призная съм давала  ooooh!

Марли, Муки да се оправят малчовците

е толкоз, засега

Месечинка, Мама на рош Hug, нали знаете заебин  hahaha

П.С
коя е ули? с тия променени аватари ...или пък е нова мама

# 581
  • Варна
Хммм, как да не се дава Смекта на деца, в листовката има дозировка и начин на приемане при кърмачета/деца под годинката Confused
Елвирка,
Ули е Иглуб Simple Smile
Ули,
ми то и за Борко е невъзможно, аз затова изобщо не съм допускала, че може да е заспал. Умълча се по едно време, но си мислех, че се е заиграл нещо Embarassed

# 582
Честит рожден ден на сладкото, синеоко Коралче! Да е жив, здрав, весел и игрив!  nbirthday
Блонди, благодаря! Hug Ами, като че ли вече нищо му няма.  newsm78 Ама нито на лекар съм го водила, нито баща ми съм питала - на самолечение сме, сополите намаляха, даже направо са си почти изчезнали. Най-много още един-два дни и е бомба!  Peace Ама това са ползите от каляването ...  Rolling Eyes Дано сърненцето стане вече БГ гражданка - то файда йог, ама все пак!  Peace
Самчо, бързо да споделяш какво е станало!  Hug
Рош, що така се психираш, бе жена?!  Hug Аз затова най-обичам моментите, в които съм сама!  Peace И като Ули по-често пия Заебин за шетането и си гледам кефа ...  hahaha
Дафи, Несито май е едно от малкото кърмени бебета, които спят по 9-10 часа без да се будят, плюс 1-2 съня през деня ... Май не мога да дам съвет!  Rolling Eyes
Месечинка, аз му давам цялото основно и пак суче след това!  #Crazy Браво на Борко! Моето чудо също много харесва кухнята, а на моите манджи и на купешките все се назландисва.  Peace

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 14:08 от Vaseto29

# 583
А,привет  Hug

По друго се диша като са добре децата.Явор още точи сополяци,но гледам да не го мисля.Хубавото е че много киха и ги изкарва.Днес така яката се изкиха и му се проточиха до стъпалата!  Shocked Честна пионерска!!!  Нямах кърпа под ръка и като ги грабнах с ръката,че и навън бяхме и докато спра да извадя кърпите си ги стисках безценните сополи  Joy

Рошле,винаги когато ти е гадно се сети за мен  Crazy В каква екзотика живея и с какво ми се налага да се сблъсквам всеки ден ... сигурна съм че ще се почувстваш по-добре. Докараха ме до там че да му купя сандали и да му давам зор да ходи защото постоянните сравнения с на-еди-кой-си-детето ме докарват до лудост. Crazy При онзиденшния ни скандал казах в прав текст на свеката да не ме занимава със себе си и щом иска да се сърди ,да се бурсучи и да подминава без да каже като зрял човек какво не й отърва,да си се сърди.Очевадно ми е че аз съм им изконния проблем.Взех им безценния син и дори представете си в по-голямата част от съвместния ни живот с него се разбираме и се обичаме  Laughing следователно и се слушаме  ooooh!
Когато съм долу с децата ги подминават,а като ме няма чак горе ги чувам как се лигавят.
Та така.....всеки път като помислиш да се подтискаш се сети за мен    Hug А аз ако бях на теб щях да излизам и да не се прибирам по цял ден ,да не говорим че си имаш и морееееее  Heart Eyes

Толкова от мен за днес......чакат ме осрани бодита за пране,че нали си имам "новородено"  Crazy

Много съм проста  Embarassed

Честит празник КОРАЛЧЕТА!!!! Да е здрав Криси и да е късметлия в живота! Весел празник!   bouquet

Последна редакция: вт, 06 авг 2013, 14:47 от Муки

# 584
Привет Simple Smile)) от една горда майка на едногодишен палавник! Simple Smile))

Много ви благодаря за пожеланията, толкова сте мили Simple Smile)) А аз искам да му пожелая да бъде добър и най-вече щастлив, а в какво ще се изразява щастието за него - той ще си открие сам, но му го пожелавам с цялото си сърце Simple Smile)

Днес по случай рожденния му ден го заведох в археологическия музей  Joy шегувам се, аз верно го заведох, но не по този случай, на мен ми се ходеше, а той трябваше да е заспал и когато влязох в музея спеше, ама 2 минути по-късно се събуди и го разглеждахме заедно Simple Smile)) взехме му и тортата, хората доста са се постарали с нея - написали са Чесtиt ама карай де, много симпатично изглежда, всичко останало от надписа са го направили Simple Smile Следобед ще ходя за свещичка, балони и каквото друго ми хрумне, че..... може да сме само тримата, но ще е празнично за 10тима Simple Smile))

иначе като подаръци, тази вечер ще му го избираме, вече има два подаръка - един от баба и дядо, който е скакалец за яздене, но опаковката на скакалеца се котира повече от самата играчка, а другото е е една калинка на чико, като я натиснеш пали мотора нанякъде и свири пее и разни топчета дрънчат - засега му е интересна, но не твърде много Simple Smile та тя си е лично от мен, ще видим довечера с баща му какво ще изберем Simple Smile

Рошич, разбирам те мила, не знам какво да те посъветвам - какво обичаш да правиш преди да се роди малкия? достави си малко от това любимо нещо. Ако трябва остави малчо малко при вашите - за един уикенд и отидете с мъжа ти някъде само двамата ... Simple Smile И аз имам периоди, в които ми е тъжно и гадно, но при мен това значи недоспиване и липса на сладолед или шоколад - като си поспя няколко часа и си хапна малко любим шоколад ми минава Simple Smile за косата и аз съм така, и мен ме скубе дребния като за световно - и се подстригах, ще ме видите снимките от рдто Simple Smile)))

елвирка, малко живот и за теб само с 1 дете ехеее Simple Smile ние сме за кратко до началото на октомври, въпреки че аз бих поостанала и до декември, но не ме питат Simple Smile) успех с разговора с шефката Simple Smile

ще ставам, че вече ме зове Simple Smile))

Общи условия

Активация на акаунт