Рождени дни започват да се нижат и АВГУСТинчета все по-пъргаво се движат

• 27 404
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
 Влизам да изкажа ОГРОМНИ благодарности за прекрасния подарък от ПЕЙПЪРЧЕТО и КИТИ, който получихме днес. Но какво мислите, не само Петьо е облагодетелстван с подарък, но и бебето, което живот и здраве чакаме и за него има подарък. Много, много ви благодарим, подаръкът е страхотен, като го снимам с него и с книжката ще кача снимки, останах приятно изненадана от втората част на подаръка, много ви благодарим.  Hug Heart Eyes

# 556
Честит рожден ден на Петьо и Сашко !!!! Желая им да са много здравички и да растат щастливи !

При нас в лазарета положението е по-розово,но докато порозовее не сме спали и съм свалила 3 кг. /от "многото" дето ги имам/ .

Виждам че и при други сополите са на дневен ред......Яворовите се сгъстиха,но продължаваме само с физиологичен и стеримар.Нищо друго не пръскам и капя. Водим ги на лекар колкото да видим как са,да не изтървем нещо съществено и си продължаваме с минимално лекарства за него и никакви за кака му.

За първи път пожелах и то гласно да отидем някъде само с мъж ми.

Радвам ви се много покрай еуфориите ви за рожденни дни и кръщенета,а на мен ми е едно минорно по ред причини. Първо че се изтощих зверски покрай тия болести и второ че не искам да празнувам с тия хора.Искахме а и имаме нужда да сме си само 4-мата,така го мислихме и само като си представя че ще има сърдити и ще трябва да давам обяснения ми призлява.

Отново  не съм ви чела....и ви оставям че не съм се поглеждала от 4 дни  Sad

П.П.  Кашпичка, тези капки са подобни на онези които д-р Михайлов прокламира с клеевата тинктура. Прополиса да не е същото като т-рата.....не съм запозната. Само че в неговата рецепта са 10мл.+ 5к-ки за деца. Отделно прополиса и клеевата може да се пият разтворени във вода за имунитет.

# 557
Честито на всички рожденници които пропуснах, да са живи и здрави
Ани Захаф за съжаление не мога да ти помогна в момента, по принцип я има ваксината, слагахме я на пилето, но не мога да питам в момента понеже не съм в Германия, септември се прибирам. Всъщност мога да накара някой да пита и ще ти пиша Hug

# 558
Еее, Белверде, браво, евала  Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes
Калка, хихи, малък маймун  Heart Eyes Hug
Аз пък да ви кажа, че днес ММ ми купи две страхотни рокли и сега се чудя с коя да съм в събота  Joy луда работа, тревогите на една майка  Joy Joy
Блонди, де си, как си  Hug
Тефи, и ти на отчет  Hug

# 559
Хелоуу  #Silly
Като чета колко сте се ентусиазирали покрай подготовка на РД, кръщенета, направо ви завиждам. Аз до никъде не съм, само нерви и пак нерви. Кръщенето ни е след няма и 2 седмици, а освен запазен час в църквата нищо друго не е готово  Sad Както и да е, няма да мрънкам сега  Laughing

Белверде, съжалявам за случилото се, само недей да се обвиняваш, страхотна майка си. Малчовците са на такава възраст, че няма как да ги опазим, колкото и да се опитваме. По-сериозните удари на Ина са били точно когато съм била до нея. За секунди стават тези неща, не винаги можеш да ги предвидиш.

Кашпи, ако живеех на морето сигурно и аз нямаше да ходя на плаж. Обожавам морето, но просто така да си го гледам. Като ходим на море ходя на плаж само защото така трябва, нали все пак сме на море  Mr. Green И повече от 2 часа не мога да изкарам.

Бюти, пред много сериозна дилема си изправена  Mr. Green

Ние май ще приключваме с кърменето, трети ден не иска да суче. Сучеше само ако я разхождам из стаите, но днес я оставих, като не иска, не иска. Сякаш вече ми се иска да се отбие, нямам сили и нерви да се боря за още, а и 1 година не е никак малко. Само не знам като се напълня какво ще правя, с помпата нищо не става  Confused

Вашите бебета ядат ли още нощем? Ина започна по 2 пъти да яде  #Crazy Не знам как ще се отказваме от това нощно хранене, имам чувството, че ще дойде време да тръгна на работа и тя още ще се буди. Е тогава вече не знам какво ще правя, както ставам в 5:30 за работа  ooooh!

Всички дечица да оздравяват бързо и да няма повече болни  Hug

# 560
  • Варна
Dafi,
на Борислав 2 пъти му е минимумът Whistling И това е от край време, имаше един много кратък период, в който спеше по цели нощи, но като казвам кратък имам предвид седмица максимум Crazy Идея си нямам как и кога ще се откаже.

# 561
 newsm59 nbirthday newsm67 newsm38 Tada  ura    Честит рожден ден на Сашето и на Петьо да са много здрави и щастливи

Белверде много са красиви нещицата за кръщенето, много си се постарала, уникални са браво

Лино  Hug ще съм благодарна ако можеш да ми дадеш малко инфо   Hug  bouquet може и на лични

# 562
  • София
прочетох само последната страничка  Embarassed от утре за няколко дни ще съм само с бебето - пардон малкия голям мъж  Wink и ще бъда по-редовна

поздравявам всички прекрасни рожденници от 01.08 насам  Hug

# 563
  • By the sea
Честит рожден ден на двамата малки мъже днес! Всичко най-най хубаво на тях и на техните мами и татковци! nbirthday Tada
Миланова, мнооого се радвам, че ви е харесал  Blush Hug Hug Hug
Белверде, ще кажа само едно голямо УАУ Shocked Страхотни неща, много си се постарала, наистина Party Heart Eyes
Тайре, мерси Hug и на нас ни беше много приятно Hug Hug
Бют, страхотни морски емоции си насъбрала еххххх Flutter Понякога като се видим с приятели от вътрешността на страната, които идват тук и по ентусиазма им си припомням какво богатство си имаме под носа Simple Smile Нали помниш какво остави на Моста Wink Пак ще се върнеш скоро Hug
Дафи, не се притеснявай изобщо Hug И нашата дата ей я къде е в събота, също нищо освен час за църквата нямаме Mr. Green , до тогава ще гледам да си набавя едно-друго, както, когато...здраве да е!  Hug
Сега ако ви кажа, че имам адска мускулна треска няма да излъжа, едва се довлякох до леглото Whistling  Биби, Сашони и семейство са прекрасни, благодаря на форума, съдбата и лятната почивка, които ме срещат с такива хубави хора Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 564
Честит първи рожден ден на Сашето и Петьо!Слънчево детство им желая!
ВикТанДея,като описваш Дейката какви ги върши,все едно за Бейбито говориш,същичкия  Mr. GreenСутрин става преди мен и започва да крещи Татееее, успее ли да слезе от леглото и в тръст до стаята на брат си и започва да го тупа и да вика Бат,Бат.Както ви казах,ако някой има небагоразумието да пусне водата в банята и той начаса се е вмъкнал там и вика за баня.Изправя се като се хваща за гащите на брат му и съответно му ги събува,непрекъснато му вадя от устата лего-гуми,хапе количките и им сваля гумите.Когато седнем да се храним и започва най-големия цирк,започва да сочи с пръст и да вика това,това,не не това Laughing и да удря по масата.Вече ме е срам да излизам с други майки,разплаква другите деца с крясъци.
Моите също са болни,сополиви и криви.
Фери,Хидрасека  потиска загубата на вода от червата и не се дава веднъж,смекта не се дава на малки деца.
Марли, Муки съчувствам ви Hug
Като казахте диети,аз се ооитвам да се науча да правя мъфини,искам да направя за рожденния ден с някакъв лек крем отгоре,не маслен.Някой да знае такава рецепта?

# 565
  • София
Привет момичета  Hug
Честит рожден ден на Сашко и Петьо Да са живи и здрави и много да радват мама и тати  Hug  nbirthday newsm38 newsm38
Аз се опитвам да ви следя редовно,но нещо не ми се получава напоследък  ooooh! Емма все иска нещо и щом види лаптопа и се опитва да го докопа  Mr. Green На морето пролази и сега царството ми свърши да я остава някъде и да си остане там  Joy Братовчедка й проходи вече,Емма още се ослушва  hahaha Не иска да се пусне,ама когато тогава.Иначе като си мисли,че я държа се справя с по няколко крачки,но като се усети,че съм я пуснала и пада като талпичка  hahaha
Белверде страхотни неща си направила Simple Smile
Иначе относно паданията,Емма се отчете вече с няколко "добри" постижения  ooooh! Единия път точно преди морето реши,че ще ми пуска ръката и се удари първо в стената и веднага след това буквално се размаза на земята  Crossing Arms Сега ми е чак леко смешно как падна,понеже нищо й няма,ама тогава ми идеше да ревна като се разписка тя насред заведението където бяхме седнали  Whistling Ама деца са,ще падат...

# 566
Добрютрууу,
Дафи, нощем суче ли Ина? Денем е горещо и разсейващо, може затова да  не иска. Иначе нали знаеш, герданчета, шалчета по теб, да й привличат вниманието. Иначе пробвай на ръка да се изцеждаш, ако се отбива изцеждането е само до облекчаване, не до изпразване на гърдата.

Попи, какъв лек крем си представяш? Аз харесвам много тези с крема сирене, там също се слага масло обаче, но са далеч от маслен крем. Иначе мъфините са лесна работа, какви искаш да направиш? Морковената торта, която правих аз, би станала чудесна и като мъфини, ако искаш ще ти напиша рецептата, всъщност е подобна на тази, за да се ориентираш.

Искрено се надявам всички болни дечица да са по-добре.

# 567
Ули, нощем си суче, защото е сънена. Преди да заспи пробвам с разни неща да и отвличам вниманието, на предишната стачка това свърши работа, но сега категорично отказва. А за изцеждането на ръка абсурд да успея, никога не съм можела на ръка. Но гърдите ми не се пълнят много, веднъж е достатъчно (нощем) да суче и цял ден съм си добре. Надявам се, че така постепенно ще спре.

Тайра, Емма поне ходи като я държиш за ръчичка, а Ина и за двете ръчички да я хвана, тя подгъва краката и сяда  Mr. Green Никакво намерение няма  Crazy

# 568
  • До морето
Здравейте  Simple Smile

Аз се позагубих последно време, ама ми беше докривяло малко и понеже не съм фен на тежките изказвания "Повече няма да пиша тук", реших да се скатая докато ми мине  Rolling Eyes

Честит Рожден Ден на Ари, Вели, Ивайла, Ева, Стефан, Шушко, Теодор, Ками, Брани, Тея, Борис, Георги, Теа, Тиара, Сашко, Ванеса, Теди и Санди, Еджи, Сашко, Петьо, Теодор и Криско! Да са живи и здрави, да радват мама и татко, да са палави, усмихнати и много щастливи! Извинявайте, че на патерижа, на който можах честитих във ФБ!

newsm59 nbirthday newsm67 newsm59 nbirthday newsm67

Набързо да кажа, че отивам да купувам украси (аз съм с 2 леви и понеже не мога да направя такива чудеса като Белверде, ходя и купувам).

Марли и Муки, дано сте затворили лазарета вече  Hug Наистина ужасно много болни има от този вирус. Аз сега треперя за РД, да не стане като при Диди, че ще съберем много деца на куп и може да се появи някой бацил и да ги натръшка всички!

Белверде, и аз да те  Hug за това, което си преживяла като си видяла Валерко в натрошените стъкла! Освен това да ти кажа, че после сънувах, че Валери ми е дете и съм ти го оставила временно да го гледаш, докато стане на годинка и после трябва да си го взема. А Сами пък е дете на етърва ми и също трябва да й го върна като стане на 1 година  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

На Дафи, Месечинка, Луничка и всички, които не са виждали дълъг сън от почти година  Hug Hug Hug Hug Hug  Аз нали съм от богопомазаните и моето дете спи по минимум 6-7 часа без прекъсване и не съм свикнала на такива неща, та сега като ни тормозят зъбите и се разнасяме посред нощите на ръце постоянно си мисля за вас  Hug Вие не сте човеци да издържате на това нещо всяка нощ и кой кавото и да ми приказва, това само една майка го може!

В този ред на мисли, МериДжейн, тебе официално те признавам за най- търпеливият човек на Земята! Как ги търпиш целият род на ТМ да ти се влачат по нощите и да ти разбуждат детето, малеееее, медал трябва да ти дадат  Laughing Laughing Laughing Laughing

Фери, снощи как се смях като четох, че Криско вървял като мумия и пингвин едновременно  Joy Joy Joy Joy Joy Направо си го представих  Heart Eyes

Бюти, супер сте си изкарали на почивката, личи от снимките. Откакто ММ видя Анди всеки ден ме тормози да подстрижем Сами, ама ще устискаме още седмица до кръщенето и после ще го клъцнем, че то всяка пирга в различна посока расте и в момента е като младият Айнщайн!

Като казах Айнщайн да се поФаля, че моето дете, което по принцип не е много по номерата и всичко на всичко прави боц, дава пет и показва колко голям ще стане, от онзи ден започна да пъха едни фигурки по местата им. Имаме един охлюв дето трябва да му напъхаш разни звездички и триъгълничета в къщурката и мойто дяти вече го прави  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Ами май това засега, друго не се сещам, ние като истински варненци, сега в събота и неделя за сефте  отидохме на плаж  Laughing Голям кеф, Самуил вече е стаааар морски тюлен, не можем да го изкараме от водата, а като го изкараме и задължително до 3 минути се е овъргалял в пясъка и трябва пак да го потопиш във водата  Laughing Laughing Laughing Laughing

# 569
  • София
Скъпа Коралита, да ти е жив и здрав прекрасният Криси   bouquet  TadaМного да ви радва и слуша, да е много кротък и да расте умно и щастливо дете Hug Hug Hug Чакаме с нетърпение подробности около празникът ви и да кажеш, справи ли се сладкарницата с надписа на кирилица Flutter
Надявам се болните да са по-добре днес Hug
Сами, надявам се причината да не искаш да пишеш толкова време не е в моето изказване за кралското семейство Simple Smile, защото от тогава не си писала  Confused Аз мислех, че имаш много ангажименти по приготовленията и затова не пишеш, както каза Койч, защото ние се притеснихме за теб и я попитахме Blush Извинявай, ако съм те засегнала с нещо, но само споделих какво съм чела и аз, макар че може да прочетем всякакви неща, които са далеч от истината Blush Радвам се, че се завърна и успех с подготовката, сигурна съм, че празниците ви ще минат супер Hug Hug Hug
Благодаря ви момичета за милите думи, радвам се, че "творчеството" ми ви е допаднало Laughing

Общи условия

Активация на акаунт