Рождени дни започват да се нижат и АВГУСТинчета все по-пъргаво се движат

• 27 450
  • 724
  •   1
Отговори
# 540
  • Добрич
Ох Белверде, откъде да започна. За повръщането на първо четене е добре да имаш някакви свещички. Аз ползвам Вомакур или Вомитусхил, като за мен първите са по-добри. Отделно половин час след последното повръщане давам четвъртинка Мотилиум, а след още половин и прахче Нексиум. През първия ден на вируса, ако успее да задържи някакво лекарство детето си е цяло постижение. Също е хубаво да се спре изцяло яденето, освен ако не е кърма де и то само ако са минали 2-3 часа бе драйфане. Камен седя два пълни дни само на вода. При малките бебет като нашите се следи колко пишка в памперса, че много лесно се обезводняват. Ето Матей например снощи не беше пишкал въобще за 14 часа.  Sad Между другото повръщането щях да го преглътна, ако освен него нямаше и разтройство и висока температура. За разтройството Накев нищо не изписва, освен Еспумизан ако има газове детето и като цяло за него то само минава като започне да се храни детето. За температурата не е лошо да имаш под ръка освен Нурофен и свещички Еферелган, които можеш да ползваш ако не се задържа лекарство през устата. За пиенето на течности Васето ти е написала, аз да кажа, че давам глюкоза или леко подсладена вода на малки глътки. Дано не ти се налага да лекуваш подобен вирус, че е грозна работа...
Мале какъв ферман стана. Вече на сън да ме бутнат си знам урока.  ooooh!
Ние снощи къде спахме, къде не - Матей сука и повръща - по едно време чак ме досмеша.  Laughing ще го видя тази нощ какво ми в приготвил.
Лека нощ от мен!

# 541
Ами ампулката й я друскам в устата и то съдържанието се изсипва  Crazy дано ме разбра Joy

Аз пък на Ивайлето й направих какпки за нос: 10мл физиологичен разтвор 9 капки прополис.

Диди, така е с малки дечиня, ще се оправи всичко Hug това е някакъв пероид, ще отмине Hug

Белверде, запаси се само с Тпонижаващи, не е нужно да купуваш 100 неща, ако се случи педи ще ти даде съвет Peace

# 542
Кашпи, благодаря, разбрах!  Hug А тези капки действат ли?  newsm78

# 543
Честит рожден ден на патерици на Едже, а днес на Сашко и Петьо  Hug Hug да са живи и здрави  Hug
Кой като меннн, утре мама идва за 1 седмица  Heart Eyes кеф  Blush ще дойде обаче с племеника ми, а там са едни драми  Joy брат ми е разделен с майка му отдавна, малко сме поизгубили контакт с него, на 12 години е, ама е дете и ни е кръв, затова ще го вземе мама да празнуват заедно с  Анди рд /нали и той е роден на 10-ти август/ и да се порадва малко  Party
Марли, ох, да се оправя бързо сладурчо  Cry Cry
Кашпи, то май хората дето живеят по морето не ходят много на плаж  Mr. Green аз все си викам, че ако живеех там всеки ден щях да ходя, ама надали  Joy
Васе, дано избие бързо зъбчето и да се махат сополите  Hug
Оф, другата седмица пак ваксина  Sick Sick Sick
Белверде, за момиченца има страхооооооооотни неща, аз всеки път се заглеждам и си мечтая  Mr. Green поне сега като ще ставам леля на момиченце ще му купувам  Heart Eyes Heart Eyes
Абе може ли на кръщането Анди да е по чорапи, без обувки  newsm78 Mr. Green

# 544
Добро утро,

Много болнички  Sad , бързо да се оправят всички.

ЧРД на всички минали и настоящи рожденици  newsm59 . Много здраве, късмет и сбъднати мечти.

Бютка, що да не може по чорапи, може и бос ако е голяма жега.

Момичета, някоя среща в Южния парк няма ли да спретнете  Heart Eyes ?

Хубав ден, отивам да готвя   chef , после пак съм тука  Laughing .

# 545
Честит първи рожден ден на мъниците  bdbaloni

Бюти, да си прекарате страхотна седмица с твоята мама. А за кръщенето Борис дори беше бос, че беше страшна жега.

Болничките бебоци да се оправят бързо  Hug

Моето детенце от 2 седмици въобще не може да спи през нощта, буди се с рев и едва го успокояваме, иначе през деня е като ангелче, направо понякога ми свършват силите  Tired

# 546
Мерси за отговорите  Hug супер, щото Анди няма нужда от обувки и не виждам смисъл да му купувам само за кръщането  Crazy иначе сигурно ще му сложа чорапи, че ще го кръщаваме в Кръстова гора, а там си е малко по-студено  Crazy
Миши, вие как сте, кажи някой нов номер  Hug
Луничка, дано бързо да мине тоя период, аз не помня откога не съм имала 8-часов сън без прекъсване  newsm78

# 547
Бюти, аз не помня от кога не съм имала 4-часов сън без прекъсване, Бобо го кърмя и през нощта се буди постоянно, просто заспиваше по-лесно, а сега не  Tired Tired Tired, но ще мине  Grinning

# 548
Моргеннннннннн  Crazy Crazy Crazy
Бютка,Рощ беше бос в началото,после му сложих обувки  Peace
Болничките да оздравяват  Hug
Кашпи,тоз елач има ли ефект?
Боже...за непрекъснат сън си говорите-какво беше това  newsm78 newsm78 newsm78
Наш Рош вече става по 2 пъти да яде вечер bowuu bowuu bowuu
Днес има ли рожденици?Не съм поглеждала на първа страница,та честит празник на празнуващите днес  Hug Hug Hug
Трябва да ставам,че имам доста задачки,а така да ми се спи.... ooooh!

# 549
  • Бургас
Добро утро Hug!

Много вируси, много болни. Нека по-бързо оздравяват.Само като чуя за температури,разстройство и повръщане и ми се завива свят. С Мария доста вируси сме преборили.

Честит рожден ден на Сашко и Петенцето! Бъдете много здравички и много,много щастливи!

Кашпи, честит рожден ден със закъснение! Много здраве ти пожелавам!

Ние пообиколихме доста и пак ми се ходи някъде. За жалост ММ няма повече отпуска и ако искам ще трябва да съм сама. Засега обмислям планина някъде, но ще видим.
Много ме е яд, че пропуснах да се запозная с Бютка, а и Биби също е била наоколо. Сега обаче съм тук и  ще чакам с нетърпение среща бургаска. Нали няма да ме забравите Flutter
Ох, добре, че не сте писали много за да ви настигна
О, Рош, smile3503

# 550
Момичета, почерпете се днес за здравето на Петенцето. Благодаря за пожеланията.
Честит Рожден Ден на Сашко, да бъде здрав и ного щастлив. nbirthday

# 551
  • София
Да са живи и здрави Петьо и Сашко nbirthday Желая им много щастие и прекрасно детство Hug
Марли, Фери, благодаря ви много за изчерпателните отговори Hug Записавм всичко за всеки случай, защо ако ме свари неподготвена, още повече ще се притесня, но по-добре да не ме сварва  Mr. Green
Марли, надявам се тази вечер да е била по-спокойна при вас и да сте по-добре Hug Уж кърмените бебета по-рядко се разболявали от този летен вирус, но май няма гаранция Rolling Eyes
Диди, дано това да са ви били неприятностите за тази година, а роклята е супер, много добре си я аранжирала Hug
Миши, може да се организираме нещо  Hug
Бюти може разбира се, супер че предстоят още емоции при вас - гости, кръщене, бебета Flutter Hug
Костюма за кръщенето на Валери - купила съм му такъв с фраг, но се чудя дали ще му е удобно  ooooh! Има само много тънка ризка с къс ръкав, под нея мисля да няма боди, защото тя прозира, а и ще е супер навлечен, а фрага май веднага след като излезем ще го съблека Laughing Има и обувки иначе Crazy
Ето няколко снимки на аксесоарите, които съм направила, с изключение на подаръчетата, които представляват бонбониера с 5 захаросани бадема вътре, кристален ангел, има и датата и името, и хавлийката не е мое дело, поръчах да я избродират и после я украсих, иначе кутията, свещта, бутилката за миро - съм си ги направила аз  Blush Темата е ангелче и мече, сапунчето още не съм го украсила. На хавлията, под ангелчето е избродирана и датата, но съм я резнала без да искам, сега видях Blush Ще има и дърво с пожелания, което беше първото нещо, което изработих, но се аранжира на място, защото няма как да го транспортирам иначе, та него и сладките ще видите по-късно Blush
Скрит текст:

# 552
Белверде, имаш златни ръце  Hug .

Бютка , добре сме  Hug , не ми остава много време, както и на всички вас. За номерата - последния номер на Марто /трябва да направя клип да ви покажа/ - като види, че някой му обръща внимание вдига ръце нагоре все едно че се моли, тръсва глава назад и пръхти, сериозни метани прави  Joy , кога ще си тресне някъде главата е въпрос на време.

# 553
  • Обетованата земя
Честит Рожден Ден на Петенцето и Сашко!!!!  Hug Да са живи и здрави, много палави, игриви, усмихнати и щастливи! Весел празник!!!!!!!!!!!!!!! На Петьо и лично ще му пожелаем, но исках и тук да ви поздравя!   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
Белверде, страхотно си се постарала за кръщенето, браво! Прекрасни са нещата!  Grinning

# 554
Белверде, невероятни красоти, браво!

Честит рожден ден на Петенцето и Сашко! nbirthday

Общи условия

Активация на акаунт