Рождени дни започват да се нижат и АВГУСТинчета все по-пъргаво се движат

• 27 452
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
  • Варна
Честито и на днешните рожденици newsm59
Кашпи,
честит рожден ден, да си жива и здрава и много обичана   bouquet
МУки,
не ти е лесно... Бързо оздравяване на мъниците.
Блонди,
мила родна картинка Tired
Марли,
ох, миличкият. Ама как два пъти за три дни, може би просто не е бил оздравял... Както и да е, дано да минава бързо и да не се лепне на останалите.
Белверде,
и вие сте влезли в серия Whistling Стига се обвинява, не си нескопосна, просто са палави и белите стават за секунда. И свръхчовек да си пак не можеш да предвидиш всички евентуалности Hug Ще мине.
Хати,Кашпи,
бързо оздравяване и на вас Hug Стига бе, много болни, много нещо, зимата сякаш бяха по-малко Tired
Бютка,
честити ви зъби Laughing
Аз отпадам за бургаската среща Tired

# 526
  • София
Привет момичета  Hug
Завърнахме се от морето и след като оправих цял ден багаж накрая се доредих и да седна за малко на компютъра.Много ми липсвахте,имах нет,но много слаб и нямаше как да влизам и тук.
Честито на всички днешни рожденници,както и на всички останали рожденници на патерици   Hug  bouquet
Изкарахме си много хубаво морето,но ми омръзна накрая.ММ искаше до неделя да останем,но аз нямах нерви вече  Blush Емма последните 2 дена е ужасна,кървящи венци,пробиващи зъби,някакъв ужас е  ooooh!
Успяхме да се видим с Пейпър и Китито  Mr. Green Страхотни са и двете,а малката е такава сладка гушла  Heart Eyes
Само толкова от мен засега,ще се опитам да наваксам  Crazy

# 527
Здравейте!

Честити рождени дни на всички, които пропуснах!

Тарантулка, супер ти е новият ник  Hug
Дейката си е супер без мен като съм на работа. Но аз имам чувството, че съм изтървала много неща за тези две седмици. Избило и е девето зъбче /и може би 10то, но не дава да видя/, а аз сякаш го пропуснах. Или гузен негонен бяга  newsm78 . Сега обаче вече съм в отпуск и ще се гледаме два месеца.
Честити Ви първи стъпки.
Ние още нямаме такива мераци.

Лино, по принцип не сме на различни мнения с ММ по повод на емигрантството. И на двамата ни се иска да не сме тук, но и двамата знаем, сегашното си положение навън не можем да достигнем в близките 20години. А тогава тъкмо ще трябва да се пенсионираме. Може би, ако бяхме на това мнение когато се запознахме, всичко щеше да е ок, но тогава още таяхме надежди, че нещата в Б-я ще се подобрят. Когато обаче се наложи децата ми да взимат това решение, ще им кажа, че няма смисъл да чакат, а на момента да се изпаряват оттук.

Белверде, ако всички мислеха като теб за Родината ни, сега нямаше да водим този разговор - всичко тук щеше да е прекрасно. Но тук всеки гледа да краде, пък, че превръща красивата ни Родина в кочина не го интересува. Дупки, мизерия, мръсотия, беднотия, кражби, корупция, безхаберие, нацупени хора, шантави закони - на моменти всичко това ми идва в повече. Родителите ми са чакали 60години, аз - почти 40. Някак си не ми се иска и децата ми да чакат толкова, за да живеят нормално.  Hug
Ужасна случка сте имали. Изкарала си си акъла, но добре, че е било само пръстчето. Не се обвинявай, на всеки се случва да се разсее. Пък и не можеш да предвидиш всичко.

Карри, честито християнче!

Хриси, тортата изглежда супер с всички тези далматинчета.

Муки, да оздравяват децата  Hug

МарлиHug Оздравявайте!

Кашпи, дано да се оправи по-бързо Ивайла.
Ама какво става тук? Много болни дечица. Пък не мога да си представя какъв е ужас да си с температура в тези жеги.

Бютка, явно сте си изкарали страхотно  Heart Eyes Хайде, догодина пак.

Дааааа, големи беладжии са станали всички  Heart Eyes. Но аз вече претръпнах, че при нас отрано се почна. Вече само по физиономията и познавам, че има нещо в устата /гледа едно такова хитро и сякаш ме чака да и кажа нещо/ и само си подлагам ръката под брадичката и тя го плюе. Сама се качва по диваните и леглата, слиза и е толкова бърза, че в доста от случаите дори не я усещам. А като и се скарам и започва да реве и отива при Вик да я гушка  Laughing Сутрин като стане, първата и работа е да отиде в стаята на БАТКИТЕ и да ги събуди. Ако вратата на стаята им е затворена, започва да блъска по нея и да вика докато не и отворят.
Краката и са целите сини от пълзенето. Не и слагам наколенки.

Малко телеграфно Ви прочетох, но се надявам, че сега като съм в отпуск ще наваксам.

Лека на всички  Hug Hug

# 528
  • Добрич
Ох момиченца мили, благодаря на всички ви, но за жалост днес и Матей се разповръща. Нищо не задържа - ни кърма ни лекарства и му сложи деган мускулно док. Сега спи, приспах го ревящ на краката си и не знам цяла нощ какви ще ги вършим. Той суче по 100 пъти по принцип, а сега трябва да държим стомаха празен. Направо ме е страх да се отпусна и да заспя, а той милия стана два часа спи вече.
Месечинке, първия вирус преди месец някъде го карахме. Затова казах аз, че ще намразя лятото. Че то ние зимата не сме боледували толкова.
Бюти, добре завърнала се! Гледах снимки - едни щастливи млади хора видях! Браво за хубавата почивка! Simple Smile

# 529
Добро утро!
Да честитя рождения ден на малката принцеса на Хати!Да е жива,здрава и с много късмет!
Марли,как са малчовците днес?Дано нощта е била спокойна  Hug Hug Hug Hug

ВТД,хайде дано починеш по време на отпуската Simple Smile
Кашпи,как сте днес  Hug

Аз да ви се оплача пак-косата ми капе със скоростта на светлината...Едно хубаво нещо имах и то е на път да изчезне... Sad Sad Sad По повода днес отивам на фризьор,та дано ми предложат и вариант за справяне с косопада Sad
Сладки,отлитам,че и упражнения трябва да правя,че много зле.Не мърдам на кила Sad
То не че съм спряла и да се хрантутя кат мамут,ама то туй отделна работа  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 530
Добро утро! Ха, то станало добър ден хихи.
Честит рожден ден на Теодора&Александър, Антоанета, както и на Николета, Виктория, Ивайла, Илина, Ника, брей, много момичета на този 3-ти август Crazy и специални поздрави на сладката Еджеnewsm59

Много болни! Всички да оздравяват! Ние се оправихме (да чукна на дърво), след като изкарахме два вируса, единия във Варна, а другия си го хванахме пак там, занесохме в Германия и си го долекуваме в Гърция. Направи ми впечатление, че има много болни в България, какво е това чудо, племенникът ми е непрестанно болен, както и други познати дечица, просто ужасно! Не мога да си обясня какво става. С малкия изрядна хигиена, ние уж не бяхме болни, не сме имали контакт с болни, много ми е хикс как стана цялата работа. Партито за рождения ден не се състоя, сега ще пусна във ФБ най-накрая снимките на синия заек от тортата, както обещах hahaha

Аз повечко ви чета, но съм много прилежна. Изчетох ви преди време за летните колички и вече сме с нов летен Макларън. Много съм доволна, лек, маневрен, сгъва се и се разгъва с една ръка (много ценно за пътуване). Добре, че се преборих с ММ, който искаше да купува едно дръвце временно, па после още едно и така...колекция ще правим Grinning как ли пък не. Сега съм поръчала и наколенки, дано да вършат работа, че черните коленца едно че нямат измиване, ами и се протъркват.
Имаме си лястовиче гнездо на терасата и три лястовичета. Не знам как го правят, но явно вадят дупетата извън гнездото и акат на плочките ooooh! Чистя, мия, постлали сме там с хартия и сме я защипали с камъчета,  а малкият е все там Crossing Arms
Скрит текст:
Свекър ми го оставя, уж го гледа, а вчера го намерих върху хартията, с камък, омазан с курешки в устата #Cussing out докато дядо му говори по телефона. Аман, и пет минути не мога да съм спокойна, като го наглежда друг човек

# 531
Лино аз имам едно питане спещиално към теб трябва ми Infanrix hexa има ли я при вас и как стои въпроса с рецептите Thinking имам в предвид с европейска рецепта от БГ има ли варянт да я вземем и каква в цената и ако не те затруднявам и ако можеш да провериш разбира се, че имам варянт да ми я докарат в хладилник от Германия а трябва да реваксинираме малката , а чак до Франция за една ваксина  Crazy много разходи и пътувания ми идват

Да Честитя и рожденият ден на порасналото слънчице на Хати Еджа да е жива и здрава и много да радва мама и тати  newsm59 newsm59 newsm59 newsm67 newsm38  party023 newsm67 nbirthday

Последна редакция: нд, 04 авг 2013, 12:51 от Any_Zahaf

# 532
Айдее, писарушките се завръщат от море и пак ще ви изпусна... да взема да се разпиша викам  hahaha Mr. Green Mr. Green
Всички болнички се надявам вече да са здрави, че само като се сетя какво изтърпяхме и ние...  Hug Hug Hug Hug Марли, Муки, Хати
Тайра, на мен море още не ми е омръзвало...  Rolling Eyes Flutter

И сега почвам да се срамувам  Blush Blush Blush Blush Blush
Биби, жив и здрав да ти е този сладур Сашко, много щастие и гордост да ви носи!  Heart Eyes
Тиара, много те обичам!  Heart Eyes Heart Eyes
Маймунката палава, да си много здравичък и усмихнат и да кажеш на майка ти по-често да те показва  Hug Heart Eyes
Честитки и за Ванеса, Теодора, Александър,Антоанета, Виктория,Ивайла, Илина, Ника Tada Tada Tada Tada

Белверде, Валерко те държи във форма гледам...Дано няма повече такива случки!  Hug
МериДжейн, филма от скрития текст го прожектираха и у нас... почти същия, само с леко други субтитри  Hug Crazy #2gunfire Хаха, точно така го правят лястовичките, да...нахалници  Laughing
Карри, абе и аз най-сетне да ти кажа добре дошла Hug, голяма съм офца... ма ти знаеш, сигурно  Joy Joy
Кашпи, знам аз, знам за вашата любов с морейките, разконспирирах те още от първата джуфка на Ивайлетка  Heart Eyes И кво се цъклиш за възрастта, много сме си екстра, това са просто цифри...  Hug Hug Heart Eyes
Захариева, много сте хубави в слънчогледите Hug, моя мъж все бърза и по полята друг път щяли сме да се снимаме...  Crossing Arms Иначе като ревне Крис и той веднага ми я връчва с думите "Слънчогледа тебе гледа", та ще ни е подходящ фон и на нас  Laughing

Честит рожден ден на Едже! Здрава, усмихната и жизнерадостна да расте!  newsm38 newsm67

Ние да не останем по-назад, Крис снощи пъшка цяла нощ, а от сутринта повръща, всичко... кърма, вода, пие и драйфа... та, и ние сме в джаза, дано по-бързо ни отмине.
Иначе аз само ям, майка ми не спира да готви, сега мажа едни филии с домашен ахчак, а после ме чака домашния сладолед...ммммм  Crazy  eat  Stuck Out Tongue Winking Eye  Yum  Yum

# 533
Елсънче, маймунката ви чака да се приберете само Simple Smile
Ха сега ново 20, какво е ахчак  Mr. Green

Ох, този летен вирус е ужасен и ние го изкарахме, отврат е. Бързо оправяне на всички  Hug

Аз след дъжд качулка, ама днес се хванах да направя малко сладкиши за почерпка. Та досега цял ден това върша Simple Smile а вчера и малко боровинки набрахме, та и сладко варих  Crazy Ама за браунито нещо не прецених тавата и половина изтече  Crazy добре, че пека винаги с тавата на фурната, та нямаше загуби  Joy сега ще сглобя и една морковена торта и се отчетох  Mr. Green

# 534
Офффф, Марли  Hug така ти съчувствам Hug  Tired

Кашпи, знам аз, знам за вашата любов с морейките, разконспирирах те още от първата джуфка на Ивайлетка  Heart Eyes И кво се цъклиш за възрастта, много сме си екстра, това са просто цифри...  Hug Hug Heart Eyes

Хахахаха, мдаа, много си ги любя аз МорейкитеHeart Eyes много се кефя на такива хора, позитивни, смели, талантливи, креативни и т.н. и т.н.
Пък за годините се цъкля, щото се чудя кога минАха Rolling Eyes ама не се давам ще бъда модерно бабе след време с бели къси ленени панталонки и ще карам кабрио  Joy

Сега на всички малчовци  newsm59  nbirthday   Gift   newsm67    newsm38   bigdance2    да са здрави и късметливи  Heart Eyes

Рошленцеее уж Ивайлката е по-добре, ама от днес е с нова екстра сополи Rolling Eyes и за да е по-весело хомеопата ни е в отпуск баш тая седмица Rolling Eyes Tired

Аз пък на плаж не съм ходила минимум 3 години Crazy
Оф сега Ивайлката като е болна не знам дали ще мога да се видя с вас Tired Ще пиша на лични Crazy

# 535
  • София
Бързо да оздравяват всички болни бебоци, които за жалост виждам, че хич не са малко Confused
А за този летен вирус, какви по-стандартни лекарства е хубаво да имам под ръка, освен панадол, нурофен за т, нещо за разстройство - болничките май използваха смекта, ентерол или бъркам  newsm78 Хубаво е да имам под ръка при първа необходимост, дано не ми се налага де Praynig
Хати, да ти е жива и здрава малката Еджи  bouquet   ura Всичко най-хубаво й желая, да расте много щастливо, весело и обичано дете Hug
Елси, при мама е най-хубаво Flutter Криси бързо да се оправя Hug
Мери, не се ядосвай, нали казват, че щом лястовички свиват гнездо на къщата ти е на щастие Heart Eyes За малкия, какво да ти кажа и аз съм като теб, не ми е спокойно в друг, освен в мм и майка ми Laughing
Ули, ти бая си се развихрила #Crazy Кога намери толкова време Hug
Диди, гледах снимките в ФБ, Теа е страхотна на рд, с каква рокля, фибичка, тортата, а бе всичко е 6, вие, Иво Heart Eyes А подаръкът от Слънчо е феноменален, мноооого ми хареса  Crazy И за пореден път се убеждавам на 100%, че за момиченца има много по-красиви и интересни неща за кипрене - и дрехи и аксесоари, а дрехите за момченца са си напълно стандартни, никой не би ахнал с каквото и да ги облечем, а как искам и моя пишльо да го скипря с нещо много, много красиво Crossing Arms
Бюти, радвам се, че сте изкарали страхотно  Hug

# 536
Елсънче, хаха, уби ме с филма и субтитрите  Mr. Green Тъкмо щях да пиша за орнитоложки съвет, понеже и трите ги намерих долу, вън от гнездото. Преди няколко дни четвъртото така падна, опитахме се да го сложим обратно, но не можахме да стигнем и го оставихме долу на терасата (нямаме котки), но го намерихме мъртво на другата сутрин Cry
Та преди малко и трите бяха долу, докато успея да напиша, едното отлетя. Тъкмо четях поста на белверде за късмета и едното се намъкна вътре (голям нахалитет, да, да Laughing) Едвам го изкарах навън, като се опитвах да не го изплаша, и то взе, че отлетя Simple Smile
Сега е останало още едно, но като гледам, и то е готово и почти е на перваза. Големите идват, кръжат около малките, показват им как да летят Heart Eyes Много са милички, и на мен ми стана едно такова мило, още повече, че правя подаръчетата за кръщенето на малкия и там пък ме обземат едни сополиви емоции...ама стига рИвах  Mr. Green

# 537
  • Враца
Белверде, за разстройство мога да ти кажа какво "консумираше" Криско: Смекта (2 по 1 на ден), Ентерол (2х1), Хидрасек - прахче, за оводняване, нужно е такова или подобно и при повръщане (1 на ден), Лактофлор кидс - пробиотик (1 на ден). Това са безобидните неща. Wink Дано не ви се налага. А-а-а и не на последно място - много течности, но ако повръща, да пие на често по малко (например на всеки 3-4 мин по една глътка). А други неща за повръщане Марли може да ти каже.  Hug

Да се оправят всички болни, наистина не са малко. Гадните му и тъпи вируси, мразя ги вече.  Tired

Честито на рождениците от последните 2 дни, че вчера и онзи ден не писах. Нека са живи и здрави и да радват мама и татко!  newsm67

При нас нищо ново, Криско вече е доста уверен в ходенето, но все още има нужда да ходя до него, че все ми се струва, че е готов да падне всеки момент. Ходи като нещо средно между пингвин и мумия. Ръцете са напред и се клатушка насам-натам.  Mr. Green
Ще чакаме след няколко дни нашите да се приберат от море и ще правим прощъпулник. Wink

Елси
, при мама наистина е най-добре, особено ако мама обича да готви, а дъщерята обича да яде (като при мен)  hahaha Да не забравиш да ми кажеш кога ще се прибирате в Софето да пратя подаръка на Криси. Дано оздравява бързо, милата.  Praynig  Hug

Аре лека от мен!  Hug

# 538
  • Обетованата земя
Белверде, и аз исках Матеа да е прекрасна и уникална на 1я си РД, обаче нямах време да поръчвам от сайтовете в последния момент, попаднах на тази рокля и собственоръчно сложих цветето на роклята и на диадемата и стана много интересно съчетание.  Heart Eyes
 Нашия РД със сигурност ще го запомня  Mr. Green, получи се малък инкубатор за летния вирус, поради факта че бяхме вкъщи, уж за да си попълзят. Сладкото Петенце повърна на два пъти, ние си помислихме че нещо със солетка се е задавил, но явно е било вирусчето. На следващата нощ всяко от гостенчетата се е отчело с вируса, без изключения  Crazy, включително и Матеа, която повърна еднократно. После по домова книга са го изкарали родителите на децата и някои баби и т.н., абе тоя вирус е страшна работа, егати заразата. На мен хем ми е мъчно че така се получи, хем като погледна отстрани и ме досмешава каква сме картинка...  ooooh!  Crazy Догодина 100% сме навън някъде.   Embarassed
Това лято и на мен ми дойде в повече с негативни случки, общо взето имах три повода да подготвям, при всеки имаше някаква издънка или нещо не бях доволна, доста повече боледуване имаше вкъщи от обикновено през лятото, мъдрецът ми за капак, пфууууу.... ooooh! Whistling
Отивам да спя, че снощи през един час Матеа се буди, рева, аз бутах изядените ц..., и чак на сутринта се сетих да й предложа вода, която тя изпи на екс и се успокои, жадно било милото... Outta Joint
Честит рожден ден на сладурите от днес! Да са живи и здравички!!!

# 539
Честит рожден ден на Едже, а вече и на Александър и Петенцето! Да са много здрави и щастливи деца!  nbirthday

Тази вечер моето мързеливо чудо сефте се изправи сам в кошарата! Почти на годинка ...  hahaha
И с друго нещо за сефте се сдоби - сополи!  ooooh! Съвсем малко му тече от лявата ноздричка, но си тече и от време на време накашля. А осмото зъбче почти е пробило. Та да ви питам как давате ампулките витамин Ц, че съм забравила. Уж помня важните неща, които пишете, нооо явно имам пропуски!  Peace Айде да се оправят всички болнички, че е много гадно ...  Hug

Последна редакция: пн, 05 авг 2013, 00:18 от Vaseto29

Общи условия

Активация на акаунт