Рождени дни започват да се нижат и АВГУСТинчета все по-пъргаво се движат

• 27 455
  • 724
  •   1
Отговори
# 510
# 511
честит рожден ден на малките ни сладури Тони, Санди и Теди   bouquet Бъдете здрави4ки и оби4ани   bouquet
Честит рожден ден, Кашпи, бъди здрава и щастлива  Hug  bouquet
Белверде, ужасна слу4ка  Sad Аз разтребих вси4ки шкаф4ета и оставих само неща, които са безопасни за нея.  ooooh! А, тези в кухнята, които може да отваря съм завързала с ластик  Tired
Марли, милия Камен, а пък на теб ти съ4увствам, само мога да си представям какво ти е  Tired
Дано се оправя бързо, малкият и да няма други разболели  Hug
Муки, да се оправя Кика бързо, а Явор4е да се размине само със сополи  Hug
Блонди, за скрития текст -
Скрит текст:
така те разбирам за какво говориш, ние се сблъскахме с подобни изпълнения  Cry плюс екстра болно дете, което трябваше да го представям пред всяка институция  Cry като се сетя, намразвам още пове4е държавните служители  #2gunfire Искараха ме, 4е съм фалшифицирала документ, после извикахме ММ на пожар до БГ, 4е ина4е щяха да ме закоп4аят  Cry Просто не искам пове4е да коментирам.
Аз съм си направила ооооогромна купа салата и гледам яко филм4е по ТВ  Heart Eyes
Утре си идва ММ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes luvbed Heart Eyes  loveuuu 1dating Направих му тортааа  Blush Охх, усещам пеперуди в корема  Laughing Embarassed и се радвам, 4е се оказа грешно мисленето ми, 4е тръпката между нас я няма  Whistling Embarassed
Ставам, 4е много се разприказвах  и разме4тах  Mr. Green[/color]

# 512
Честити Рождени Дни на Тони, Теди и Санди Hug Да са здрави и да носят много радост на мама и татко Hug
Кашпи,  newsm59 много да те глезят, да те обсипват с любов и внимание и да те правят щастлива Hug
Белверде, много съжалявам за случилото се . Добре, че Валерко се е разминал с одраскано пръстче Praynig Няма как да опазим децата си от всички опасности Hug
Марли, горкия Камен, стискам палци другите да не го прихванете Hug Дано този път по- леко да го изкара.
Мери ,  Shocked трябва да ти дадат приз за добра снаха
Блонди, така е тук, дано не го върнат от ГРАО Hug( ако са го пратили)
Тарантулке, как ти личи вълнението Simple Smile , много хубаво ми стана. Приятно посрещане на ТМ Party
Месечинке, честита чиста муцунка Simple Smile
Сами и Самимами са добре. Тече бурна организация на РД на двамата и кръщене, та си записах час за кафе чак за другия петък  hahaha
Приятен уикенд мамчета Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 22:15 от s.koycheva

# 513
Eхоо,

Честити РД на Антоанета на Нели О и Теди и Санди на Вал  nbirthday newsm67  Gift Да са здрави, да са смели и да растат безгрижно и усмихнато !!!!   bouquet

Кашпи, ЧРД,   bouquet ама и ти си лъвица значи, като повечето бебоци тук !!! Бъди чаровна и усмихната, бъди борбена и весела и не се предавай никога и не отстъпвай от своето щастие !!! А годините изобщо не ти личат  Heart Eyes

Васето, много готина идея за РД-то на Неси - навън, хапване, шатричка... да не забравите тортата на момчето.  Rolling Eyes

Блонди, то с това отношение наистина освен да те откажат да и вадиш БГ гражданство друго не могат да направят. Пък и не вярвам да е безплатно, все ще има някаква такса да се плаща за това, как пък неим дожаля и да искат да ти вземат парите. А за организацията за срещата за кога се оформят нещата знае ли се вече ?

Марли, дано бързо оздравява момчето  Tired

Тарантулче, весело изкарване с ТМ.  Flutter

Аз с организацията за РД на малчо още до никъде не съм - само имам идея, но не намирам подходящото място къде да я реализирам. И още много се чудя колко гости да каня. Знам, че той реално няма нужда от навалица, но все пак му е първия РД и ми се иска да се отбележи подобаващо. Ако питаш моята педи, няма нужда от шумни детски партита, които само нервират децата, че и без това нищо не разбирал. Да може би донякъде е така, но все пак 1-вия РД никога няма да се повтори и винаги ще си е първия. Ще ми се много да е навън и да има разни работи за хапване и пийване + тортичка. Може би следобед към 17ч вероятно би било подходящо време, само да не му се спи много тогава, че ей тогава гледай кво става.

Айде лека ви вечер и приятен уикенд !

# 514
  • София
Кашпи, чаровнице, честит рожден ден  bouquet Да си ни винаги жива и здрава, много щастлива, все така позитивна и много мила Hug
Честит рожден ден и на малките прекрастници - Тино на Ули, Тони на Нели и Теди и Санди на Вал Hug Hug Hug  bigdance2 да са живи и здрави и много да ви радват Hug
Благодаря ви много за подкрепата Confused Днес като го разгледах по-добре вече (снощи не можах добре да го огледам от засъхналата кръв, памук, той не даваше, изобщо лудница ooooh!), та видях, че се е порязал на 3-4 места  Confused и понеже нали казват, че злото не идвало само, днес сядаме да пием кафе с майка ми и аз тъкмо слагам нейната чаша, той стои в нея и за секунда бръкна във врялото кафе с порязаната ръка Whistling Tired Само викна, почна да се набира без глас и така се разрева, че чак се захласна, направо вече ще ме довърши това дете, беля след беля Tired Натопих му ръката в лед, но 10 мин рева и хлипа милото, така ми стана жал, е няма по-голяма нескопосница и непредвидлива майка от мен  Cry Cry Cry Не че той е послушен и бавен де, но все пак и двете бяхме там и просто не знам как стана Confused Според мен го е заболяло повече, порязаното отколкото горещото, но знам ли и двете са гадни, а в комбинация... ooooh!
Марли, дано бързо се оправя Камен, и никой друг не се разболява Hug
Мери, ама ти наистина си много търпелива ooooh!
Тарантулке, браво, много се радвам за вас Hug
Лино, и моя преди няколко дни беше налапан незнайно от къде голям метален болт и добре, че се ухили и го видях, а кой ли знае колко време е бил в устата му, защото аз го люлях поне от 10-15 мин и едва тогава се показа Whistling
Блонди, много тъпо, да си нямаш работа с държавните институции, не че и аз не работа в такава, ама точно заради това го казвам, няма такава умряла история, толкова е тежка цялата ни система Close Дано да няма проблем в ГРАО  и всичко да е наред Hug
Ани, страхотна торта, май се води триизмерна  Flutter
Софиаа, радвам се да те видя и разбера как сте с Младенчо  Hug
Бобърче, 17ч, е супер Hug
Васе, браво за ресторанта Hug
Хайде мацки, лека от мен, че заспивам Blush

# 515
Марли -  Hug Аз вече напразих това лято! Еджи пак е със вирус (според педи) вече за 3-ти път! Ама сега сякаш е по-друга. Вдигна Т и се задържа 38.5, няма сваляне значи  Sad Редувам панадол, след 2 часа ако има Т над 38, хайде нурофен, след 2 часа ако пак има Т над 38 хайде хексалгин. Е верно 1-ви ден сме ама все е 38.5, едниствено май хексалгина помага, сваля под 38 ама пак вдига де, досега беше така, па ще видим утре какво ще сме, други симптоми няма. Иде ми да се гръмна вече  Crossing Arms
Изписа ни и сублимитрол 2 пъти на ден и отипакс 3 пъти, че май едното и ушенце е било лееко зачервено. То бива ли бре точно на РД-то да е болна пфууу. А другата седмица в петък ще тръгнем на море, резервира ли сме местата и всичко планирано ама ще видим Еджи на какво дередже ще е. Цяла нощ не съм спала, тази нощ също няма да спя, псотоянно и следя Т,  правя и компреси от оцет и вода ама нъц, нищо не действа, но не мога да стоя и да чакам,  нещо трябва да направя.
ЧРД на всички бебоци, които навършиха 1 годинка.
Блонди - ами пак ти казвам добре дошла в БГ, страната на простотията. Адски много съжалявам, че се върнахме от Англия, заради тъпото образование се върнахме и ей на сега, да си ядем вече дипломите, които не ни вършат никаква работа в БГ.
Белверде - ами така ще растът бе мила, няма как да ги опазим от всичко, колкото и да се мъчиш, все ще стане нещо, важното да дадем всичко от себе си.
Получихме мого красив подарък от Елица, благодарим, мнооогоо ни хареса Simple Smile Като се оправи манекенката ми, ще я снимам и ще ви покажа Simple Smile

# 516
Добро утро,моцарелки  Crazy Crazy Crazy

Хати,дано малката бързо се оправи и да преборите гадната Т  Hug Hug Hug
Марли,как е Камен днес  Hug
Бобърче,като откриеш такова място за Рд,моля те сподели,да открадна идеята  Hug
Тарантулче,айде много романтика пожелевам днес  Hug Али да спи непробудно поне 8 часа  Mr. Green
На Тиара тортата е много хубава,мляс  Crazy
Гледай ти колко е пусто тук...Чак човек да няма какво да изкоментира,пък да има толкова време  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 517
Белверде , Мама на Рош Hug   Hug  благодаря ви, да 3Д се води

БелвердеСъжелявам за премеждията с малкия Hug не се коси, така се расте, добре че е бил малкия дявол
много  Hug за теб и Валерко

И болничките да се оправят  Марли,Хати  Hug Hug

newsm67 nbirthday newsm59  party023 newsm38   ЧРД на Николета на Hris_, Виктория на Бранка,Ивайла на juliet_07, Илина на baseinik , Ника на Радост_НМ

# 518
Ауууу, и какви ги свърших...
Не казах Честит празник на сладкишчетата,които празнуват днес!!!Да са живи и здрави и повече белички да правят  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 519
  • By the sea
Рощ, избоде ми очОто с тоя син шрифт Joy Hug Честит рожден ден на малките сладкиши от предните 2 дни и днес! Нека да е много щастлив първият им празник! newsm67 newsm59 nbirthday  ura
На днешния ден преди 1 година се очакваше да родя, ама нъц, Китито не щеше да напуска квартирката Joy
Кашпи, и на теб честит празник на патерички! Все така да хубавееш и с такова готино чувство за хумор да посрещаш всеки нов ден  bouquet
Четох някъде за бургаска среща, само да ви се примоля да не е на 10-ти Praynig Hug Hug
Толкоз засега, не ви дочетох, то се вижда, бягам до Еконта да пратя подаръчето на милановото Петенце Heart Eyes
Хубав ден! Hug

# 520
  • гр.Велики Преслав

на Теодора, Антоанета, Николета, Виктория, Ивайла, Илина и Ника! Да растат  здравички и весели дечица!

Белверде  Hug Hug Hug Стресът е бил повече за тебе от колкото за Валерко. Бързо да му минава на милото и скоро да не се случват подобни инциденти! Вие на кръщенето ще му направите ли курбан за здраве? Ако не сте го планирали, не е лошо да се замислиш. Хубаво е децата докато са малки да им се направи един курбан.

Хати, оздравявайте бързо, още днес! Утре да празнувате както му се полага  Heart Eyes Къде ще ходите на море?
И ние тръгваме на 14.08 - 5 нощувки на Елените. Чудя се да вземам ли от тук пюрета или да я храня с каквото има от ол-инклузива  newsm78 И без това ще мъкна електрическата си кана, за да топля вода, че още си пие АМ. С нея вървят и термосите, и шишетата за хранене, една торба лекарства / ако ни нападне летния вирус/, памперси, пояси, басейни, играчки, количка...за дрехи дали ще остане място  hahaha

# 521
Честит рожден ден на всички малки мушмороци, които са родени на днешния ден! Да са живи, здрави и много щастливи! nbirthday

Захариева, това с багажа наистина е страшно, ММ щеше да получи удар като видя колко съм го спретнала за морето! Ама пък, дет се вика, не го носиш на гръб ...  hahaha
Марли, Хати, дано бързо ви оздравяват дечицата!  Praynig
Другарчета, препоръчайте Rent a car в Бургас.  Praynig

# 522
Ехоооо  Hug голямо затишие тука Simple Smile

Явно повечето празнуват Grinning Благодаря ви момичета за милите пожелания, всичко да ви се връща стократно Heart Eyes

ЧРД на всички бебоци и мамчета  bouquet Да са здрави и послушни бебчетата Heart Eyes

И накрая да споделя, че нямаше как идилията да бъде пълна без една лека тревога на края на моя РД. Ивайлето снощи повърна еднократно, а днес вече е с Т около 38 градуса Rolling Eyes

Еми не може пълно щастие, ама и това ще мине ooooh!

# 523
Ехоо, от сутринта нямаме Т, но ме е страх да се радвам прекалено рано, но все пак.. има надеждааа Simple Smile
Д.Захариева, ние от 09.08. - 5 нощувки на Златни пясъци, по-точно в кк.Чайка, на плаж Кабакум, няма представа как е там, много ни я хвалиха ама ще видим, за първи път ще сме там.   Ауу за багажа за морето, малии толкова неща трябва, че не знам мъжо като види да не получи удър, а колата дали ще побере всичките   Laughing За храната мисля да взема кашички, пюрета малко, но ще гледам да по-вече да готвя, понеже ще сме в апартамент с кухня, ще взема от градинката на село зеленчуци, та ще готвя.
Кашпи - стискам палци да мине по-бързо тая гадна Т, много е гадно да видиш детето си да сумти, да пъшка.
ЧРД на сладките бебоци, родени днес Simple Smile

# 524
Hug Hug Hug Hug
Завърнах сеее, беше страхотно, откъснах се и от нета, бях с най-любимите си хора, обикаляхме насам-натам, а сега като си разопаковах багажа и ми замириса на море и пясък даже има тук-там и се размечтах  Heart Eyes Heart Eyes
Блонди  Hug Hug
Отново се извинявам на всички минали рожденници, че не влезнах да честитя  Cry да са ви живи и здрави дечицата  Hug Hug и аз тая седмица почвам подготовки за големия ден в събота  Heart Eyes
Елс, страхотен разказ, много сте красиви  Heart Eyes
Блонди, прекрасен подарък. Марли, браво  Hug Hug
Месечинка и Сами са прекрасни, децата също  Heart Eyes и с Пейпърче се видях набързо, яд ме е за Кашпи и Рошка, че не успяхме да се видим  Confused
Болничките да се оправят. Добре дошла на Карри  Hug
Другооооо, много сте изписали и позабравих  Mr. Green
Тефи, готина триколка. И аз ще взимам на Анди, ама още не знам коя баш  Crazy
А, и да се похваля, че баш на морето ни избиха двата горни зъба, огромни са  Joy и беше доста мрън на моменти, ама кво да правиш  Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт