Рождени дни започват да се нижат и АВГУСТинчета все по-пъргаво се движат

• 27 462
  • 724
  •   1
Отговори
# 495
Добро утро момичета!

Не съм от реодвно пишещите, но влизам да ви почерпя за моето пораснало момиче!  newsm38  cook  party023

И да чиститя на тези които вече са пораснали. Да са ни живи и здрави.
Весело посрещане на празника и на всички които им претстои.

Честит празник и на близнаците на вал. Simple Smile  newsm59

# 496
  • Варна
Честито на Теодора, Александър и Антоанета, да са живи и здрави, палави и щастливи! newsm38 newsm59
Анна няма никакви такива намерения за ходене, само лази, най-много да се придвижва стъпвайки, но държейки се с ръце, от единия край на дивана до другия, и то със стимула да докопа лаптопа. Laughing Ако се опитам да я сложа на земята права, вдига крачета и сяда. Laughing
Борислав беше съвсем същият и аз всъщност нямах намерение да го мъча да ходи, водейки го за ръце. Обаче сестра ми онзи ден се заинати на площадката и го поведе и той милият взе да прави крачки накрая Joy И взе, че му хареса, а тя ми се кара, че съм му спъвала развитието Whistling Мен пък ме е страх да го оставя да пълзи, че да не си спраска устната пак Tired Днес най-после си припомних каква му е физиономията, то не беше червено око, не бяха пъпки около устата, не беше подута джукичка... Днес вече е 6.

Белверде,
оххх, големите бели предстоят. Малкият дявол е бил, наистина.Нашата педка онзи ден ми напомни пак да отварям очите на 8, че битовият травматизъм бил много често срещан на тази възраст Whistling Аз пък снощи взех, че се замислих как след няколко години ще тръгне на училище, ще трябва да ходи сам, да пресича улици... стана ми страшно Tired Май до полата на мама си е най-добре, нищо че ми писва на моменти Crazy

Bobur4e,
не ще мачкано. И да го изяде после го повръща ooooh! Мани... Днес обаче си изяде закуската, доволна съм. Обаче пък покрай това неядене вчера не е акал. Абе все кахъри Mr. Green

Лино,
сигурно си права за родината на детето ти, няма начин да не я усещаш по-близка вече Hug Как е малкият бонбон?

# 497
Добро утро и весели рожденни дни на празнуващите днес и на празнувалите вчера Simple Smile))

тези няколко дни са ми двойно критични, спи ми се адски много, жегата ме изтощава, а малчо е като фурия, толкова много енергия има че чак му се чудя. А вчера следобяд дори не спа! Е заспа в 7:30 вечерта, ама мен това хич не ме огря. защото аз си легнах към 23 часа Simple Smile

Белверде, направо настръхнах като те прочетох, махай всички чупливи красоти, сложи ги на високо Simple Smile обезопасяване и обезопасяване... аз до контейнера за боклук не ходя докато малкия спи от страх да не се събуди и нещо да си самопричини Simple Smile въпреки че няма кой знае какво - тук квартирата е доста малка и ние си донесохме малко вещи, така че опасни места почти няма за него

ох как ми се спииииии, а малчо се хили на баща си в другата стая!

# 498
Добро утро и от мен  Party
Влизам да честитя набързо рождените дни на августинчета,родени на днешната дата.Пожеланията са ми за много здраве и незабравимо детство  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

И...нали обичам да портя,да да кажа още една малка тайна  hahaha hahaha hahaha
Много ми е приятно да споделя,че една от любимите ми съфорумки е рожденичка днес  Embarassed

Кашшшшшшшшпииииииииииииии,Честит празник!!!!Пожелавам ти емоцията,която те бе завладяла на рождения ден на Ивайлка,да не те напуска още дълго време!Страхотни сте цялото семейство и затова само хубави неща да ви се случват!!!!!!!!!

Белверде,много неприятна случка.Как е днес малкият пакостник  Hug
Лино,радвам се,че пилето е по-добре  Hug
Коралита,вчера пратихме подаръчето за Крис...Извинявам се предварително,че най-вероятно няма да стигне на време..... Sad
Шех,на мен ми стана ясно,че ти не сравняваш мандарин.Аз се поядосах на бабата  Peace
Мери Джейн,много си търпелива  Hug Hug Hug

До после сладурести мамчета  Hug Hug Hug

# 499
Добро утро, банда,  Hug

Кашпи, честит рожден ден, само щастие, щастие, щастие  Hug Hug Hug

Уф, Белверде, знам колко си се стреснала  Shocked Важното е, че всичко е наред  Hug

Мери Джейн, пак си доста търпелива  Rolling Eyes

Бобърче, как да не може,  Hug само рожденичката да ни организира  hahaha

# 500
Опитах да ви изчета,но телеграфното не ми се получава  Tired
От вчера и Кика ми се тръшна болна- гнойна ангина.Цяла нощ не можем да свалим температурата и й изби обрив. Днес е малко по шен,но все така с висока Т.  Tired Отделно Явор премина на зелени гъсти сополи и съвсем не може да диша........та ми е едно такова никакво  Tired

Със свекитата се скандализирахме снощи  Laughing Не е истина колко са зле и двамата,ама тия филми съм ги гледала и ги пратих да си топнат д-тата в студена вода и да охлаждат страстите  Sunglasses Като се пооправят нещата пак стягам куфарите за СтЗ. То малко от трън та на глог,ама такъв ми бил късмета  Laughing

Вчера взех на Явор сандалки- да е спокойна баба му че ще проходи преди първи клас! Като му ги обуя и почва да вдига краката ,изобщо не ги ще.

И не на последно място искам да честитя на всички малки и големи рожденици които съм пропуснала  Embarassed   bouquet Hug
Да са здравички  дечицата и всички покрай тях! Другото идва само  Hug

# 501
Аз пък чак сега се включвам не съм се усетила по рано, че има такава тема.

# 502
Хелоу мацки Hug Благодаря на всички, които ми честитиха във фейса и тук в темата Simple Smile  Heart Eyes

Почерпете се за мое здраве, днес ставам на 39  Shocked години

# 503
Здравейте.Одавна не съм писала, но ви чета постоянно .Вече сме си вкъщи.Добре ни се отрази престоя при мама,но мъжът ми се прибра от чужбина .Ще остане още месец и пак ще замине за 2 месеца. И ще го няма точно когато ще трябва да уча за държавен .На миналият не се явих . Незнам как ще стане като малкия изисква цялото ми внимание.Ако отида до тоалетната седи и ме чака в проходилката и стенка. Но докато спи и вечер ще уча и  също когато го гледа майка ми.
  Преди всичко да честитя рождените дни на всички порастнали бебоци . Ето и нашият наближава.Как си измина 1 година  .Немога да си представя живота без моето съкровище .Как съм живяла без него и колко дълго съм го чакала и борила за него .Но като го погледна и всичко си е заслужавало и даже даже живи и здрави се замисляме за второ дете стига да ни е писано да имаме .
  Рожденият ден ще го направиме в един ресторант с приятели и роднини. Вече пристигна костюма на Младенчо (от интернет го бях поръчала) . Аз си купих рокля и сега трябва да търся подходящи обувки . Поръчах тортата,уговорих украсата и реших да дадем на всеки по една фигурка (малко бебенце в синъо ) .Ще кача снимки във феисбука после .
  Младенчо не върви още , лазише назад и от скоро тръгна и напред . Държи се за масата сам. За няколко секунди стои изравен и прави по 1-2 крачки ,но тръгва да пада.
  Много се кефя на това ,че се събирате.Качвайте повече снимки .  
  Съжалявам за егоистичният пост ,но обещавам за напред ще пиша повече  Hug
       Настръхнах като прочетох историята на Белверде .Не се обвинявай мила.Станалото станало. За напред ще измислиш начин къде да го оставяш ако се наложи нещо .Слава богу с малко сте се разминали .
  Кашпичка честит рожден ден   bouquet Много си младолика и не ти личат годините .
  Хайде да почистя аз преди малкия да се събуди .

Последна редакция: пт, 02 авг 2013, 15:13 от sofiaaa

# 504
Ууууу, Кашпи, мерси - аз ще се почерпя с туй първинкото!   bouquet
Честит рожден ден и на Тони, Санди и Теди! Да са живи и здрави!  newsm38
Белверде, голям шок ще да е било!  ooooh! Дано са по-малко тези случки, че пък не може без хич ...  Hug

Ние днес с ММ ходихме да резервираме заведението, където си правихме сватбата, за РД на диването. На датата ще си го отпразнуваме само тримата, а после на 24-ти ще съберем баби, дядовци и лели. Мисля, че готино ще се получи - навън, под една шатра и нещо като шведска маса с разни хапки и дреболийки. Тортата ще е от тях, но сега чакам да ми пратят конкретна оферта и каквото-такова. После ще се похвалим със снимки!  Peace

# 505
Белверде много си се стреснала сигурно, важното е че Валери е добре  Hug

Честит рожден ден на августинчетата родени на днешна дата   bouquet

Кашпи ЧРД и на теб, да порастнеш голяма  Joy  bouquet, да си все така позитивна и усмихната и да се радваш на живота и семейството си   bouquet

Попи май ще трябва да потърся по-подробна информация за breath holding spells, .... вече два пъти ми се захласва Максимката и спира да диша... ooooh!

# 506
Кашпи, кака си ми  Joy

Ели, Комарева  hahaha

Смея се, ама се ядосвам  Crossing Arms

Скрит текст:
Малката нали се роди в Белгия само с белгийско гражданство, тъй като ние сме такива вече. Прибирайки се насам изисках от общината в Лиеж акт за раждане неин, с цел да й извадя тук българско гражданство, ЕГН и паспорт, да си е и българка и тя като нас, съответно и с документи. Във Външно Министерство в Брюксел взехме апостил и печат, тук го преведохме и легализирахме. Да, ама не. На служителката в общината не й харесвал акта. От Белгия била виждала на жълти бланки. Ами, нашият пък не е на жълта бланка.  Close Това са ми дали, това нося. Бил копие. Обясних, че белгийците акт за раждане, както тук, в България, нямат. Получават лична карта след раждането. Ако ти трябва акта, както в случая, вадят разпечатка на компютъра, подпис и печат и това е. Така е за всички. Държат се лошо, нелюбезно, троснато. Какво сгреших и какво се очаква от мен сега? Ще ме откажат да й вадя българско гражданство и ще се приключи с тия нерви тук. Щяла да го пусне в ГРАО, но била сигурна, че ще го върнат. Служителките тук знаят и разбират повече от кмета в Лиеж, който видиш ли, е съставил и подписал акт който не им харесва просто, а Външно в Брюксел ей така си заверява документи и подписи. Те във Външно били заверили само подписа на кмета, а не акта. Демек той кмета на Лиеж, така за разнообразие, си вади някакви измислени и фалшиви актове за раждане  ooooh!  Много се нервирам - от отношението и от това, че се мъчат нещо да докажат - че нося фалшиви документили, че в Белгия не си разбират от работата ли, че тук са най-големите специалистки или какво? Белгия е триезична страна с различни общини, правителства и т.н. Документите не са еднакви. Вися по опашки, пръскам пари и време за да е изрядно всичко, за да ми кажат накрая, че не го харесвали  Rolling Eyes ще се върна да го ударя на бюрото във Външно в Брюксел и ще кажа - много сте смотани, не ви харесват подписите и печата. Аз говоря любезно, те ми тряскат телефона, изобщо...  Confused

# 507
Блонди,таз "приветлива женица",немаше ли си пряк ръководител,на когото да обясниш на леко висок тон  newsm78 newsm78 newsm78
Иначе немама думи....... ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 508
Здравейте мили мои прекрасни

Първо да честитя рожденните дни на малки и големи  newsm59 nbirthday newsm67  ura newsm38  party041 бъдете живи и здрави и много усмихнати и щастливи

Покрай организацията на рожденият ден съвсем ви изпуснах, благодаря на всички за хубавите пожелания  Hug

А сега да ви почерпя за РД на Тиара с един ден закаснение, но пък с  нейната си торта

Е малко надписа ни се поизтри ама неможах да я опазя от Тиара във фотото  hahaha Joy

# 509
  • Добрич
Аз влизам само да се "похваля", че баткото ми е за втори път с летен вирус от 3 дни насам и вече не знам къде се намирам... Сега се моля само останалата част от семейството да ни пощади, че иначе тотално ще го намразя това лято.  Tired
Блонди, сигурно ще са и големи нещата на Камелия, но се надявам до зимата вече да са и добре. Много харесвам как им стоят на момиченцата подобни шапки и ще се радвам да видя и писанката някой ден ако се присетиш да я снимаш Simple Smile

На рожденниците и техните семейства пожелавам само да са здрави - това е най-важното!

Лека вечер на всички  Hug

Общи условия

Активация на акаунт