Отговори
# 105
https://twitter.com/cemalhun Сис ,ей го тоя дет ни са бръснел  Mr. Green

# 106
Дубрюутрууу   bouquet  Heart Eyes
Мерси за новата щарена и подновена тема!   bouquet
Вчера не гледах серията по бТВ, но наш Емирчо бил мноу страстен с онова манекенче дет го беше забърсал в предната серия, нищо, че отказа да й вдигне ципчето.  Mr. Green
Като Ви знам колко сте детайлни, няма начин да не сте го обсъждали това вече  Simple Smile

# 107
# 108
# 109
# 110
  • София !
Въх .. релаксче какви са тия вкусотии джанъм  Hug , направо ми потекоха лигите  smile3508  Joy

# 111
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Остави вкусотиите, виж я какви мъжки  Mr. Green орхидеи е сложила рано сабахлям!  Joy
Релаксче, тия са за вечерната сесия къз! hahaha
А за млечната сестра - не те разбрах. Confused

Добро утро на всички наспали се!   Hug Hug Hug

Пусната съм в диспансера за малко.

# 112
привет  Hug аааа довечера филмов маратон на Фемир,скришом си свалих няколко серии  Joy

# 113
Да гласуваме за Чачи в анкетата за най-обичана известна личност в Турция!!!
http://www.medyaninsultanlari.com/category/anket

Не мога да разбера какво толкова харесват на този Енгин, че толкова много гласове е събрал. Нито е красив нито пък е кой знае колко добър актьор.  ooooh!

# 114
Не си единствена. На всяка анкета всички това се чудим. То почти няма такава с негово участие дето да не е пръв с огромна преднина. Не съм гледала филми с него и не знам що за актьор е, но като мъж спокойно бих го подминала на улицата, с нищо не ме впечатлява.

# 115
Relax, фен съм на орхидеите,ама такава нямам и не бях виждала. Представих си как ще стои на работното ми място и rotfImbo Joy Joy Joy

# 116
pppetrova, аз на Релаксчето ѝ подметнах, че това е за довечера след 23ч., ти я цитираш на всеослушание. Joy

# 117
да ва питам в какво се киснеше патладжана да се махне горчивината оцет ли беше  newsm78

# 118
  • In a surreal moment!
Релакси - леко посолена водичка

Ха, добър ден!

зафащам сериозно днес субтитровата тръстика. Имам интусиазъм.
Хазал кво сега, значи ще има есенен прожект , така ли?

# 119
Икси,ади къз кълви ги субовете,че приритваме за тях  Mr. Green ич ни си давай зор нищо инт в 44  Rolling Eyes  Mr. Green Иксиджик ,нищо не каза за китките  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт