Отговори
# 90
  • в подножието на планината

Добро утро! Hug

Клоди, Heart Eyes newsm51  love001 smile3525

Вани,  Heart Eyes  bouquet Снежи, Heart Eyes  bouquet

Ирка, Hug клипчето е страхотно...  bouquet

Ето нещичко от снощния епизод, за да сме по темата... Mr. Green

Хубав ден! Hug

# 91
  • Под Сините камъни
Добро утро и от мен  Hug.Аз защо не мога да сколасам вечер да дойда при вас незнам  ooooh! никакво време не ми остава от както се върнахме от моренцето.Гледам пак сте се проявили като писерушки нямате изчитане.
Рени благодаря ти за новата тема както винаги прекрасна.Благодаря и на момичетата сътворили красотите с които ни радват.

# 92
  • София !
Гюнай дън аркадашлър  Hug  Hug .

Първо искам да БЛАГОДАРЯ на всички ви за хубавите думи за малката ми принцеска  Heart Eyes  Hug !

Да ви поднеса една закусчица
   wavey
Скрит текст:

ади да ви е сладкоо  Heart Eyes .

Уф .. снощи и лека нощ не успях да ви кажа .. ама като ме заболя корем , малейй .............. и нищо нямах да пиина за болките , направо едвам съм заспала  ooooh! .

Иии .. хайде да съм по темата , че да няма  newsm75

Их , пък сега 4 дни без филмчето ни  Confused . Аз сериозно трябва да се стягам да гледам напред  Simple Smile , нещо тука последните два/три дни не мога да е доредя да гледам цяла серия  Crossing Arms .

адИ хубав и слънчев ден сладурки  Hug  Hug .

# 93
Добро утро и от мен!  Hug

P.P. ♥ Рени ♥ умирам за подписа ти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И аз....  Peace  Grinning  Залепнала съм на него от 10-ина минути....  Crazy Heart Eyes Heart Eyes

А защо аз не мога да гледам клипа на Ирка? Cry

Хубав ден! Hug Hug Hug

# 94

Хазал напомня за себе си, кефи ми това момиче как с финес действа, няма натрапване, няма насищане с нейния образ, гледа си и си гони своите си нещица, много я харесвам. Снежи снощи бе споменала колко красива кожа има, от лицето и струи такава чистота и невиност, заедно с очите и, просто прекрасна , а и се е подписала Layla!  Heart Eyes
Взимам си закусцича, пия си кафенце във вашата компания, че днес ми е
Ne Da   Hug
Оф, ще ме накарате да гледам 3-ти сезон, там Ча явно е показвал интересни нещица, ама  newsm78
Рени, поздравления за темата, както и за разтопяването на Ледения  newsm10 newsm10 smile3501 smile3501

Успешен ден на всички, до по-късно

пп  Ирка, и аз не виждам клипа  Praynig оправи го  Hug

# 95

Скрит текст:
и по едно чайче
Скрит текст:
да намина на бързо Winkче много задачки днес ми се очертават Hugи аз не мога да отворя клипчето на Ирка(понякога от лаптопа не ми се отварят,ама после ще пробвам от компа)
на балконя само гости бе Blushнерде сте бе къзлар,ади чабук  Heart Eyesсервирала съм ви кавалтъ

# 96
Бибо Hug следващия ще го скипря в проект ще е ,преди това някакъв смешен ще направя с Бу и Ча Mr. Green И след това с всичките им целувки,ами може диспансера да изберете каква да е песента,аз иначе слагам само Мико,ама може не всички да го харесват,Ренка да пусне една анкета и ще я изберете вие песента  Peace
Благодаря нямам претенции но може и нашата всеобща любима
Освен аз се сещам само за една,Не тръгвам на Мико,ама много ще ми е интересно с анкета,гостите от балкона какво ще изберат  Mr. Green
Здравейте! Аз харесвам една мелодия от първия сезон,която вървеше почти винаги с появата на Каптана/не помня преди да съм я чувала/. Много добре пасваше на блясъка в очичките му/после стана много сериозен/ ,но ще поровя при възможност да я открия. Успешен ден на всички Simple Smile

# 97

love001  love001  love001:Успешен и усмихнат ден на всички !!!    love001  love001  love001

# 98
Бибо Hug следващия ще го скипря в проект ще е ,преди това някакъв смешен ще направя с Бу и Ча Mr. Green И след това с всичките им целувки,ами може диспансера да изберете каква да е песента,аз иначе слагам само Мико,ама може не всички да го харесват,Ренка да пусне една анкета и ще я изберете вие песента  Peace
Освен аз се сещам само за една,Не тръгвам на Мико,ама много ще ми е интересно с анкета,гостите от балкона какво ще изберат  Mr. Green
Здравейте! Аз харесвам една мелодия от първия сезон,която вървеше почти винаги с появата на Каптана/не помня преди да съм я чувала/. Много добре пасваше на блясъка в очичките му/после стана много сериозен/ ,но ще поровя при възможност да я открия. Успешен ден на всички
Ето тук например се чува
http://www.youtube.com/watch?v=gv5a8KznPbc             на 1ч. 17мин. Hug

# 99
  • София !
Здравейте! Аз харесвам една мелодия от първия сезон,която вървеше почти винаги с появата на Каптана/не помня преди да съм я чувала/. Много добре пасваше на блясъка в очичките му/после стана много сериозен/ ,но ще поровя при възможност да я открия. Успешен ден на всички
Ето тук например се чува

http://mp3.tac.az/index.php?sid=61008 ето тук май може и да си я свалиш  Hug

# 100
Да гласуваме за Чачи в анкетата за най-обичана известна личност в Турция!!!
http://www.medyaninsultanlari.com/category/anket

# 101
  • гр златоград гр. созопол гр. царево

Брех,аз се замотах с тоя клип специално за Ренката,и то изполягал всичкия калабълък  ooooh!
Ренка  Hug Hug
  love001  love001  love001Нямам думи newsm20 страхотен песента Езел Ейшан Фемир smile3525
  може ли линк за клипа защото като го пусна ми изписва но фонд

# 102
  • Русе
Здравейте момичета, вчерашната половин тема съм я изтървала, а днес чок тръстика.... Останах приятно изненадана от първата страница, понеже имам папка в която съм си смъквала всички серии, но имах липсващи имах частици отделни и сега ще си направя идеално подредена нова папка със всички последователни серии, които да изгледан една след друга някога  Thinking незнам кога, че времето все не стига, но искам да се потопя от до без сън без нищо освен Фемир. Не разбрах само, защо сте си играли да го правите, заради Леден ли? Четох, че с вашия труд се е облагодетелствал парично  #2gunfire Не вярвах, може ли такава наглост  #Cussing out В крайна сметка не разбрах и той дали направи коментар по темата, вярно ли е и защо ако е вярно???

# 103
Добро утро  Hug Профи, Hug по скоро млечната сестрА   Mr. Green

# 104
Ето тук например се чува

http://mp3.tac.az/index.php?sid=61008 ето тук май може и да си я свалиш  Hug
О,да. Много положително ме зарежда,незнам дали и другите така я усещат. Благодаря! Hug

Общи условия

Активация на акаунт