Отговори
# 75
newsm78 Mr. Green Joy

Профи - таз йени фотограф имаш ли я у колекцията?

в трети сезон редовно имаше такива неща  Whistling

# 76
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
ИКСИ, даже и да съм я нямала вече я имам. Mr. Green

Релаксче, какво искаш да кажеш с това в трети сезон? Че Гиземката ли го надървя? Rolling Eyes

Ирче, предлагам за веселия клип тази песен - Gia Sena.

# 77
Айде наще bg bg bg

# 78

Брех,аз се замотах с тоя клип специално за Ренката,и то изполягал всичкия калабълък  ooooh!
Ренка  Hug Hug
  love001  love001  love001Нямам думи newsm20 страхотен песента Езел Ейшан Фемир smile3525

# 79

Обират го първо с ножицата Mr. Green. Ох, виждала съм го на язовир на риболов, гол до кръста ... Sick не помня после колко нощи сънувах кошмари. А жена му една нежна, фина ... той направо на горила си прилича. Но пък е много точен във всяко отношение. Пък и аз предимно облечен го срещам. Mr. Green
hahaha hahaha hahaha

# 80
http://www.youtube.com/watch?v=yNJCnNnbEJgДа това е моето предложение
За комичния клип и  в мола когато бяха може да включиш  bouquet
Аз съм го казвала ама това е първия клип който съм гледала с  синхрон между текста и сцените Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes и бях възхитена Crazyи ми на 1 място Peace

# 81
Как ни ометоха първия гейм ooooh!

Лудите на стадиона Mr. Greenсама в темата Joy Joy Joyи един гост за подкрепа Laughing

# 82
Втория ние ги изметохме newsm44 какъв петел има при италианците Mr. Green да му имам прическата Joy

Ааааа  smile3511

Уйдехме fight fight fight са пък ще зависим от утрешния мач #Cussing out

До като не са се събудили да ме овършеят Mr. Green

Чао за сега Hug

Последна редакция: пт, 19 юли 2013, 05:07 от ♥ Рени ♥

# 83
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Кой ще те вършее? Въобразяваш си. Тя Сахерлита почива от време на време, ама после като стане си наваксва. Mr. Green Как не я мързи да се връща назад и аз не знам. Laughing

Хайде лягам, че ще вземат да стават и да искат кафета и закуски. Joy

# 84
Кой ще те вършее? Въобразяваш си. Тя Сахерлита почива от време на време, ама после като стане си наваксва. Mr. Green Как не я мързи да се връща назад и аз не знам. Laughing

Хайде лягам, че ще вземат да стават и да искат кафета и закуски. Joy
Joy Joy Joy И аз бегам бърже Mr. Green

# 85
 Peace Ейииииии-много емоции много сълзи и сополи в последните серии Cry Cry Cry -ако някой ми беше казал преди,че човека който ще ме разплаче първи в този сериал,макар и накрая,ще е Ханде Crazy-направо щеше да ме размее hahaha-мнооооого силна сцената между нея и Корай Cry после момента между Фериа и баща и Cry Cry Cry и накрая финала-не е за коментиране Cry Cry Cry
И двата ми любими сериала-Езел и АФК-все с едни краища ooooh! smile3518 наситих се с емоции тези последни серии,наревах се и закрих сезона. SadСега ще чакам продължението,но незнам какво може да предложи без Хазал Cry

P.P. ♥ Рени ♥ умирам за подписа ти  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes-това засега ми е любимия форевър сериал+Клонинг+АФК  Hug

# 86
"Всичко в живота са спомени с изключение на един настоящ момент, който минава покрай нас толкова бързо, че едва го улавяме." Тeнеси Уилямс

Добро утро  Hug

Благодаря за новата тема!   bouquet

Заповядайте:

Скрит текст:

Хазал е влязла в туйтър,добавила е някой,сменила е профилната снимка и дим да я няма  Laughing

Ирка,поздравления за клипа.  smile3501

Жалко за нашите момчета,но Италия са силни и аз така си мислих,че ще стане ,но наистина жалко Sad

Заговорили сте се за космарлък,джанки,ескалатори и прочие  Laughing

Обаче какво ли им е на Хазал и Чаги( и не само на тях де),отварят си туйтъра и пълно със призиви:обичам те,колко си красив,искам да се върнеш,туйтни,пусни някоя снимка-то да полудееш направо.Но все пак като си се хванал на хорото ще го играеш докрай,това си е цената да си известен.  Peace

Последна редакция: пт, 19 юли 2013, 07:17 от romanti4ka

# 87
Добро да е утрото ви и от мен!Спорен ден! Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower Flowers Four Leaf Clover

Вани!  wavey
Ирка,отново страхотно клипче!  smile3508 newsm51
Изчезвам на тръстиката.До довечера!

# 88
Добро утро Hug Hug Hug

Някои са се излюпили Laughing

Вани Hug  bouquetама наще са за бой #Cussing outизпуснаха 3 гейм Shockedможеха да ги бият ама много грешки Rolling Eyesи сега жабурняците трябва да бият за да се класираме ooooh!
Снежи Hug  bouquet

Неда Hugподписа ми newsm03 а Хандето и Корай се събират в 3 сезон Heart Eyesне ги жали Laughing сезона е 5+8 еп без финал Laughingама незнам къде го има с превод Rolling Eyes

Хубав ден Hug

# 89
"Всичко в живота са спомени с изключение на един настоящ момент, който минава покрай нас толкова бързо, че едва го улавяме." Тeнеси Уилямс

Сетих се за това  bouquetвярно и тъжно Cryдано огромна част от спомените да са ни хубави Rolling Eyesи ако може чрез тях да забравим за малко тъжните Hug

Общи условия

Активация на акаунт