Отговори
# 60
  • Още у мъглата ...
Габи,казваш лека от близначетата на Серенайката ли  newsm78

Серенайката нек си има близначета, нейна си работа, ама тез не съ нейните  smile3533
Еййй, пак не легнах  ooooh!
Ххаххахахах ти обаче да уточниш,а така да няма не разбрали  Joy Joy
Ми тъй де  Joy, ако трябва ще се върна да сменя цвета на текста в скобите  Joy Joy

# 61
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ако ще е целувчен клип аз съм за "Фила ме". И не ме връщайте да го пиша на гръцки, че няма да мога.

В комичния клип непременно да включиш хрупането на джанки!
Ооооо задължително и как бяга в Мола от супер Марио и на ескалатора  Joy Joy

# 62
  • Още у мъглата ...
Това с Мико и песен много трудна работа да се каже една, то почти с всяка може да се направи клип  Heart Eyes
Само за майтапчийския клип не знам как ще избереш песен от Миковите  Grinning

# 63
Баба ни Дима - афиет олсун  Praynig

айде лека нощ от мен, сладки сънища на всички и до утре с нови сили на тръстиката  baby_neutral

# 64

Да това е моето предложение
За комичния клип и  в мола когато бяха може да включиш  bouquet

# 65
  • У Диспансера ...♥♥♥
Това с Мико и песен много трудна работа да се каже една, то почти с всяка може да се направи клип  Heart Eyes
Само за майтапчийския клип не знам как ще избереш песен от Миковите  Grinning
Ooooo там не знам коя ще се избере,чакам идеи ,тъй де и вие малко да се напъните,мисля си за Гошко хубавеца,или нещо подобно  Joy Joy
Фила ме е добра,тя Профи заради заглавието Целуни ме и ,защото ще  е само с целувките им  Mr. Green

# 66
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
На Де февго много ми се реве. Sad Не ща с нея. Нали ще са целувки - хубави моменти, значи не трябва песента да навява тъга.

За комичиния - Лято мое, че е по-свежа и весела някак.

Нямам кокошки, които да ме чакат, но искам да си изгледам някой епизод от нашия си сериал, така че ви оставям за малко.

# 67
  • Още у мъглата ...
Хайде, трети път, майка и баща, лека нощ  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 68
  • У Диспансера ...♥♥♥
Лято мое беше ревюто,ся дайте нещо по различно .Биби аз за Мола вече ми светна лампата и за ескалатора,и на Бу ще изровя някоя комична сцена,ама Чаатай коя ,те много комични нямат във филма,освен днеска когато погледна смешно и се подхлъзна,някой ако се сеща някоя друга да казва  newsm78

# 69
Ами аз се сещам в 1 епизод онази като го поля с кафето Ча и той я потупа по рамото ако се сетя др ще кажа

# 70
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хайде лека с една красота неземна в минало време обаче  ooooh! Hug Hug
А да и за таксито кога я изпрати оная и се завъртя,и тази с кафето верно,да,да  newsm10 newsm10

# 71
  • In a surreal moment!
Хади...сънят ми избяга, а тук кой остана....обичайните заподозрени май  Grinning

мама освободи лаптопчо и аз уж за лека нощ изгледах 41-ви еп, ама... ся кво....да поредя субове галиба...че то като броенето на овцете Simple Smile

Проф - Марти не е чел края на старата тема , отговор на личния в-с йок-мок   hahaha
Иначе дразни - нивея-мивея кокоси -момоси  Joy

Аз харесвам мъжете да имат космърдак. Тук Чачи мий много изблизан.

# 72
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Габи, ако ти се стои тук стой си! Ние не те пращаме насила в леглото. Peace

Що се отнася до комедията:
От както загледах този сериал, и от както му разбрах преждевременно края, в главата ми се е загнездила мисълта, че най-достойният и удачен начин Аксой и компания наистина да го завършат е да заснемат един комичен епизод със заглавие "Как заснехме АФК". В него да покажат всички онези неща, които се случват зад кадър, всички неща разсмивали екипа и т.н. В ютюб има няколко такива клипа от сетовете, дават представа как в същност се случват нещата. Нещо подобно на един стар български филм с Апостол Карамитев и Гинка Станчева - "Един снимачен ден". Не вярвам нещо такова да не се хареса на феновете. Лично в моята глава се въртят няколко сцени от такъв възможен филм. А джанките са основната нишка в сюжета, защото непрекъснато някой от екипа ги изяжда и се налага да ходят да купуват нови за снимането на съответната сцена.

# 73
Те повечето от 1 сезон ще са, че 2 беше...И в крачола на Габчето когато разхвърля салатите
Лека и от мен Hug

Последна редакция: пт, 19 юли 2013, 02:56 от biboni76

# 74
  • In a surreal moment!
 newsm78 Mr. Green Joy

Профи - таз йени фотограф имаш ли я у колекцията?

Общи условия

Активация на акаунт