Отговори
# 225
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Пуснаха ме за малко. Grinning

Беллорче, знам коя е млечната  Laughing, не разбрах Релаксчето какво искаше да ми каже. Но покрай това с Жани сте разнищили въпроса за конкурса в Пловдив, от което най-сетне ми се изясни защо в ютюб ми излизаше един 15 минутен клип от този конкурс свързан с Чаги, а него никакъв го нямаше в този клип. Mr. Green

Гледам има новинка за Хазалчето. Ми много рано се връща! Тя изкара само 2 месеца в щатите newsm78, а се говореше за доста по-дълъг курс. Нещо ми е много съмнително това.

# 226
чакаше 4 месеца за виза за да иде там 2 месеца  Mr. Green

# 227
Здравейте момичета. Прочетох за някакъв нов проект на Чаги,но колкото и да се ровя из старите теми не мога да намеря за какво става въпрос. Blush Кога ще излиза този нов сериал и дали ще стигне до БГ?

# 228
Пуснаха ме за малко. Grinning

Беллорче, знам коя е млечната  Laughing, не разбрах Релаксчето какво искаше да ми каже. Но покрай това с Жани сте разнищили въпроса за конкурса в Пловдив, от което най-сетне ми се изясни защо в ютюб ми излизаше един 15 минутен клип от този конкурс свързан с Чаги, а него никакъв го нямаше в този клип. Mr. Green

Гледам има новинка за Хазалчето. Ми много рано се връща! Тя изкара само 2 месеца в щатите newsm78, а се говореше за доста по-дълъг курс. Нещо ми е много съмнително това.

Профче Hugпитай бе къз Heart Eyesведнага джевап вармъ Wink

# 229
  • в подножието на планината
Хазалчето се връщала от Америка... Heart Eyes

На есен ще гледам два сериала - на Чаги и на Хазал... newsm44 Дано да са успешни и двата... Praynig Praynig Praynig

# 230
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ми вие да не мислите,че на нея и е лесно без севгилито,е на два месеца можа да изтрае без него и толкова,хади ся как ще го пусна бе Джейн Hug нали ще уплашим Хазалката с тая визия,трябва го пооформим малко,че тогава,ето на започнали сме вече вижте
https://www.facebook.com/photo.php?v=559618950762843&set=vb. … ype=2&theater
 Joy Joy Joy
И казва,че я обича,ама го замаскира,да не разберете,аз му казах така  Mr. Green

# 231
  • В света на мечтите... ❤
Здравейте момичета. Прочетох за някакъв нов проект на Чаги,но колкото и да се ровя из старите теми не мога да намеря за какво става въпрос. Blush Кога ще излиза този нов сериал и дали ще стигне до БГ?
Здравей pate_99  Hug

Проектът се казва Любовна история,ако не сменят заглавието в последствие,ще представлява римейк на американския сериал Ориндж каунти - Кварталът на богатите.В главните роли ще са Чаатай и Серенай Саръкая.Снимките за сега се знае,че ще започнат август месец,а излъчването в Турция ще започне септември по Канал Д( не съм сигурна,дали беше точно той ) от 8 часа всеки петък,а относно това дали ще стигне сериала до излъчване в БГ никой не знае,но и да стигне няма да е по-скоро от година или 2 след излъчването му в Турция  Peace

# 232
  • У Диспансера ...♥♥♥
Хади Влъх,нали си мой човек,и чабук отивам да стягам багажа,че утре съм до Турция,въоражена с бинокъла да киризя до Бодрум и Чешме кви ги върши тоя грозния

Дано ви хареса Mr. Green

# 233
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ей ма на Joy Joy Joy

# 234
  • У Диспансера ...♥♥♥
За вечер съм си подготвила това  Mr. Green

# 235
  • У Диспансера ...♥♥♥
Здравей pate_99  Hug

Проектът се казва Любовна история,ако не сменят заглавието в последствие,ще представлява римейк на американския сериал Ориндж каунти - Кварталът на богатите.В главните роли ще са Чаатай и Серенай Саръкая.Снимките за сега се знае,че ще започнат август месец,а излъчването в Турция ще започне септември по Канал Д( не съм сигурна,дали беше точно той ) от 8 часа всеки петък,а относно това дали ще стигне сериала до излъчване в БГ никой не знае,но и да стигне няма да е по-скоро от година или 2 след излъчването му в Турция  Peace
Малко ме съмнява да стигне до нас,ама следи темите,тук мисля,фенките на Серенайката ще се захванат с превода,най-вероятно Дидито ще го прави  Peace

# 236
  • В света на мечтите... ❤
Хади Влъх,нали си мой човек,и чабук отивам да стягам багажа,че утре съм до Турция,въоражена с бинокъла да киризя до Бодрум и Чешме кви ги върши тоя грозния

Дано ви хареса Mr. Green

Охх,Ирка чок,чок ГЮЗЕЛ ,аферим,машаала   bouquet   bouquet   bouquet

# 237
Като на есен започнат да дават сериалите на двамата да вземат да си звънят и да си викат видя ли сега кой колко е обичан..... Joy hahaha
Ирче браво страхотно е....нямам думи браво мила. Hug

# 238
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ирче, ашкоолсун къз, машаалах!  Crazy Екстра е клипчето!

У Туркието като идеш, ако го мерниш нашто момче, дано да е на плажа, че поне една кълка да отъркаш в него докато съ фотате! Пу-пу! Амин!
И недей веднага да си казваш, че си от диспансеризираните, да не го уплашиш! Joy

# 239
По добре да му каже коя е откъде е и какво му мислим тук в форума.Ирче няма да го уплашиш нашето момче.

Общи условия

Активация на акаунт