Отговори
# 255
Гледах 45 епизод и момента в който Емир се прибира с Корай тоест го прибира и след това думите му ме впечатлиха Айсун и Юнал не искат да разберат или се правят че не разбират че никой не може да спаси Емир от Фериха тъй като двамата всъщност взаймно могат да се унищожават и спасяват не знам дали ме разбрахте но Емир никой не може да го спаси от Фериха тъй като когато той е без нея е никой и нищо а с нея е всичко тя е неговото всичко.

# 256
Добър вечер  Hug
Много ме дразнят, че в петък не дават филмчето  #Cussing out Що за глупост е това...и този Далас  Tired
Момичета, на коя серия от преведените на първа стр. отговаря вчерашната серия  Blush

# 257
Ирка страхотен клип smile3501 newsm51

Благодаря за колажите и сладкото bouquet  bouquet  bouquet

На есен с песен Laughingи двамата ще играят Heart Eyes

mali mali  Hugмай 30 еп Rolling Eyes

# 258
# 259
Хах,аз всъщност не преживявам особенно дали Ханде и Корай е се съберат по-късно/но така или иначе  винаги съм си знаела че каузата на Гюлсум е загубена отвсякъде независимо какъв ще е финала за тях/но самата сцена беше наистина много много силно направена,а те самите се справиха страхотно!Друго което ми остава като извод от сериала е относно 'злодеите' Grinning -за мен са Джансу/в болния си период/ и другата голяма гадина е Сахерка  Mr. Green

# 260
Хах,аз всъщност не преживявам особенно дали Ханде и Корай е се съберат по-късно/но така или иначе  винаги съм си знаела че каузата на Гюлсум е загубена отвсякъде независимо какъв ще е финала за тях/но самата сцена беше наистина много много силно направена,а те самите се справиха страхотно!Друго което ми остава като извод от сериала е относно 'злодеите' Grinning -за мен са Джансу/в болния си период/ и другата голяма гадина е Сахерка  Mr. Green

HugДобре че не спомена мойта либоф  Heart Eyes сред гаднярите Mr. Greenче fight Joy

За Корай и Ханде Peaceсправиха се въпреки че не ривах Laughingно аз се радвам че поне тях събраха Heart Eyes

# 261
Сис,песента от клубъ  Peace http://www.youtube.com/watch?v=apdYXBmFYO0  Party

# 262
Искам да благодаря най- сърдечно на всички, които превеждат сериите. Гледах го целия сериал на турски , но като не разбирамм... А сега от 3 нощи почти не съм спала, за да гледам вече по разбиращо.  #Crazy нямам търпение за 46 епизод. Той ми е най- любим.  Crazy
 А за Корай и Ханде май пак съм пропуснала нещо. Кога се събират? Аз уж гледах последните излезли серии?  Blush

# 263
  • Още у мъглата ...
Добра вечер, красавици  Hug Hug Hug

Ирка  Hug
за най-новия ти филм в колекцията  Heart Eyes
Искаме още, искаме още   newsm18 newsm18 newsm18

Релаксче  Hug Не го знам кой е клубът, но песента от клубъ е супер готина  newsm44 newsm44   

# 264
Гъбке,от Романтична комедия 2 е песента  Peace бяха в един клуб и тя вървеше вътре  Peace

# 265
На мен ми харесват повечето епизоди.Нямат много целувки но за сметка на това пък докосванията им са една голяча химия и физика ако трябваше да се пишат на ново със сигурност ФЕМИР щяха да са за начало и края.И ако трябваше да се пише Ромео и жулиета това щяха да са те а ако трябваше да е пише Пепеляшка историята в книжка щеше да е страхотно четиво.

# 266
Ирче, не мога да го гледам yeni-то, явно е блокират - not found!
Цитат
Гледах 45 епизод и момента в който Емир се прибира с Корай тоест го прибира и след това думите му ме впечатлиха Айсун и Юнал не искат да разберат или се правят че не разбират че никой не може да спаси Емир от Фериха тъй като двамата всъщност взаймно могат да се унищожават и спасяват не знам дали ме разбрахте но Емир никой не може да го спаси от Фериха тъй като когато той е без нея е никой и нищо а с нея е всичко тя е неговото всичко.
Галя,  Hug точно така е  Peace
Отивам да гледам това което Бъни и постнала, диалога между Емир И Корай след годежа, много силни разговори имат, а Корай е такъв Приятел  Heart Eyes

# 267
Корай беше и с двамата и е истински приятел.

# 268
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
И аз потъвам в сериала, но съм си намерила да гледам онлайн първи сезон, че имам някои пропуснати епизоди. Шъ съ обадя пак по-късничко, ама вие си ме знаете. Joy

И без да се шегувам - има ли моменти в сцените между главната четворка, които да не са силни? Няма! Играта и на четиримата е великолепна. И понеже съм на първи сезон великолепни са и Вахиде, и Мелих, и Нишем, и Метин Чекмез, и Седеф, и ... мога да продължа с почти целия състав. То затова сме в диспансера де.

Последна редакция: пт, 19 юли 2013, 22:25 от profi_1

# 269
Мили мои,лудки држки,здравейте !
Не съм чела всичко,но видях прекрасната новина,че Хазачето се завръща/аз не съм се и сумнявала,де/ Ясно е и на децата,че й е трудно без севгилито... Mr. Green
Ирка, не мога да видя клипчето ти...нямало фонд...
Ренка, харесвам Тони Дачева... Хубаво клипче!
Нещо друго интересно  newsm78
Love this scene...

Джейн, наистина е невероятна Хазалчето...и като визия,и като интелект

Общи условия

Активация на акаунт